What's New?

kumpulan dongeng sage bahasa indonesia

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 13.26

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.22

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh . Contoh dongeng, contoh dongeng sage, contoh dongeng narrative bahasa inggris, contoh dongeng bahasa indonesia, contoh dongeng parabel basa sunda, Pendongeng indonesiashare the knownledgeSour….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -