What's New?

macam pusaka

Gudang Pusaka Keris

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 3.31

Gudang Pusaka, memaharkan berbagai jenis keris (Tosan Aji), keris jawa Indonesia maupun kris Melayu, tombak, pedang, badik dan pusaka serta barang antik kuno langka . Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu.Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang atau ….

Koleksi Batu Bertuah & Benda Pusaka Hasil Tarikan Gaib

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 2.42

Kang Masrukhan adalah pakar supranatural, metafisika, tenaga dalam, alam ghaib, benda bertuah, parapsikologi dan buka aura.. Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu.  Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang atau….

Pintar Pusaka

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 18.23

Ada yang bermuamalat dengan tidak disertakan ADAB & AKHLAK yang betul. Memburuk-burukkan pesaing, memaksa pelanggan membeli produk atau mengambil khidmat yang mereka Anda boleh kemukakan soalan atau perbincangan mengenai pentadbiran wasiat islam dan hukum faraid. Jawapan anda akan dijawab dalam masa 48 jam. Kalau anda hendak . Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu.  Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang atau …Keng Han lalu menceritakan pengalamannya betapa dia menyusup ke dalam bangunan induk Bu-tong-pai dan berhasil membebaskan Thian It Tosu yang disekap di penjara bawah tanah oleh Gulam Sang. Betapa sela….

Pusaka Dunia Mustika Bertuah

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2016 Pukul 21.09

Gallery Pusaka Dunia Sakti, Mustika Bertuah, Batu Akik, Batu Permata, Batu Mulia, Keris Pusaka, Tombak, Benda Mistik, Azimat, Cincin, Tasbih, Minyak, Antik,. Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu.Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang atau ….

47 Macam Ajian Kesaktian Paling Ampuh

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 4.50

Berikut 47 Macam Ajian Kesaktian Paling Ampuh dan Terkenal di kalangan penggemar dunia mistik, benda bertuah, pusaka dunia dan para ahli spiritual : AJIANOleh Fadhil ZA Bahwa bukan rahasia lagi dewasa ini masih banyak orang yang melakukan ritual-ritual dan pengorbanan (tumbal) ditempat keramat dan pesugihan. Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu. Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang atau a…“Tahan dulu!!” tiba-tiba terdengar bentakan nyaring. Semua orang menoleh dan Gulam Sang juga memandang. Ketika melihat bahwa yang datang itu adalah dua orang pendeta Lama berjubah merah, wajahnya me….

Macam Macam Pamor Keris Dan Filosofi Tuahnya

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 19.20

Tosan Aji | Benda Antik Kuno dan Langka » Macam - Macam Pamor Keris dan Filosofi Tuahnya » Home » ARTIKEL, WAWASAN KEILMUAN. Ahok – Gubernur DKI Basuki T Purnama atau Ahok menemui Menko Polhukam Luhut Pandjaitan. Dalam pertemuan itu dibahas permintaan Jokowi mengenai bendera pusaka agar kembali ditaruh di Monas. Saat ini be….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 23.49

Vote for iceFilms.info on globolister:

Ilmu Kejawen Tempat Belajar Ajian & Ilmu Kejawen Kuno

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2016 Pukul 2.18

Ilmu Kejawen merupakan tempat belajar Ilmu Kejawen kuno, Anda juga bisa mempelajari Ajian Ajian Kuno seperti Aji Brajamusti & Ilmu Kejawen Lainnya. Aku tengok, ramai sangat yang post pasal kahwin zaman study dan terdetik nak kongsi sesuatu. Aku tengok ada kawan masa sem 2/3 dah kahwin. Bila tengok latar belakang keluarga, anak orang senang at….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -