What's New?

kumpulan teks panata acara bahasa sunda

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

siang,, kesempatan kali ini saya akan beri contoh untuk teks moderator yang tentunya dalam bahasa sunda. mm,, insyaallah lah bermanfaat buat teman-teman dalam memenuhi tugasnya atau untuk sobat yang ingin tahu dan lebih memahami tentang bagaimana cara menjadi penata acara yang baik . sebelumnya mohon simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : (1).

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 7.24

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Kumpulan Naskah Pidato Terlengkap. Beranda · Pengertian · Manfaat · Tujuan · Privacy Policy · Disclaimer. Beranda, Pengertian, Manfaat, Tujuan, Privacy Policy, Disclaimer. Home » Pidato Bahasa Sunda . TEKS PIDATO AL-QUR`AN SEBAGAI PETUNJUK DAN PROBLEM SOLVING DALAM KEHIDUPAN · PIDATO PUASA RAMADHAN MOMEN PENGENDALIAN DIRI.

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Langkung ti payun sumangga urang sanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti nu maha suci rehna Alhamdulillah ku Rahmat sareng Inayah manten-Na , dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan sareng ni'mat islam 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Acara Pagelaran

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 11.44

Teu hilap, saupami EXPO ieu rengse dina kaayaan lancer sareng sukses, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadaya panata calagara EXPO nu parantos ngiring berjuang sareng ngajalankeun acara sakumaha mistina.

Nata Acara Panganten Versi 1

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 8.48

PANATA ACARA SUNDA. 1 . NALIKA PANGANTEN PARANTOS NGABARIS. Tawis bingah tanpa tanding , nu dianti ti bihari kiwari cunduk sumping . kalayan asmana kulawarga bapa …… miwah ibu ….. ngahaturkeun AHLAN WA SAHLAN WA MARHABAN BIQUDUMIKUM , bagea wilujeng sumping ka sadaya para taatamu calon pameget . ( langsung Assalamu Alaikum Warohmatullohi Wabarokatuhu (bubuka ku bahasa arab gumantung MC ). Bapa miwah ibu 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas IV nu dipikacinta. Langkung ti payun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -