What's New?

khadam surah ikhlas

Al-mathurat Dan Apps Islamik: Senarai Doa-doa Al-ma'thurat

Diterbitkan pada Tuesday, 9 August 2016 Pukul 4.58

01. Surah Al-Fatihah Aku berlindung dengan Allah yang Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui daripada gangguan syaitan terkutuk. (1) Dengan nama Allah yang Maha Pemurah . ” Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada k….

Senarai Doa Al-mathurat Sughro

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 11.04

Senarai doa al-mathurat sughro - dengan terjemahan 1. Senarai Doa-doa al-Mathurat Sughrohttp://fb.com/mmathurathttp://m-mathurat.com01. Surah Al-FatihahAku . “Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ke….

Ahmad Sanusi Husain.com: Pelajaran Dan Kelebihan Surah Al

Diterbitkan pada Thursday, 11 August 2016 Pukul 16.23

Setelah memahami serba sedikit tentang maksud ayat-ayat di dalam surah al-Waqiah, marilah kita melihat dan mengetahui kelebihan-kelebihan tentang surah ini.. SUBHANALLAH!!! Rupanya Ini Cara Mudah Nak Mengetahui Kedai Guna PELARIS JIN Sebarkan..” Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang ….

Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 8.27

Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu. Surah Yusuf. Alif, Laam, Raa'. Ini ialah ayat-ayat Kitab Al-Quran yang menyatakan kebenaran.. ” Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada k….

Buang Saka Rawat Sihir: 6. Ayat Manzil Dan Cara Merawat Sihir

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 16.28

Orang-orang yang beriman hendaklah meyakini bahawa kuasa Allah s. w. t. mengatasi segala-galanya baik yang ada di langit mahupun yang ada di bumi dan bahawa interaksi . “Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ke….

Kelebihan Surah Al Fatihah Beserta Kuncinya

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 4.52

Post kali ini menerangkan mengenai kelebihan surah al Fatihah beserta kuncinya yang jarang jarang orang mengetahuinya.Doa pedang ini berbeda dengan doa pedang Sayyidina Ali karamallahu wajhu. Dan sebaiknya di amalkan tersendiri. Sebagaimana sebuah pedang maka doa ini juga mempunyai . Untuk Perawat dan Merawat Diri Sendiri. Assalamu’alaikum wwtSaudara pembaca yang dihormati; Persoalan saka  atau pusaka yang terdiri daripada kalangan jin (syaitan), memang selalu diperkatakan. Kebera…” Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada k….

Aku...bukan...kamu...

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 12.03

Assalamualaikum w.b.t rasenye da lame sy x update blog sy kn..? tibe2 ader sesuatu yang nk buat sy menulis blog n i.. malam td.. sy bermimpikan sesuatu sesuatu . ” Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42)“Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ke….

Fadhilat Dan Kelebihan Ayat-ayat Quran

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 18.30

30. Surah Ar-Rum -Membinasakan orang zalim. 30.1 Khasiat ayat 17 -Diampunkan dosa . 31. Surah Saidina Luqman-Sakit perut-Tenggelam dan karam. 31.1 Khasiat ayat 16 SENARAI PUSAT RAWATAN PERUBATAN ISLAM DI JOHOR BAHRU 1. Pusat Rawatan Perubatan Darussyifa . Lokasi : No 11, Kg Maju Jaya, Skudai, Johor Bahru; Rawatan Perubatan . “Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ke…“Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat” ( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.