What's New?

kumpulan carpon sunda lucu

Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2016 Pukul 20.09

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story.

Multi Info

Diterbitkan pada Thursday, 28 January 2016 Pukul 19.18

Ketikan muncul dari kegelapan, Amaterasu menunjukkan kepada orang-orang bagaimana menanam padi dan gandum, menenun, dan membudidayakan ulat sutera.. (Dijieun ku Turangga Setra Y) Dodo hulang huleng dina handap tangkal nu aya di sisieun walungan anu kacida éndahna. Caina kiruh kacida, aya lauk lélé koneng deui kulang anting dihareupeuna. Panon poé…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -