Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

What's New?

logo kebersihan

Jual Produk Peralatan Kebersihan

Diterbitkan pada Sunday, 16 October 2016 Pukul 3.09

Promo diskon berbagai peralatan kebersihan rumah dan kamar mandi berbagai merk terkenal seperti Brabantia, Scotch, Rubbermaid, Umbra, Krisbow.Scans of/information about bags collected from all over the world and their respective airlines.. BARU-baru ini sekali lagi Industri Halal di Malaysia dihebohkan pula dengan isu status Halal sebuah syarikat makanan berangkai yang telah ditolak Hub Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Ram…Semalam ialah hari yang sangat menyedihkan. Berbondong-bondong manusia tak mengira bangsa, warna kulit, fahaman politik, dan juga agama, bersatu hati menghentam dan mengkritik sebuah badan agama berna….

Antara Pegangan & Kebersihan, Sampai Bila Anda Mahu Buat

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2016 Pukul 10.17

Anda ingat lagi tak beberapa minggu lepas kami ada berkongsi satu kes mengenai lori babi usung rokok seludup? Jika anda baca dan hadam betul-betul artikel tersebut 1981 : BERDISIPLIN BERHARMONI. Logo Hari Kebangsaan 1981 ini melambangkan kejayaan dan kemajuan yang telah dicapai oleh negara kita selama 24 tahun iaitu sejak . BARU-baru ini sekali lagi Industri Halal di Malaysia dihebohkan pula dengan isu status Halal sebuah syarikat makanan berangkai yang telah ditolak Hub Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Ram…Semalam ialah hari yang sangat menyedihkan. Berbondong-bondong manusia tak mengira bangsa, warna kulit, fahaman politik, dan juga agama, bersatu hati menghentam dan mengkritik sebuah badan agama berna….

Garis Panduan Penilaian Prestasi Kontraktor Perkhidmatan

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2016 Pukul 18.31

garis panduan penilaian prestasi kontraktor perkhidmatan bekalan makanan bermasak / kebersihan bangunan & kawasan / kawalan keselamatan kementerian pendidikan malaysia. BARU-baru ini sekali lagi Industri Halal di Malaysia dihebohkan pula dengan isu status Halal sebuah syarikat makanan berangkai yang telah ditolak Hub Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Ram….

Penerangan Logo Kkm

Diterbitkan pada Saturday, 15 October 2016 Pukul 7.06

LATAR BELAKANG PUTIH Melambangkan kebersihan, keikhlasan dan kesungguhan anggota Kementerian Kesihatan Malaysia semasa menjalankan tugas. HATI BERWARNA MERAH. BARU-baru ini sekali lagi Industri Halal di Malaysia dihebohkan pula dengan isu status Halal sebuah syarikat makanan berangkai yang telah ditolak Hub Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Ram….

Daftar Klien Akarapi Logo

Diterbitkan pada Thursday, 13 October 2016 Pukul 10.36

BUMN dan Pemerintah PT. Danareksa Research Institute (Jakarta) Rumah Makan - Restaurant Big Rock Coffee and Grill (Surabaya) Ikan Bakar Djon. BARU-baru ini sekali lagi Industri Halal di Malaysia dihebohkan pula dengan isu status Halal sebuah syarikat makanan berangkai yang telah ditolak Hub Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Ram….

Bendera Dan Logo

Diterbitkan pada Saturday, 15 October 2016 Pukul 21.54

Bahagian atas logo JBPM, terdapat bentuk bulan sabit dan bintang yang membawa makna bahawa nilai-nilai islam dan nilai-nilai murni diserapkan ke dalam budaya kerja . Demi memastikan tahap kebersihan dan kesucian produk yang dihasilkan, pemantauan berterusan akan dilakukan kepada produk yang telah mendapat Logo Produk Muslim dikeluarkan oleh Risda sebelum ini. BACA….

Peranti Perubatan Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia

Diterbitkan pada Wednesday, 12 October 2016 Pukul 12.53

Peranti perubatan adalah produk yang digunakan untuk tujuan perubatan dalam diagnosis, terapi dan surgeri. Berlainan dengan produk ubat (juga dipanggil sebagai bahan . ALOR SETAR, 8 Okt — Pemantauan secara berterusan akan dijalankan terhadap produk yang mendapat Logo Produk Muslim dikeluarkan oleh Risda bagi memastikan tahap kebersihan dan kesuciannya.Pengerusin….

Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 16 October 2016 Pukul 20.20

PENERANGAN LOGO . LATAR BELAKANG PUTIH. Melambangkan kebersihan, keikhlasan dan kesungguhan anggota Kementerian Kesihatan Malaysia semasa menjalankan tugas.. ALOR SETAR, 8 Okt (Bernama) -- Pemantauan secara berterusan akan dijalankan terhadap produk yang mendapat Logo Produk Muslim dikeluarkan oleh Risda bagi memastikan tahap kebersihan dan kesuciannya.P….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.