What's New?

layang muslimin muslimat

Kitab Layang Muslimin Muslimat Jilid-3

Diterbitkan pada Monday, 4 February 2013 Pukul 12.36

KITAB LAYANG MUSLIMIN MUSLIMAT JILID-3. Lanjutan Jeujeur Carios. anu kapungkur! Raden Muslimin sareng raina Raden Muslimat, saparantos netepan Asar…, teras ngabarujeng deui ka Bale Paguneman, 

Blog Archive Layang Muslimin Muslimat: Edisi Teks Dan...

Diterbitkan pada Thursday, 23 January 2014 Pukul 1.53

Naskah Layang Muslimin Muslimat (LMM) merupakan naskah sastra keagamaan yang berisi tentang perbedaan istilah wajib dengan fardu, shalat lima waktu dan gerakannya, 4 (empat) macam nafsu, rukun Islam, rukun iman, kitabullah yang 

Memahami Layang Muslimin Muslimat Dan Budi...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 March 2012 Pukul 6.55

MEMAHAMI LAYANG MUSLIMIN MUSLIMAT DAN BUDI DAYA. Untuk memahami kedua tulisan di atas, kita harus berani membuka hati dan pikiran kita. Telah banyak dogma dari lingkungan yang tertanam dalam pikiran kita, 

Layang Muslimin Muslimat

Diterbitkan pada Wednesday, 8 October 2014 Pukul 16.44

Kacaturkeun sakur piwuruk Rama parantos kapaham, kaharti ku pikir, sumurup kana kalbuna, sasat Rd. Muslimin sareng Rd. Muslimat teh parantos ngaraos sawawa, pasagi pangarti, pangpangna bag-bagan Elmu Agama.

Kitab Layang Muslimin Muslimat Jilid-2

Diterbitkan pada Monday, 4 February 2013 Pukul 12.23

Rd. Muslimat : Nembe … perkawis sarat Sahna Maca Syahadat, nyaeta Sidik ka Rasululloh. Anu ku engkang parantos diterangkeun, yen Rasululloh anu “ Hakekatna mah, nyaeta anu teu pisah sareng diri urang” nyatana 

Naskah_kuno

Diterbitkan pada Thursday, 4 October 2007 Pukul 17.27

Naskah_Kuno – Layang Muslimin Muslimat. Nama Pemegang naskah : Adang Tempat naskah : Kp. Cieunteung Desa Mekarluyu Kec sukawening. Asal naskah : salinan. Ukuran naskah : 16 x 21 cm. Ruang tulisan : 13 x 17 

Kitab Layang Muslimin Muslimat Jilid-4

Diterbitkan pada Monday, 4 February 2013 Pukul 12.39

Kacarioskeun Raden Muslimin sareng Raden Muslimat parantos waktosna diumbarakeun di Alam Dunya, mulih ka Rakhmatulloh nyumponan dalil 'WA INNA ILAHI ROJI'UN ', mulih ka jati mulang ka asal, mulih rasana 

Layang Muslimin Muslimat Jilid V

Diterbitkan pada Thursday, 22 November 2012 Pukul 20.33

Layang Muslimin Muslimat JILID V. Kacarios Raden Insan sareng Raden Kamil, rai raka tambah sohor kalungguhannana, elmuna malah parantos disebat Pandita ku sadaya jalmijalmi sarta didamel panarosan jalmi-jalmi ti suklakna ti 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -