langkah langkah menghias hantaran pengantin modern

Adat Perkahwinan Masyarakat Di Malaysia Sivik

Diterbitkan pada Saturday, 12 April 2014 Pukul 19.30

Kebiasaannya majlis akad nikah akan dijalankan di rumah pengantin perempuan sehari sebelum majlis perkahwinan diadakan Pada hari tersebut pengantin

Tips Bilik Tidur Pengantin Blog Persediaan Perkahwinan

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 17.20

BAGAIKAN satu kemestian dalam adat perkahwinan bilik tidur pengantin perlu dihias bagi menyerlahkan sambutan raja sehari Mengikut cita rasa dan

Tips Menata Dan Menghias Hantaran Seserahan Pernikahan

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2014 Pukul 4.40

Seserahan pernikahan atau hantaran pernikahan yang menjadi tanda ikatan cinta dan bentuk tanggung jawab calon mempelai pria pada pasangannya tentu harus dipersiapkan

Gubahan Hantaran 101 Hantarankahwin

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 18.24

Ini adalah salah satu langkah yang penting Senaraikan segala apa barang barang yang korang hendak jadikan hantaran tu Senarai ni penting supaya tak terlebih beli

The Storyteller

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 4.22

Actually ni patient mak saya Pasal catering memang saya serahkan bulat2 kat mak Sebab saya malas nak fikir cuma saya request nak scallop wrna purple pink

Dia Terima Nikahnya Dekorasi Bilik Pengantin

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 14.23

Saya ada sahabat yang sangat la jahat Mula mula dia meracau pasal tak tau nak hias bilik pengantin macam mana Jadi saya ni pun berbesar hati dan

Trend Model Kebaya Pengantin Modern 2012 Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2014 Pukul 7.18

Jaman sekarang kebaya pengantin modern telah mendapat tempat khusus di hati calon mempelai wanita Mulai dari kalangan biasa hingga sosialita yang terkenal telah

Wedding Diaries

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 16.18

Murah kan Kalau berminat tinggalkan email atau email sahaja saya kalau nak cepat shabanunsalwa gmail

Love Lovely Lovelies Wedding Dais Pelamin Idaman Hati

Diterbitkan pada Monday, 10 March 2014 Pukul 21.49

Don t know whether my dream dais wille true But for sure I want to be happy with sweetheart loved ones on that day with or without a dais

Club Pernik Cantik Hantaran Seserahan Dan Ketrampilan Lain

Diterbitkan pada Saturday, 29 March 2014 Pukul 7.44

Yang mau kursus hantaran pengantin selama 2 hari di bandung bisa sms konfirmasi ke 081285863288 atau email

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X