What's New?

logo album dewa berunsur yahudi

My Name Is Ain: Lagu Dodoi Ain

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2008 Pukul 5.45

Bila compare cover album dia, kita akan perasan cam ada simbol "yahudi " kat semua cover dia. dan peliknya ada niat cam nak tonjolkan pengaruh free mansion. kalau perhati betul-betul kat simbol dewa ni lagilah aku 

Dewa 19 Kolaborasi Yahudi?

Diterbitkan pada Thursday, 24 December 2009 Pukul 21.19

Album pertama mereka dikeluarkan pada tahun 1992 berjudul Dewa 19 dan selepas itu mereka telah mengeluarkan banyak lagi album-album yang lain dan menempa nama di seluruh pelusuk Nusantara. Antara album 

(video)dewa 19 Ada Kaitan Dengan Yahudi?

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 4.12

seyes lepas su bace ni n tengok video ni mmg banyak la lambang2 dalam video die..termasok cover album pon same..lagipon sejak dulu lagi DEWA terutama c dani ni mmg ade cerita2 pasal die tu yahudi… lagu2 die mmg byk berunsurkan setan. tgk video clip pon boley meremang bulu roma sbb byk sgt lagu2 die have negative side. agama kabalah ialah agama kuno iaitu agama syaitan sebelum agama yahudi wujud. thats why nabi musa mghapuskan agama 

Tayangan Hiburan Di Indonesia Yang Menampilkan Simbol...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 November 2012 Pukul 8.54

Mereka tak terlihat karena mereka hanya menggunakan logo dan symbol untuk menyatakan keberadaan mereka diantara anggotanya! WHAT'S GOING ON IN THE WORLD? AND IN YOUR MIND? .. kemudian generasi muda pun akan mengikutinya”. dewa19 album cover. “Piramid” dan “all seeing eye” di album grup band Dewa-19. rhoma-irama-azza. “Piramid” di cover album dan dewa Rha “all seeing eye” di kaos pada lagu Azza oleh raja dangdut Rhoma Irama.

Simbol Satanis Di Indonesia

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 8.01

Inilah bukti bahwa siaran-siaran Tv yang suka menggunjing, memakanmayat-mayat saudaranya, tidak lain ialah agen-agen Iblis itu sendiri. sebagai contoh : Cover album Dewa 19. Tak hanya band Dewa 19, dalam cover album dan video Bahkan pada logo nama band mereka, tanda bulatan pada kata 'on' dengan titik di tengahnya juga merupakan simbol pemuja setan yang memuja kebebasan seks, di mana lingkaran adalah simbol untuk perempuan dan titik itu 

Kaitan Ahmad Dani Dan Illuminati Yahudi

Diterbitkan pada Sunday, 25 August 2013 Pukul 16.01

Apakah benar Ahmad Dhani keturunan Yahudi?? Mengapa dalam albumalbum grup musik Dewa 19 banyak simbol aneh?? Apa yang sebenarnya terkandung dalam lirik2 lagu Dewa 19?? Sebenarnya saya (penulis) tidak 

Anda Paham: Jaringan Yahudi Di Indonesia Dan Konspirasi

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 21.56

Bahwa benda-benda mati yang disembah dan dihormati ternyata berunsurkan kekuatan-kekuatan spiritual yang tidak main-main, dan dipercaya (sebagai tradisi ritual) oleh mereka yang dianggap sangat “berwawasan sekuler” sekalipun. .. Ternyata, salah satu grup musik papan atas di Indonesia yaitu DEWA telah secara konsisten menyebarkan simbol Yahudi dari mulai album pertama mereka DEWA 19 (1992), TERBAIK–TERBAIK (1995), THE BEST OF DEWA 

Fakta Tentang Film Dan Konspirasinya

Diterbitkan pada Wednesday, 12 January 2011 Pukul 11.46

Ia juga bukan filem yang berunsurkan fantasi magis seperti Harry Potter, tetapi di dalamnya terdapat adegan-adegan pertempuran menggunakan sihir sihir. Ia juga bukan filem fantasi, kerana . Di akhir zaman nanti terjadi pergabungan antara umat islam dan nasrani (yang telah mengimani Allah setelah Nabi Isa AS turun) untuk menentang kaum yahudi zionis ini. 4. Di dalam filem itu . Sama halnya dengan cover album pertama Dewa 19. Kembali ke film Avatar, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -