kumpulan biantara bahasa sunda paturay tineung

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa sunda , URANG sunda » biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 4.20

UndoHome » bahasa sunda » Pidato bahasa sunda. paturay tineung Ti Wawakil Siswa. Contoh biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai tineungkumpulan Pidato bahasa sunda: Video – Berita – Foto – Artikel 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

biantara WAWAKIL SISWA DINA ACARA paturay tineung Assalamu'alaikum Warohmatullahi Wabarokatu. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti 

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

biantara paturay tineung SASTRA sunda UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan Sastra sunda anu dipihormat, Ibu 

Kumpulan Pembelajaran: Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 19.29

Ku lungsurna rahmat sareng kurnia Anjeunna, dina dinten ieu urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok dina acara paturay tineung SMP Negeri 11 Bandung. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka 

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 17.43

Contoh Pidato sunda | paturay tineung Ti Wawakil Guru. Contoh biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil anbiyai wal mursalin, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X