What's New?

kerja petik buah australia

5 Risiko Kerja Petik Buah Di Luar Negara

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 22.10

Alangkah indahnya kerja petik buah Autralia dan New Zealand. Lagi pun kerja petik buah sahaja, sesiapa sihat tubuh badan tentu boleh buat. Apa risikonya?. Hiburan: August 1, 2016 at 10:26PMKerja sebagai pemetik buah semestinya menjanjikan pendapatan yang lumayan bagi siapa yang rajin dan pandai membawa diri. Namun, ada juga yang menghadapi kesuk….

Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 13.20

Semakin hari kita lihat semakin ramai yang mencari info berkenaan peluang pekerjaan petik buah di Australia. Apa kelebihan sebenarnya? Adakah dengan hanyaVote for iceFilms.info on globolister:

Kerja Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 9.40

Kerja ladang australia, Petik buah australia, Kerja petik buah di australia, Penipuan kerja australia, Petik buah, Kerja australia. Selepas semua persiapan dah buat, Kayla pun meninggalkan bumi Malaysia dan dalam perjalanan ke Australia, pelbagai persoalan bermain di fikiran Kayla. Kata ejen yang memperkenalkan diri sebagai Mie (b….

Jangan Terpedaya Dengan Iklan Kerja Pemetik Buah Gaji Lumayan

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 16.12

Jangan terpedaya dengan iklan kerja pemetik buah gaji lumayan (Sekadar gambar hiasan) Kisah ini dilaporkan oleh Sinar Harian, dimana wanita bernama Kayla menceritakan Bekerja di ladang sayur @ buah.Gaji Aud13/jam.Kerja 8-10 jam sehari. Dibayar mingguan. Terbuka dr 18-49 tahun. Bilik dan transport disediakan.. Selepas semua persiapan dah buat, Kayla pun meninggalkan bumi Malaysia dan dalam perjalanan ke Australia, pelbagai persoalan bermain di fikiran Kayla. Kata ejen yang memperkenalkan diri sebagai Mie (b…WALAUPUN banyak kisah yang tidak enak didengar daripada pemetik buah di Australia akibat ditipu ejen dan kontraktor ladang, namun ada yang berjaya mendapat pendapatan lumayan seperti diimpikan. Baca a….

Duduk. Sembang. Baca: Tips Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 21.28

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti. Harap maklum. hee Harini aku nak cerita pasal scam kerja dekat australia. Aku tahu ramai yang datang sini baca dekat blog lah.. Selepas semua persiapan dah buat, Kayla pun meninggalkan bumi Malaysia dan dalam perjalanan ke Australia, pelbagai persoalan bermain di fikiran Kayla. Kata ejen yang memperkenalkan diri sebagai Mie (b….

Ramai Tak Tahu Inilah 10 Fakta Dan Hakikat Sebenar Kerja

Diterbitkan pada Monday, 9 May 2016 Pukul 14.47

Hari ini kami akan kongsikan kepada anda 10 fakta dan hakikat sebenar bekerja sebagai pemetik buah di Australia. Sebelum itu, anda perlu mengetahui dahulu . Kerja sebagai pemetik buah semestinya menjanjikan pendapatan yang lumayan bagi siapa yang rajin dan pandai membawa diri. Namun, ada juga yang menghadapi kesukaran di permulaan kehidupan berhijrah seba….

Kerja Petik Buah Di Australia: Kerja Farm Australia

Diterbitkan pada Wednesday, 17 August 2016 Pukul 21.38

" Gaji purata kerja ladang Australia ialah AUD13 dollar-AUD15 dollar (RM39-RM45) perjam. Jika anda kerja 8- 10 jam sehari, (RM390-RM450). Kalau darab sebulan 30 hari . KINI TRENDINGKerja sebagai pemetik buah semestinya menjanjikan pendapatan yang lumayan bagi siapa yang rajin dan pandai membawa diri. Namun, ada juga yang menghadapi kesukaran di permulaan kehidupan b….

Memerlukan Ramai Pekerja Petik Anggur Di Australia

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 16.48

Peluang terbuka kepada sesiapa saja yang berminat dan cukup syarat kelayakan bagi rakyat Malaysia untuk bekerja diladang buah sebagai pemetik anggur di Australia . Hiburan: July 31, 2016 at 11:49PMAnda pernah terbaca di Twitter atau Facebook tak dimana seorang ejen dari Malaysia menawarkan pekerjaan yang sangat menarik. Anda boleh mendapat ribuan ringg….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.