What's New?

kisah nyata wanita solehah

Akhil Hayy, Maizawati Zainal Dan Waheeda

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 6.15

Nampak macam sebenarnya dia menyesal dengan perkahwinan dia bersama Maizawati Zainal. Maizawati disamakan dengan pohon berduri dan ulat berbulu jer.. Tanpa kita sadari dalam kehidupan keluarga tidak jarang para suami melakukan tindakan yang menyimpang dari ketentuan Allah SWT dan telah melanggar hak-hak isterinya. Oleh karena itu perlu sekali para ….

Air Mata Malam Pertama..

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 19.26

Hatiku bercampur baur antara kegembiraan, kesedihan dan kehibaan. Terlalu sukar untuk kugambarkan perasaan hatiku tatkala ini. Sanak saudara duduk mengelilingiku .

Novelplus

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 13.32

Unlimited Access to thousands of Malay Novels and connect with readers and authors from all around world. Read wherever, whenever! NovelPlus is a mobile social .

Eifa Naomey: Maksud Nama Lelaki Dan Perempuan

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 20.07

Mungkin ramai yang sedang dalam dilema mencari nama terbaik untuk anak yang bakal dilahirkan kerana menyedari nama yang diberikan kepada seseorang bayi mencerminkan . Kisah Nyata Azab Allah Kepada Wanita yang Tidak Taat Ibadah Kena Azab di Tanah SuciAstagfirullah! Kisah Nyata Azab Allah Kepada Wanita yang Tidak Taat Ibadah Kena Azab di Tanah Suci, Ustadz Ini Pun Di….

Dayana Redha Jika Saya Berkahwin Dengan Ashraf Muslim

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 1.15

Wow. Memang menarik sungguh artikel yang Abang Nara baca di Harian Metro hari ini. Kalau semalam Ashraf Muslim enggan bercerita mengenai sebab musabab dirinya.

Bercinta Dan Berhubungan Dengan Suami Orang

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 19.54

Perkenalkan namaku Luckyta, aku masih berstatus mahasiswi di sebuah perguruan tinggi swasta semester 4. Melalui situs ceritacurhat.com ini aku ingin membagi kisah . Tak ada yang tak mungkin di dunia ini jika Allah sudah menetapkan kehendak. Ya, apapun yang terjadi, tentu ada mutiara hikmah yang bisa diambil oleh umat manusia.IlustrasiSeperti kejadian bagaimana wa….

Cerita Selingkuh Suami Punya Wil, Aku Punya Selingkuh

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 5.26

Cerita selingkuh suami yang memelihara wanita lain membuat istri ikut berselingkuh dan menjalin hubungan dengan pria idaman lain. Cerita nyata ini adalah kisah Mahkamah syariah malaysia tidak membantu pasangan untuk bersama semula malahan tidak bertindak keras dan selalunya akan memenuhi kehendaj wanita walaupun pihak lelaki . Viral suara -  Tidak ada yang mustahil di dunia ini. Jika Allah terlah berkehendak, apa yang tidak mungkin menjadi mungkin. Karena apapun yang terjadi, selalu menyimpan mutiara hikmah untuk umat manus….

Kisah Nyata Dari Jordan Tentang Azab Kubur

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 7.07

Ini adalah kisah nyata mengenai azab kubur yang terjadi di Yordania, kisah sepasang wanita yang diingatkan bertobat namun lalai dan mendapat azab kubur.Oleh : UMI SYIDAH. BAB 3 “Eh…aku kat mana ni ye ?” Yuhanis terjaga dari lenanya sambil memisat-misat mata…kemudian menggosok-gosok perut.. Aku Ingin Hamil:: Kisah Nyata Sebagai Bahan Renungan Bagi yang Ingin Segera Hamil :: Saya menikah sudah lebih dari 7 tahun. Alhamdulillah semuanya yang saya idam-idamkan menurut sudut pandang saya….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -