kesudahan teduhan kasih novel

Cik Nourul Stories: Sinopsis Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Wednesday, 12 June 2013 Pukul 16.12

Pelakon cerita nie pun hebat-hebat belaka. Sesiapa yang tak pernah layan cerita nie, korang boleh dapatkan novel tau! jom baca sinopsis :). teduhan kasih merupakan sebuah lagi drama bersiri yang diadaptasi dari novel 

Nissa Azmir: Sinopsis Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 20.18

Sinopsis teduhan kasih. SINOPSIS teduhan kasih. "Kau ingat dengan anak ni kau boleh paksa aku ubah keputusan aku? Kau nak ugut aku dengan anak kau ni? Eh! Kau jangan haraplah aku akan ikut kehendak kau. Aku tetap ceraikan kau! mode; tengah tunggu novel ni sampai dekat opis. dah beli dah dekat karya seni dengan harga diskaun rm3.. hehehe syiokkkk! xsabarnya nak tahu kisah selanjutnya.. euwwwwwwwww! tapi geram gile kooot dengan ayu 

Update:sinopsis Episod Akhir Drama Teduhan Kasih

Diterbitkan pada Thursday, 20 June 2013 Pukul 22.30

Episod Akhir Drama teduhan kasih. Ramai rupanya yang mengikuti drama teduhan kasih adaptasi dari novel penulis Marissa.Siapa yang tengok drama ni mesti geram giler nengok lakonan Nabila Huda yang jadi watak 

Drama Teduhan Kasih Adaptasi Novel Karya Marissa...

Diterbitkan pada Sunday, 17 March 2013 Pukul 23.35

Sinopsis novel / drama teduhan kasih yang akan bersiaran di slot akasia tv3, lakonan adi putra , shah iskandar, sherry ibrahim dan nabila huda.

Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan...

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 17.05

teduhan kasih AKHIR DAN OST DRAMA teduhan kasih , SINOPSIS novel teduhan kasih AKHIR. Fuh .. saya memang minat drama teduhan kasih ni , hari-hari tengok , siap.

Sinopsis Teduhan Kasih Drama Dibintangi Adi Putra

Diterbitkan pada Thursday, 16 May 2013 Pukul 16.22

Dari novel termasuklah drama teduhan kasih. Orang yang gila novel macam Cik Norfa ni la yang akan melekat depat tv / tonton untuk layan drama di adaptasi ni. the end of the storyy.. Gila tak syok.. teduhan kasih image. Pe pun nih Sinopsis teduhan kasih, Drama terbaru di tv3 dibintangi Adi Putra (Ehsan), Sherry Ibrahim (iffa), Shah Iskandar (Ryzal), Nabila Huda (Ayu), Zarina Zainuddin, Mak Engku, Talha Harith, Rahim Omar, Liza Abdullah dan Julia Ziegler.

Cabaran: #cabaran Hari 4

Diterbitkan pada Thursday, 4 September 2014 Pukul 14.00

teduhan kasih novel Sinopsis. Iffa dan Ayu berkawan baik sejak di zaman persekolahan . Kehidupan Iffa tidak seindah mana bila terpaksa tinggal bersama keluarga isteri pertama ayahnya. Ini semua berlaku kerana ibu dan 

My All: Menyampah Dengan Teduhan Kasih!

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 8.19

Ada banyak lagi sebenarnya dorang adjust jalan citer teduhan kasih nibertabah je lamungkin dorang nak bagi nampak lagi best kotbengang2 pun, tetap aku follow citer nidah nak habis dah punSelasa depan last apapun, ending dia nnt Ryzal mati, kak long kena cerai sbb laki dah kawen tapi tu ending dlm novel lakalau dalam tv mungkin dia ubah lagi kot yang penting Adam tu sgtel kan? geram aku tgkpandai dia senyum gelak2comelll sgttt.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X