kumpulan cerita cekak bahasa jawa

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Gunung Emas Dudu Gunung...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 22.56

cerita cekak bahasa jawa: Gunung emas dudu gunung kutukan. Pak Kadus biasane mutuske dasare kemaslahatan penduduk kampung. Titik! Isi pidatone kurang luwih Pak Kadus cerita, menawa dheweke asale saka suwijining pulau kang aran Pulau Mas ing tlatah wetan. Miturut Pak Kadus rikala dheweke isih enom, ing Pulau Mas ana Pak Tani . kumpulan cerita Lucu bahasa Sunda. Tujuh bobodoran Sunda pilihan. Tujuh humor alias lelucon basa Sunda 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu Sing Ragu...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 1.31

Tulisan lain: Arya Penangsang - Kisah Tohpati Sang Panglima Jipang Panolan melawan Perampok Kademangan Pudak Muncul Label: blog bahasa jawa, cerita cekak, cerkak kumpulan cerita Lucu bahasa Sunda.

Contoh Cerita Cerkak Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 22 April 2013 Pukul 7.47

Ora kaya biasane Pras lan Pandu sing kawentar minangka kanca raket iku meneng-menengan lan katon wis rong dina ora guneman , amarga kuwi Yudha sing bocah anyar pindahan saka kutha nanging uga kerep srawung 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 8.02

cerita cekak bahasa jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu Label: blog bahasa jawa, cerita cekak bahasa jawa, dongeng sang kancil, jogja citizen journalism kumpulan cerita Lucu bahasa Sunda.

Nguri-uri Basa Jawa --sekedar "menikmati" Bahasa Ibu

Diterbitkan pada Saturday, 26 July 2008 Pukul 8.30

Salah satu pustaka yang "membakar" kegairahan saya membaca literatur berbahasa jawa adalah kumpulan cerita cekak (kumpulan cerita Pendek) Suparto Brata garapan (karya) 1960-2003. kumpulan cerita pendek itu "diterbitake dening 

Cerkak Bahasa Jawa Lan Contohne Cerkak

Diterbitkan pada Wednesday, 27 August 2014 Pukul 15.23

kumpulan Info Lengkap Terbaru. ≡Menu. Home · Selebritis · Lirik Cerkak bahasa jawa lan Contohne Cerkak. 15.23 Cerkak iku cerita gancaran kang ngadhut prastawa kang ora dowo lan ora akeh alur ceritane. Nang boso Indonesia 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Naliko Batman Dijaluk Dadi...

Diterbitkan pada Thursday, 31 January 2013 Pukul 22.05

cerita cekak bahasa jawa: Naliko Batman dijaluk dadi seksi mata tumindak kejahatan. Batman iki dudu . cerita cekak bahasa jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu kumpulan cerita Lucu bahasa Sunda.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Pitik Nggutil Lan Gedhang...

Diterbitkan pada Saturday, 26 January 2013 Pukul 16.11

cerita cekak bahasa jawa: Pitik Nggutil lan gedhang goreng ning plataran Bakso Bangjo. Dina senen cerita cekak bahasa jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu kumpulan cerita Lucu bahasa Sunda.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X