kumpulan dongeng kabayan

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, si kabayan. Gek diuk gigireun pamajikanana nu masih keneh nyusuan. Teu disangka ana jeletot teh bujur anakna nu keur nyusu tea diciwit ku si kabayan, satarikna.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Si Kabayan Panganten...

Diterbitkan pada Thursday, 19 September 2013 Pukul 16.43

Si Iteung: " Kang kabayan,gening bungah pisan jadi panganten teh nya. dongeng Sunda Si kabayan Hayang Nyusu klik nu ieu >> - dongeng Sunda Si kabayan Kumisan Klik Nu Ieu >> - kumpulan dongeng Si kabayan Klik Nu Ieu >>

Dongeng Sunda Si Kabayan Jeung Si Iteung Kumisan

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 13.14

kumpulan paribasa sunda BACA BERIKUTNYA >>. *** Sejarah Tatar Sunda BACA BERIKUTNYA >>. Anda mungkin juga meminati: dongeng Sunda Si kabayan Endogan. dongeng Sunda Si kabayan Jeung Tampolong.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan Incok

Diterbitkan pada Tuesday, 24 September 2013 Pukul 15.00

kumpulan dongeng Sunda Si kabayan pikaseurieun klik weh nu ieu ulah asa-asa jeung ulah era-era.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 13.45

Bapana Si Iteung : " Ngomong naon siah Iteunghayang diakeul ku aingngahina pisan ka aing tehabong-abong ka anak yatim !!! BACA SELANJUTNYA >>. - kumpulan dongeng SI kabayan klik nu ieu - kumpulan 

Dongeng Sunda ( Si Kabayan Ngala Nangka)

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 17.30

kumpulan dongeng Bahasa Sunda ( Si kabayan Hayang Nyusu ). SI kabayan HAYANG NYUSU Nyi Iteung keur nyusuan Kencling Si kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si kabayan alak-ilik kana 

Blog Ketinggalan Zaman : Kumpulan Dongeng Si Kabayan...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 0.05

Klasik si kabayan.Di dalam dongeng-dongeng lama,Si kabayan biasanya digambarkan sebagai orang kampung yang lingkungan pergaulannya terbatas di sekitar istrinya (kita kenal kini sebagai Nyi Iteung),kedua mertuanya,dan majikannya.

Menangkap Makna Dibalik Kisah Si Kabayan

Diterbitkan pada Monday, 19 May 2014 Pukul 20.49

Sebuah cerita lucu tapi sarat hikmah dan penuh muatan pelajaran dari tatar sunda, dongeng si kabayan. sangat menarik dan inspiratif untuk direnungkan. Konon, pada suatu hari si kabayan sedang berjalan disebuah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X