kumpulan biantara bahasa sunda paturay tineung

Kumpulan Pembelajaran: Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 19.29

biantara bahasa sunda. biantara paturay tineung Ti Wawakil Kelas IX. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Gusti Nu Maha Suci. Ku lungsurna rahmat 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

biantara WAWAKIL SISWA DINA ACARA paturay tineung Assalamu'alaikum Warohmatullahi Wabarokatu. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato bahasa sunda|Contoh Pidato bahasa Indonesia| Contoh Pidato bahasa Inggris | Contoh Pidato Upacara Setahun Penuh · Bagaimana biantara Paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

8. Pidato bahasa sunda | Manfaat Iman Kana Qodo sareng Qodar Pidato bahasa sunda | Pidato nyambut dina mieling hari Kesaktian Pancasila 12. Contoh Pidato sunda | biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa 23.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa sunda , URANG sunda » biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X