What's New?

kumpulan carpon sunda lucu

Kumpulan Carpon Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.27

Ari jadi jalma teh kudu getol daekan, ulet, usaha lamun hayang bog amah kos sakadang Oray Sanca. Ulah jiga Gagak baong, haying ngenah doing embung gawe. Kumpulan Carpon Singkat. SELAT SUNDA JEUNG GUNUNG KRAKATAU.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 14.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Carpon Orang Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 4.27

Carpon Orang Sunda. 20.27 jeno setiawan. Cerita Humor Sunda Agar langsung kepada inti cerita, yaitu cerita humor Sunda, maka secara lengkap humor lucu Sunda atau cerita lucu bahasa Sunda secara lengkapnya bisa Anda baca dibawah berikut ini: Cerita Humor Sunda : Maling . Carpen Lucu. Nahh,,. pada pertemuan kali nii, saya punya kumpulan cerita lucu nihh gan.. moga para pembaca semuanya bisa terhiburr dan pada ngakakkk ya TEGALBULEUD.

Contoh Cerita Pendek Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 1 November 2014 Pukul 17.56

Cerpen bahasa sunda terbaru cerpenmu kumpulan cerpen bahasa sunda terbaru karya para sahabat cerpenmu ribuan cerpen telah di terbitkan disini! kumpulan carpon singkat contoh tugas makalah gagak teh sorana digedekeun sunda poztmo media kumpulan cerita lucu bobodoran bahasa sunda sebab sesuai judul maka cerita cerita pendek lucu ini adalah bobodoran ala urang priangan bagi anda nisanisrina cerita pendek bahasa sunda bawang putih dan 

Drama Sunda Lucu

Diterbitkan pada Thursday, 13 March 2014 Pukul 0.28

ngakak pembaca yang sedang galau butuh hiburan, humor. 28-8-2011 · Carpon Sunda | Carpon Basa Sunda | Carpon Lucu - Pada tulisan ini saya ingin menulis tentang Carpon Sunda atau bisa juga disebut dengan Carpon Basa Sunda.

Carpon Sunda : "kereteg Hate"

Diterbitkan pada Thursday, 15 August 2013 Pukul 9.30

Carpon Sunda : "Kereteg Hate" cangkeng, kuring karek nyadar yen tadi kuring keur ulin ka hayalan jaman baheula basa kuring SMA, ayeuna kuring geus jadi panulis, 3 novel jeung 1 kumpulan carpon kuring geus di publikasikeun jeung meunang respon anu alus ti masarakat. kuring bingung nempo manehna aya didieu oge, “Gak apa-apa ko Sa he,he” manehna imut, aduh meuni lucu katinggalina, aduh kuring mikir naon sih, entong kitu Nisa hayoh istigfar.

7 Contoh Carpon Bahasa

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 14.45

Girimis mah duka iraha raatna. (Dicutat tina kumpulan Carpon Mini Sunda: “Ti Pulpen tepi ka Pajaratan Cinta”, diterbitkeun ku Lembaga Kabudayaan Mekar Parahyangan, Klub Pecinta Sastra Bandung, jeung PT Kiblat Buku Utama, 2002).

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -