What's New?

layang ulem sunatan

O'brien Blogz: Contoh Layang Ulem Bahasa Jawa Supitan

Diterbitkan pada Friday, 28 August 2009 Pukul 9.12

Tuladha Serat Ulem Supitan. Supitan: 1. BAGUS WARSANA. 2. BAGUS WARDAYA. Gresipun:Jumuah Wage, 8 Desember 2006. Pukul 09.00 enjang. ing Dokter Supit Padmasuri. Jampiroso Temanggung. Parakan 

Bahasa Jawa Kelas Viii

Diterbitkan pada Monday, 3 June 2013 Pukul 9.31

LAYANG ULEM/SURAT UNDANGANSurat undangan adalah surat yang meliputi memberitahukan orang lain (Directory) dan manajemen datang ke acara tersebut mungkin memiliki atau ingin membuat. Surat ini sesulihe 

Ulem Mantenan Nganggo Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 11.20

Mbok menawi panjenengan sekaliyan dhangan ing penggalih sarta mboten wonten alangan saktunggal punapa, kita aturi anyekseni lan angrawuhi kajat lan niat kita kasebat ing nginggil punika. Awit saking rawuhipun para 

Undangan Sunatan

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 14.26

contoh undangan khitanan (2129), undangan sunatan (409), contoh undangan sunatan (407), contoh undangan khitanan anak (178), layang ulem khitanan (113), contoh surat undangan sunatan anak (34), gambar undangan khitan (32), 

Undangan Pernikahan Bahasa Inggris, Contoh, Konsep...

Diterbitkan pada Monday, 17 December 2012 Pukul 22.30

yhs-default (13), contoh layang ulem (7), contoh layang ulem khitanan (4), contoh layang ulem nikahan (3), contoh kalimat undangan syukuran wisuda (3), layang ulem sunatan (2), format undangan syukuran wisuda (2), undangan dalam 

Contoh Undangan Bahasa Jawa Atau Ulem-ulem

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 13.50

undangan sunatan ULEM-ULEM SUPITAN · undangan haji ULEM-ULEM TINDAK HAJI LAN KONDUR HAJI · undangan hari raya ULEM-ULEM DINTEN AGENG · undangan musyawarah ULEM-ULEM MUSYAWARAH.

Layang Ten Basa Jawa/ Surat Di Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 29 December 2012 Pukul 10.38

utawa ora pantes yen diliwatne SMS-an, yaiku ulem-ulem kanggo wong hajatan utawi sunatan. Kajaba saka iku, yekti ora ana alane yen kita kabeh nyinaoni apa kang dadi warisane para lelhur mligine ing babagan layang.

Contoh Surat Undangan Berbahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 17 January 2012 Pukul 22.17

Cekap semanten atur serat ulem punika. Tuhu langgeng trisno. Wassalaamu 'alaikum Wr. Wb. Atur Taklim Kula, Kulawarga Bapak lan Ibu SUDARMADJI (Pacitan) Kulawarga Bapak lan Ibu SUWADJININGRAT (Ngayogyakarta) DEVIE & 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -