What's New?

komik naruto hinata fuck

The Naruto Manga Isn't Completely Finished Just Yet…

Diterbitkan pada Friday, 7 November 2014 Pukul 19.00

The Naruto manga isn't completely finished just yet… By Darryn Bonthuys . FUCK YOU BEYOND. Shut the fuck up. He managed to produce 15 years of great Naruto story telling. Do you think that you could to better you son of a mother fucking bitch?? BlaackkOuT. Domestic violence? Son…shut the fuck up… Skuifspeld. Agree I loved the ending when i finished chapter 700 i was so happy i can't wait for the movie and fyi i was always a hinata fan. coolguy.

Naruto 614 Manga Chapter Review- Omfg Neji's Shocking...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 December 2012 Pukul 13.05

Ima just blame Hinata. Let her fanboys come at me regardless but, she could've just MOVED NARUTO THE FUCK OUT THE WAY instead of playing her usual roll as meatshield. Then Neji wouldn't have had to protect her.

Narutobase

Diterbitkan pada Thursday, 23 May 2013 Pukul 1.52

Check out the latest Naruto Manga Chapter 631 release and downloads. Her cousin (elder brother figure) fucking gave his life for you so Hinata will not throw hers into the gutter for a dirtbag like Naruto. It just takes a fucking minute to say 

Narutobase

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 10.47

Check out the latest Naruto Manga Chapter 616 release and downloads. 2013-01-18 02:25 am#45. hope next week we see Naruto, hinata and Ino-Shika-Cho kick butt! . kyuubirocks. @ 2013-01-16 01:08 pm#17. fucking finally 

Episode Terakhir Naruto Mati Sebelum Menjadi Hokage...

Diterbitkan pada Monday, 15 April 2013 Pukul 8.39

dengan demikian naruto tidak akan berlanjut jika naruto mati. dan juga tidak akan ada episode terbaru dari the movie naruto dan shippunden . juga manganya atau komiknya. sampai sekarang naruto masih tetap berlanjut jalan ceritanya. semoga .. ya mmg diramalannya naruto diramalkan akan mati tpi katanya yang bikin film naruto ini, naruto akan tetap hidup menjadi hokage sampai menikah dengan hinata & punya anak..soalnya aku konsultasi langsung sama yang buat film ini.

Some Last Thoughts In Regards To Naruto Chapter 699 & 700...

Diterbitkan pada Thursday, 6 November 2014 Pukul 9.45

Well, I think that's no need to explain what a shocker the recent spoilers for Naruto 699 and 700 were for absolutely everyone that is not a SasuSaku shipper nor NaruHina… .. He had to literally add shit that we all know makes no damn sense, he had to change the story up (literally change the background) a little so that it seemed Naruto always wanted Hinata. . The only fucking pair that ain't mentioned ever is Chouji's, and that is the only “SHOCK” in that end.

Agus Trivianda Vandarisa: Episode Terakhir Naruto...

Diterbitkan pada Saturday, 1 September 2012 Pukul 11.05

Uzumaki berasal dari clan milik ayah Naruto,sedangkan Nahito pergabungan Naruto dan Hinata,sementara Sasuke ialah sebagai Ucapan terakhir sahabat terbaik Naruto. . Fuck. BalasHapus. hendrik sabtiyan 8 Juni 2013 09.49. suka2 dong kalo anda pinter mestinya udah tahu dan gak usah komen rasis gitu. BalasHapus. carles erikson 13 Juni 2013 21.15. Matap deh____ Bukannya Sakura Menikahi Gw pernah baca komiknya dan Sasuke emang beneran DIE .

Gen-humor Paling Apik Dan Lucu: Komik Diatas Segalanya

Diterbitkan pada Friday, 22 November 2013 Pukul 14.36

tokoh yang Fuun pake : Naruto,Kiba,Tsunade,Sasuke,dan Akatsuki member hehe…. pada akhirnya, Fic saia yang ini diberi judul Komik di Atas Segalanya.. hohoho… tadinya emank mau dibikin Kerja Part-Time Demi Komik, tapii… baca aja deh dan cari Fuck!' batinnya meraung – raung ga terima "Oh iya Naruto, sekarang jualkan barang ini keliling komplek bersama partner barumu…" ucap Tsunade menunjuk barang yang dimaksud "Ekkkhhhh! Alat KOSMETIK?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -