What's New?

kumpulan teks panata acara bahasa sunda

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Acara Pagelaran

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 4.44

Teu hilap, saupami EXPO ieu rengse dina kaayaan lancer sareng sukses, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadaya panata calagara EXPO nu parantos ngiring berjuang sareng ngajalankeun acara sakumaha mistina.

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Kumpulan Naskah Pidato Terlengkap. Beranda · Pengertian · Manfaat · Tujuan · Privacy Policy · Disclaimer. Beranda, Pengertian, Manfaat, Tujuan, Privacy Policy, Disclaimer. Home » Pidato Bahasa Sunda . TEKS PIDATO AL-QUR`AN SEBAGAI PETUNJUK DAN PROBLEM SOLVING DALAM KEHIDUPAN · PIDATO PUASA RAMADHAN MOMEN PENGENDALIAN DIRI.

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.12

Pangersa para tamu hormateun sim kuring, hadirin tamu uleman nu sami dimulyakeun ku Allah, atra tur pertela ngembang boled, ucap panata acara, yen sim kuring dipancen gawe, kedah nyuluran sohibul hajat, 

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 7.53

siang,, kesempatan kali ini saya akan beri contoh untuk teks moderator yang tentunya dalam bahasa sunda. mm,, insyaallah lah bermanfaat buat teman-teman dalam memenuhi tugasnya atau untuk sobat yang ingin tahu dan lebih memahami tentang bagaimana cara menjadi penata acara yang baik . sebelumnya mohon simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : (1).

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.02

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan. Senin, 12 Januari 2015 Pidato Bahasa Sunda CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalam… Read More. TEKS PIDATO AL-QUR`AN SEBAGAI PETUNJUK DAN PROBLEM SOLVING DALAM KEHIDUPAN.

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -