kumpulan carpon sunda lucu

Carpon Sunda : "kereteg Hate"

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2011 Pukul 18.37

Kuring bingung nempo manehna aya didieu oge, “Gak apa-apa ko Sa he,he” manehna imut, aduh meuni lucu katinggalina, aduh kuring mikir naon sih, entong kitu Nisa hayoh istigfar. Sam lain asli urang sunda, manehna katurunan Tionghoa 

Kumpulan Cerpen Berbahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 21 December 2012 Pukul 15.00

Cerpen bahasa sunda adalah salah satu cerpen dengan bahasa daerah yang masih sering kita jumpai di koran lokal Jawa Barat. Dibawah ini merupakan salah satu contoh cerpen bahasa sunda yang bisa kita baca di sela - sela kesibukan 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh carpon Bahasa sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa sunda,carpon sunda Terbaru,Macam-macam carpon Bahasa sunda,Contoh carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.45

Atuh jeung lanceuk lanceukna sakitu ruketna, lucu mun geus nyebut tétéh, bari rada cadél téa. Ka lanceuk nu panggedéna sok ménta dipanggambarkeun lauk emas atawa guramé, . (Dicutat tina kumpulan carpon Mini sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------. Contoh 

Kumpulan Cerita Sunda Lucu Terbaru

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 10.56

PEUYEUM Oji :“ Mang, sabaraha sakintalna peuyeum teh ?“ Tk Peuyeum : “Upami seueurmah wios lah dimirahkeun. Bade sabarah kintal kitu peryogina ?” Oji : “ Ah meser wae sagelempeng mah, kangge nu nyiram”. Tk Peuyeum :“ Kop we 

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2014...

Diterbitkan pada Tuesday, 15 July 2014 Pukul 5.47

kumpulan Cerpen Indonesia Terbaru 2014 · Kirim Cerpen kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2014 - UPDATE!!! Cerita Rakyat . Disebut kat kumpulan Gambar lucu & Foto lucu Paling Gokil 2014 - UPDATE!

Carpon Ma Inung Ngarawu Taneuh

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 20.43

carpon Ma Inung Ngarawu Taneuh Nu Di Citakeun Ku Mamat Sasmita. Contoh carpon Basaha / Basa sunda Karya Mamat Sasmita carpon : MA INUNG Keur meujeuhna kembang buruan, lucu ku capétangna.

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. kumpulan carpon Singkat. SELAT sunda JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X