kumpulan dongeng kabayan

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

kumpulan dongeng Bahasa Sunda ( Si kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI kabayan HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan Incok

Diterbitkan pada Tuesday, 24 September 2013 Pukul 15.00

kumpulan dongeng Sunda Si kabayan pikaseurieun klik weh nu ieu ulah asa-asa jeung ulah era-era.

Dongeng Sunda: Si Kabayan Moro Uncal

Diterbitkan pada Friday, 22 November 2013 Pukul 20.47

Si kabayan can nyahoeun uncal. Cék pangirana uncal téh sagedé anak embé. Nu matak barang nénjo sato nu siga kuda bari tandukan téh, ngan térékél wé manéhna naék kana tangkal jambu. Teu bisa luhur naékna téh da 

Menangkap Makna Dibalik Kisah Si Kabayan

Diterbitkan pada Monday, 19 May 2014 Pukul 20.49

Sebuah cerita lucu tapi sarat hikmah dan penuh muatan pelajaran dari tatar sunda, dongeng si kabayan. sangat menarik dan inspiratif untuk direnungkan. Konon, pada suatu hari si kabayan sedang berjalan disebuah 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Si Kabayan Panganten...

Diterbitkan pada Thursday, 19 September 2013 Pukul 16.43

Si Iteung: " Kang kabayan,gening bungah pisan jadi panganten teh nya. dongeng Sunda Si kabayan Hayang Nyusu klik nu ieu >> - dongeng Sunda Si kabayan Kumisan Klik Nu Ieu >> - kumpulan dongeng Si kabayan Klik Nu Ieu >>

Dongeng Sunda Si Kabayan Jeung Si Iteung Kumisan

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 13.14

kumpulan paribasa sunda BACA BERIKUTNYA >>. *** Sejarah Tatar Sunda BACA BERIKUTNYA >>. Anda mungkin juga meminati: dongeng Sunda Si kabayan Endogan. dongeng Sunda Si kabayan Hayang Nyusu.

Blog Ketinggalan Zaman : Kumpulan Dongeng Si Kabayan...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 0.05

Klasik si kabayan.Di dalam dongeng-dongeng lama,Si kabayan biasanya digambarkan sebagai orang kampung yang lingkungan pergaulannya terbatas di sekitar istrinya (kita kenal kini sebagai Nyi Iteung),kedua mertuanya,dan majikannya.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 13.45

Bapana Si Iteung : " Ngomong naon siah Iteunghayang diakeul ku aingngahina pisan ka aing tehabong-abong ka anak yatim !!! BACA SELANJUTNYA >>. - kumpulan dongeng SI kabayan klik nu ieu - kumpulan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X