What's New?

kumpulan dongeng kabayan

Kampung Indian: Dongeng Sunda Si Kabayan Hayang Nyusu

Diterbitkan pada Thursday, 19 September 2013 Pukul 9.43

Si Kabayan:" Keuheul kami mah Iteung! Eta budak siga nu nyusu ka kabogohna wae. Kami ge sarua weh hayang!!! Tai ucing tai kuda (pusing atuh da)!!!! - Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut Klik Nu ieu >>. - KUMPULAN BOBODORAN 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 4.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

Blog Ketinggalan Zaman : Kumpulan Dongeng Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 17.05

klasik si kabayan.Di dalam dongeng-dongeng lama,Si Kabayan biasanya digambarkan sebagai orang kampung yang lingkungan pergaulannya terbatas di sekitar istrinya (kita kenal kini sebagai Nyi Iteung),kedua mertuanya,dan majikannya.

Kumpulan Dongeng Lucu Si Kabayan

Diterbitkan pada Monday, 10 November 2014 Pukul 22.39

Kabayan? siapa yang gak kenal dengan tokoh yang satu ini. Masyarakat di daerah Jawa Barat sudah gak asing lagi dengan kabayan yang ceritanya lucu dan membuat orang tertawa. Kabayan merupakan tokoh imajinatif dari budaya Sunda 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Si Kabayan Udud...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 August 2014 Pukul 2.19

Ari gebeg teh Si Kabayan reuwaseun bari rampang-reumpeung,buru-buru eta surutu teh diselapkeun dina kopeahna anu keur dipake. Tibatan dipiceun ka sawah lebar meureun.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 9.38

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 2.03

Si Kabayan : Reup peuting Si kabayan indit ka jalan tempat liliwatan tatangga-tatanggana nu tas ngarala lauk.manehna eureun handapeun tangkal caringin gede.Tuluy ditaranjang,awakna dibalur ku wedang.

Dongeng Sunda Si Kabayan Jeung Si Iteung Kumisan

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 6.56

Isuk-isuk keneh Nyi Iteung jeung Si Kabayan geus gor-gar parasea. Teu pira Kumpulan Bobodoran Sunda klik nu ieu >> *** Kumpulan Dongeng Sunda Si Kabayan klik nu ieu >> Kumpulan paribasa sunda BACA BERIKUTNYA >> *** 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -