kumpulan teks panata acara bahasa sunda

Materi Uts Bahasa Sunda Kelas Xii Semester Gasal...

Diterbitkan pada Wednesday, 9 October 2013 Pukul 11.34

F. panata acara panata acara miboga tugas pikeun ngatur lumangsungna acara. 1. Anu kudu disiapkan nalika jadi pangatur acara. a. Neuleuman kahayang atawa tujuan kagiatan. b. Wawanohan jeung nu boga acara atawa panitia. c.

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 14.32

panata acara 1. Bubuka Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya. Samméhna sora hayam jago 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu miwah Bapa anu Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda 3 Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda Logo Corner 23 2 

Nata Acara Panganten Versi 1

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 8.48

panata acara sunda. 1 . NALIKA PANGANTEN PARANTOS NGABARIS. Tawis bingah tanpa tanding , nu dianti ti bihari kiwari cunduk sumping . kalayan asmana kulawarga bapa …… miwah ibu ….. ngahaturkeun AHLAN WA SAHLAN WA MARHABAN BIQUDUMIKUM , bagea wilujeng sumping ka sadaya para taatamu calon pameget . ( langsung Assalamu Alaikum Warohmatullohi Wabarokatuhu (bubuka ku bahasa arab gumantung MC ). Bapa miwah ibu 

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

teks kali ini merupakan acara pernikahan secara umum, anda bisa menyesuaikannya dengan tradisi acara pernikahan di daerah anda. Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. BUBUKA.

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

Siang,, kesempatan kali ini saya akan beri contoh untuk teks moderator yang tentunya dalam bahasa sunda. mm,, insyaallah lah bermanfaat buat teman-teman dalam memenuhi tugasnya atau untuk sobat yang ingin tahu dan lebih memahami tentang bagaimana cara menjadi penata acara yang baik . sebelumnya mohon simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : (1).

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X