kumpulan pawarta nganggo bahasa jawa krama alus

Contoh Naskah Pembawa Acara Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 12 November 2012 Pukul 15.13

Berikut ini adalah contoh naskah pidato MC Pembawa Acara Host Protokol dalam Acara Perpisahan Sekolah versi bahasa jawa Mulai dari acara pembuka sampai dengan cara mempersilakan orang lain untuk berpidato

Ipung Modul Bahasa Jawa Kelas X Semester Ganjil Blogger

Diterbitkan pada Saturday, 11 July 2009 Pukul 12.42

Banjur tulisen ana ing kolom ngisor iki nganggo basa jawa No Isine wara wara Sumber pawarta sing digiyarake lumantar TV radio koran lan sapanunggalane ngandharake kedadeyan sing lagi kelakon Sawetara tutupen Nggunakake tembung tembung ngoko diselingi tembung karma inggil alus krama Lugu wong sing tembe kenal kanca nanging durung supeket wong tuwa marang wong enom nanging luwih dhuwur pangkate Tembung tembunge

Wong Jowo Basa Jawa Tuladhane Basa Krama Alus

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 1.00

BASA jawa Tuladhane basa krama alus Tuladha ukara basa krama alus Mbah kakung midhangetaken siyaran ringgit wacucal Pakdhe tindak dhateng Tawangmangu nitih bis Ibu saweg dhahar sekul goreng Simbah

Feyzone Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 1 August 2010 Pukul 11.28

THANKS MBAK tau aja aku lagi butuh pawarta mbak ga ada pawarta yang menggunakan bahasa jawa krama eeaaaa BalasHapus Muhammad kalo krama coba cari di panjebar semangat majalah basa jawa

Pawarta Basa Jawa Terlengkap Wd Blog

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 23.31

pawarta basa jawa 2013 pawarta jagad jawa pawarta jawa contoh pawarta basa jawa teks pawarta basa jawa kumpulan pawarta basa jawa pawarta basa jawa banjir pawarta basa jawa gunung merapi pawarta basa jawa krama alus

Cariyos Berita Krama Inggil 5w 1h Gils Blog Katon Gilang

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.48

home My Profil Site Map Contact Me My Facebook My Twitter Google Plus Download Software Photoshop Hack IDS Twitter Link Exchange skip to main skip to sidebar Home bahasa jawa Cariyos Berita krama Inggil 5W 1H

Wong Jowo Percaya Diri Dengan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 20 March 2014 Pukul 14.45

Ana ngoko ngoko kasar ngoko alus krama krama madya krama inggil lan krama kadaton Malah guruku ngaji tau Contone ngomong karo wong sing luwih sepuh kudu nganggo basa krama inggil Nanging wektu

Kumpulan Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

kumpulan Pidato bahasa jawa Kategori Pendidikan Pidato bahasa jawa Berpidato dalam bahasa Indonesia memiliki kerumitannya tersendiri Terlebih jika Anda dituntut untuk berpidato dalam bahasa tradisional Tentu lebih rumit lagi tapi jangan khawatir sebab ada banyak naskah pidato dalam bahasa jawa yang bisa Anda jadikan sumber inspirasi untuk menulis pidato Anda Pancen sampun dipundokrataken para wanita saha limrah nggadahi raos ingkang kalangkung alus

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X