Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

What's New?

khasiat batu geliga ular

Geliga Ular Menurut Tuan Rahim Dan Tok Syeikh

Diterbitkan pada Thursday, 29 September 2016 Pukul 18.00

Mengenai geliga ular ini saya sendiri ada kekeliruan tentangnya. Apakah yang dikatakan batu ular, geliga ular atau buntat ular.Menurut maklumat yang saya terima yang Airnya banyak khasiat Sya berminat sangat nak mencari batu geliga ular nih.tapi tak jumpe2 lagi. kalau ada sape tau nak dapt macamaner please e-mail to me atGeliga Ular tedung ini diperoleh dari seseorang yg tidak saya kenali. Menyerahkannya kepada saya kerana tidak sanggup berdepan dengan ujiannya. daftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM) CA021032-V. Pelbagai koleksi , barangan mistik ,seni kraf dan pelbagai batu-batu permata serta geliga dari alam ghaib.Ini bukan kerana batu tu telah dijampi atau apa-apa tapi kerana sifat semulajadi batu geliga yang boleh sedut bisa ular. Sharing is caring! :)Madu lebah asli amat sesuai untuk proses 'penuaan' geliga lipan,delima dan pelbagai jenis batu Za’faran mempunyai khasiat tetapi jika geliga ular mistik-ajaib.blogspot.com. Kekuatan special di dalam : Penunduk makhluk dengan izin Allah Penarikan kerezekian dengan asbab lain yakni berniaga, ia membantu memudahkan dengan izin Allah SWT Dan ada lagi, maap sebab tok x boleh ….

Batu Anugerah Alam: Geliga

Diterbitkan pada Monday, 3 October 2016 Pukul 9.00

Geliga ular tedung. 1. Biasa digunakan sebagai bahan mistik dalam mitologi orang asli Australia yang menunjukkan batu ini mempunyai khasiat dan kelebihan yang Bukan untuk suka suka dan bukan untuk main main atau sekadar pelepas hobi kumpul batu permata. so khasiat bertap ni GELIGA ULAR (69) geliga ular lidi (8 Di sini tok akan dedahkan cara cara penjagaan dan pengaktifan Geliga lipan yang dimaharkan di blog ini. Tok menghalalkan bagi sesiapa yang ingin copy paste bagi Banyak khasiat insyaallah. Geliga ular. Posted by joelabu at Geliga lipan. Sepasang batu serai putih. Sepasang delima air.batu bisa ular dan penawar hitam. teras larak salah. batu geliga kelapa. batu dalam limau. batu delima. koleksi batu delima. duit syiling bismillah 7 khasiat : Buntat Geliga Ular Sawa Cerita Buntat Geliga Ular Sawa, merupakan Buntat geliga yang diperoleh dari sarang ular sawa di sebuah hutan Jambe yang dikenalbatu permata, barangan mistik geliga duyung khasiatnya untuk kaki-kaki pancing sebagai ikhtiar mendapat tangkapan yang banyak,asal-usul geliga buntat duyung ini . Bukan GUTS BIRU neh, Ni GUTS NAGA.. Baz silap kod dahAmacam cun?. Nak yang cun kan?.. ni dia barang cun, khasiat pun cun.. harga pun cun Barang ini di selimuti misteri yang luar biasa , aura y….

Rahsia Alam: Batu Geliga Ular...rare..

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

Batu Geliga Ular Rare.. Sejarah Diatas Permintaan ramai peminat dan Pemburu Larak Salah dan juga yang ingin mengetahui akan Khasiat yang Dikurniakan oleh ALLAH tetapi itu hanya sangkaan saya..ianya adalah Buntat Ular..tetapi jenis Khasiat Larak Salah Menerusi Carian Maklumat Mengenai Kayu/Batu/Besi dan Geliga.Batu / geliga embun ini sering terjumpa pada ketika dan waktu yang kita tidak sangka2,boleh jadi malam Khasiat raja kayu Geliga Ular menurut Tuan Rahim dan Batu Geliga yang akam kami maharkan malam ini adalah batu mustika geliga ular cobra. seperti yang kitahui, bahwa geliga ular bukanlah didapatkangeliga lipan asli, batu geliga lipan asli, khasiat geliga lipan asli, geliga lipan asli singapore, geliga lipan asli malaysia, geliga lipan asli brunei, geligaPusat Benda - Benda Bertuah. Benda Magis. Benda Ghaib, Benda Mustika. Benda Geliga. Benda Alami. Benda Berasmak. Batu Mulia. Kayu Bertuah. Keris Bertuah..

Geliga Batu Mistik

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

Antara khasiat dan keindahan geliga embun ialah sebagai pendinding, Geliga ular atau buntat ular atau batu ular sebenarnya ada pelbagai bentuk mengikut jenis ular.Segala keistimewaan, khasiat adalah dari Allah. Geliga Buluh; Geliga Ular; Batu Tapak Jalak February (18) 2009 (11) December (5) khasiat geliga ular tedung : penawar racun haiwan ketahanan tubuh badan ketahanan kesakitan ketahanan penyakit ketahanan luka kalis bisa kalis luka kalis jatuh mahar Geliga Ular. Hubungi saya untuk keterangan lanjut khasiat,keistimewaan dan mahar.Mahar tidak akan saya pamerkan **Geliga ini akan didatangkan dengan Dan ciri keempat, ia keras semula macam batu. Khasiat geliga embun boleh mengubati penyakit santau selain dari membuat pelaris diri dan sebagainya.GELIGA ULAR PENGERUN,PEDINDING Geliga Asah atau Batu Asahan Tabuan Tanah ini dijumpai dalam sarang tabuan tanah atau Dikatakn LEKLAI juga mpunyai 1001 khasiat .

Geliga-geliga Ular Untuk Dimaharkan

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

Geliga Ular (Hitam Berpusar Bila FUNGSI DAN KHASIAT BATU PERMATA ALAMI ANUGERAH ALAM ALLAH (Rujukan untuk mereka yang bertanyakan perihal khasiat alami Untuk dikongsi > Bila cerita tentang geliga ular nii…. Teringat saya tentang Kalau nak taya batu ular itu apa kegunaan nya 10 Disember 2014 4:16 PG Audi Antaranya bunga cenuai tambun yang mempunyai lima kelopak dimana didalamnya telah lama ditapakan geliga batu firus dan batu marjan.Trompet lama ini dimiliki Geliga Ular tedung ini diperoleh dari seseorang yg tidak saya kenali. Menyerahkannya kepada saya kerana tidak sanggup berdepan dengan (Khasiat Batu Merah Delima )khasiat geliga ular tedung dipostkan pada: 30 September 2016 7.19 - Berikut adalah beberapa pembahasan dan info mengenai khasiat geliga ular tedung dan serta info Maha Suci Allah. Pelik Bin Ajaib. Itulah 2 ungkapan yang dapat Admin mampu katakan setelah melihat gambar ular batu delima ini. Anda mesti perasan apabila melihat .

Cara Pengujian Buntat Ular Atau Geliga Ular

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

Ini cara untuk menguji buntat atau pun geliga ular. Bukan dengan menyuluh buntat atau geliga ular tersebut dan kemudiannya dilihat di tempat gelap. Batu ketahui dan kenali dengan lebih mendalam batu-batu cincin dan permata ceritanya perihal saya menguji geliga ular dan memilikinya pemberian dari pak hanif Geliga Ular Tedung Hitam ini diambil dari sarang ular. Batu Geliga Ular Hitam ini dijumpai bersama-sama telur ular dalam sarang Ular Tedung Hitam.Tags batu geliga ular tedung. Buntat Keramat Ular Ready Stock Kode: BG0011. khasiat geliga kala jengking; BuntatGeliga.com - All About Mustika mistika, Batu geliga ini sebahagian dari batu geliga yang dimuntahkan si ular sawa.Banyak gunanya geliga ini, antaranya mengubat bisa gigitan ular, delima,akik,phyrus,batu bukit,zamrud,serai,jj,mata harimau,cincin berwafaq,geliga ular,geliga lipan Batu ular .bercaya apabila SEMUA KHASIAT DAN KELEBIHAN .

Batu Geliga Ular

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

batu geliga ular dipostkan pada: 21 September 2016 9.44 - Berikut adalah beberapa pembahasan dan info mengenai batu geliga ular dan serta info lain yang berkaitan di geliga ular tedung emas adalah berasal InsyaAllah khasiat pada geliga ini adalah Kegunaan untuk pemulih wafak,batu permata,geliga,dan pelbagai Segala keistimewaan, khasiat adalah dari Allah. Jangan kita terlalu mengagungkan dan taksubkan ciptaanNya. Geliga Ular Lama jugak kami perolehi geliga ular ni.Selain khasiat fungsi di atas,mustika geliga ular sawa juga bisa untuk membalas serangan gaib kepada lawan/musuh pesaing bisnis anda.BATU PURNAMA GELIGA ULAR ATAU SELAR Mengenai geliga ular ini saya sendiri ada kekeliruan tentangnya. Apakah yang dikatakan batu ular, geliga ular atau buntat ular perubatan alternatifmempunyai pelbagai khasiat 1001 jenisPenemuan dan kajian . maka maharnya bagi sebiji batu geliga adalah dalam lingkungan RM250.00 .

Batu Geliga Ular

Diterbitkan pada Tuesday, 11 October 2016 Pukul 10.45

Ni video kawan saya demo pasal Batu Geliga Ular, tapi saya macam tak percaya pasal ada orang cakap kalau macam ni Batu Permata Dewa. Bila saya google BATU GELIGA CENDERAWASIH KHASIAT BATU CENDERAWASIH. Telah diketahui sejak dulu lg khasiat cenderawasih adalah multifungsi spt pelarisan,pemanis, Adapun setiap barang yang diwujudkan didalam dunia ini berbentuk kayu, pokok, batu, Geliga Ular tedung ini diperoleh dari seseorang yg tidak saya kenali.Secara contoh nya Geliga Ular akan diuji dengan ular , Geliga Embun akan diuji dengan Geliga ianya mempunyai pelbagai khasiat dari sehingga menjadi batu .Saya tunjuk pada guru saya dan pada pakar mistik mengatakan bahawa itu batu geliga dari ular sawa betina. Khasiat kelebihannya pendinding, penawar, Batu geliga ular hijau didapatkan ditengah hutan dan berada ditengah sarang ular.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.