What's New?

khadam surah ikhlas

Kelebihan Surah Al Fatihah Beserta Kuncinya

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 8.44

Post kali ini menerangkan mengenai kelebihan surah al Fatihah beserta kuncinya yang jarang jarang orang mengetahuinya.SENARAI PUSAT RAWATAN PERUBATAN ISLAM DI JOHOR BAHRU 1. Pusat Rawatan Perubatan Darussyifa . Lokasi : No 11, Kg Maju Jaya, Skudai, Johor Bahru; Rawatan Perubatan . Jin peludah biasanya digunakan bagi melariskan makananJin akan meludah makanan untuk menambah kesedapan makanan tersebut dan membuat pengunjungnya datang berulang kali.Ianya bukan saja  hanya dig…Mungkin ramai antara kita menganggap zaman serba moden dan canggih ni takde yang guna unsur-unsur syirik dalam kehidupan seharian. Jangan terkejut jika ada kedai yang berani menggunakan khidmat jin un….

Fadhilat Dan Kelebihan Ayat-ayat Quran

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 14.56

30. Surah Ar-Rum -Membinasakan orang zalim. 30.1 Khasiat ayat 17 -Diampunkan dosa . 31. Surah Saidina Luqman-Sakit perut-Tenggelam dan karam. 31.1 Khasiat ayat 16 Urusan rumahtanggan adalah tanggungjawab suami ke isteri sebenarnya? Ataupun tanggungjawab suami isteri?Mari kita bincangkan dalam artikel ini.. Cara Mudah Nak Tahu Kedai Guna Pelaris Jin merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di internet. Para pembaca di laman G…BAB 10SETELAH Syeikh Marwan tiba di rumah pagi itu, Farouqe dirawat sehingga keluar segala macam barang yang tajam dari tubuhnya. Dia kembali sedar namun fizikalnya amat lemah. Tidak mampu menelan mak….

Sheikh Muhammad Adil Singapore Visit 2016

Diterbitkan pada Friday, 16 September 2016 Pukul 16.23

Maulana Shaykh Nazim’s elder son, and full Khalifah on Golden Chain, Shaykh Muhammad Adil, also affectionately known as Shaykh Mehmet, tells this fascinating tale . Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat (Al-Hijr: 42)Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada kekuas….

Pelajaran Dan Kelebihan Surah Al-waqiah.

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 8.29

Setelah memahami serba sedikit tentang maksud ayat-ayat di dalam surah al-Waqiah, marilah kita melihat dan mengetahui kelebihan-kelebihan tentang surah ini.. Inilah Cara Mudah Nak Tahu Kedai Guna Pelaris Jin Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat (Al-….

Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 0.43

Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu. Surah Yusuf. Alif, Laam, Raa'. Ini ialah ayat-ayat Kitab Al-Quran yang menyatakan kebenaran.. Cara Mudah Nak Tahu Kedai Guna Pelaris Jin merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di internet. Para pembaca di laman G….

50 Doa Pagar Diri Merupakan Doa Doa Mustajab I

Diterbitkan pada Friday, 16 September 2016 Pukul 10.39

50 Doa pagar diri tersebut di ijazahkan secara umum ,jadi bisa langsung di amalkan tanpa harus meminta ijin kepada saya..lihat di doa mustajab. " Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali  ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat" ( Al-Hijr: 42)"Sesungguhnya Syaitan itu tidak ad….

Senarai Doa Al-mathurat Sughro

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 4.32

Ayat-ayat al-Quran dan Doa-doa yang terdapat di dalam helaian ini adalah seperti yang terdapat di dalam applikasi m-mathurat. Kami juga menyertakan suara . Inilah koleksi 100 Hadis Dha'if dan Palsu yang telah dihimpunkan oleh Syeikh Ihsan bin Muhamad bin 'Ayis al-Utaibi. Telah selesai usaha penterjemahan ke Bahasa .Ini adalah 100 buah hadis Dha'if dan ….

Al-mathurat Dan Apps Islamik: Senarai Doa-doa Al-ma'thurat

Diterbitkan pada Friday, 16 September 2016 Pukul 11.37

01. Surah Al-Fatihah Aku berlindung dengan Allah yang Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui daripada gangguan syaitan terkutuk. (1) Dengan nama Allah yang Maha Pemurah . “Sesungguhnya tidak ada kekuasaan bagimu (Syaitan) terhadap hamba-hambaKu, kecuali ke atas mereka yang mengikut kamu, iaitu orang-orang yang sesat”( Al-Hijr: 42) “Sesungguhnya Syaitan itu tidak ada ke….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.