What's New?

kumpulan biantara bahasa sunda paturay tineung

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato Bahasa Sunda|Contoh Pidato Bahasa Indonesia| Contoh Pidato Bahasa Inggris | Contoh Pidato Upacara Setahun Penuh · Bagaimana Hanya Modal 60 Ribu Bisa Meraih 5 Milyar Dalam 4 Bulan · Ahmad Fawzy - Dari Tidak Percaya Kini Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 17.43

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil anbiyai wal mursalin, 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Hapunteun bilih aya basa nu kirang merenah larapna, bilih aya kalimah nu teu raos kana manah.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 14.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda (Pidato paturay tineung) Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas)

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

CONTOH PIDATO PATURAY TINEUNG. PIDATO PATURAY TINEUNG. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah nu Maha Heman nu masihan kasempetan ka urang sadayana tiasa riung mumpulung dina ieu tempat nu kacida sederhanana kalayan teu aya gangguan naon – naon. Label: BASA SUNDA 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -