Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

kitab layang muslimin muslimat

Kitab Layang Muslimin Muslimat Jilid-2

Diterbitkan pada Sunday, 8 October 2017 Pukul 4.29

KITAB LAYANG MUSLIMIN MUSLIMAT JILID-2. NGALANJUTKEUN JEUJEUR CARIOS NU KAPUNGKUR. Raden Muslimin sareng raina Raden Muslimat, enjingna saparantos netepan Subuh, ngaraos saleger, maklum wengina karulem talibra pisan. Bubuhan raina Raden Muslimat nuju hanaang ku Elmu, atuh derekdek deui bae naroskeun ka rakana..

Kitab Layang Muslimin Musliman Jilid-1

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 5.43

Kacaturkeun sakur piwuruk Rama parantos kapaham, kaharti ku pikir, sumurup kana kalbuna, sasat Rd. Muslimin sareng Rd. Muslimat teh parantos ngaraos sawawa, pasagi layang-muslimin-muslimat-jilid-i-v Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:.

Kitab Layang Muslimin Muslimat Jilid-2

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 2.00

Rd. Muslimin: Et amah ra !, sakadar basa wungkul ibadah ka Alloh teh, kereteg hate Janggelek tina Rasa rumasa, di usik malikeun ku Manten-Na. Atuh kalihna ti eta, praktek ngabakti kitu teh ngabedakeun antara Anu dicipta (di damel) sareng Anu Nyipta (anu ngadamel)..

Layang Muslimin Muslimat Jilid I-v

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 6.22

Layang Muslimin Muslimat 3 NERANGKEUN HADIST Anu kasebut dina kitab Mantiq ف ّ ر فو * ّ رف Sinom 27. Malah-malah rai aya, dalil deui anu kauni, Ru’yatullahi ta’ala, fiidunya bi ‘ainil qolbi, kitu anu kauni, ari hartina teh tangtu, ninggali Allah di dunya, kudu ku awasna ati, hanteu bisa ninggal ku panon kapala. 28..

Wawacan Layang Muslimin Muslimat

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 10.06

Wawacan Layang Muslimin Muslimat nyaéta naskah kuno karangan R.Asep Martawijaya urang Pataruman Tarogong Garut anu ditulis dina wangun wawacan..

Layang Muslimin Muslimat Jilid I V

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 12.12

325.Layang Muslimin Muslimat 318. nyacas bae jero ati. buktina nurutkeun ilmu. nafas teh kamana atuh. tempat eroh urang keur waktu di kadim. keur dina qudratullahu. ibadah di alam dohir. nyaeta ibaratna. katiluna tarekat jeung ma’rifatu. kana asal keur urang waktu kapungkur. eta nu jadi tihangna. hese cape ngalakonan. didinya teh urang cicing. ibadah anu ti payun. kapan tadi Gusti Allah sifat adil..

( Kitab Kuno Layang Muslimin Muslimat )

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 3.37

Teu saalit anu minat maca kitab layang muslimin muslimat kumargi tos jarang anu asli mah, eta oge seueur ku cara di copy ti nu aslina jeung parantos lapuk hampir teu kabaca deui.Academia.edu is a platform for academics to share research papers..

Layang Muslimin Muslimat: Kitab Kama'rifatan

Diterbitkan pada Thursday, 9 November 2017 Pukul 3.51

Sinom 1. Ieu teh sambungannana, neraskeun Raden Muslimin, sinareng Raden Muslimat, eukeur mufakat bab ilmi, tina teu acan sisip, panarosna.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -