What's New?

kerja petik buah australia

Memerlukan Ramai Pekerja Petik Anggur Di Australia

Diterbitkan pada Saturday, 9 July 2016 Pukul 18.49

Peluang terbuka kepada sesiapa saja yang berminat dan cukup syarat kelayakan bagi rakyat Malaysia untuk bekerja diladang buah sebagai pemetik anggur di Australia . Kuala Lumpur: Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indah tawaran bekerja sebagai pemetik buah di luar negara terutamanya di Australia dan New Zealand dengan gaji yang lumaya….

Ibnu Hasyim: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 3.21

Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?. Kuala Lumpur:Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indahtawaran bekerja sebagai pemetik buah di luar negara terutamanya diAustralia dan New Zealand dengan gaji yang lum….

Ramai Tak Tahu Inilah 10 Fakta Dan Hakikat Sebenar Kerja

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2016 Pukul 6.28

Hari ini kami akan kongsikan kepada anda 10 fakta dan hakikat sebenar bekerja sebagai pemetik buah di Australia. Sebelum itu, anda perlu mengetahui dahulu 2 term di Siti, Pemetik Buah di Australia Cerita Kisahnya Kuala Lumpur: Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indah tawaran bekerja sebagai pemetik . Kuala Lumpur: Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indah tawaran bekerja sebagai pemetik buah di luar negara terutamanya di Australia dan New Zealand dengan gaji yang lumaya….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2016 Pukul 4.55

Vote for iceFilms.info on globolister:

Peluang Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 13.37

Bekerja di ladang sayur @ buah.Gaji Aud13/jam.Kerja 8-10 jam sehari. Dibayar mingguan. Terbuka dr 18-49 tahun. Bilik dan transport disediakan.. Kami yakin para pelajar yang mendapat keputusan cemerlang untuk SPM pasti tersenyum riang. Malah mungkin ada yang tak tidur malam dan tak mandi, excited punya pasal. Namun berbeza pula buat mereka yan….

5 Risiko Kerja Petik Buah Di Luar Negara

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 7.03

Alangkah indahnya kerja petik buah Autralia dan New Zealand. Lagi pun kerja petik buah sahaja, sesiapa sihat tubuh badan tentu boleh buat. Apa risikonya?. Kuala Lumpur: Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indah tawaran bekerja sebagai pemetik buah di luar negara terutamanya di Australia dan New Zealand dengan gaji yang lumaya….

Fruit Picking Australia

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 5.23

Fruit picking, oranges and mandarines, Gayndah Queensland http://www.gostralia.fr https://www.facebook.com/pages/Gostraliafr/122892564532835.

Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Sunday, 10 July 2016 Pukul 20.00

Semakin hari kita lihat semakin ramai yang mencari info berkenaan peluang pekerjaan petik buah di Australia. Apa kelebihan sebenarnya? Adakah dengan hanya1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik . Intake Terbaru !!Kami hanya buka dan ambil 12 orang  sahaja.sila buat tempahan awal.Tarikh tutup 03/08/2016Berminat !! Email saya Di :petikapple@gmail.comDapatkan Terma & Syarat. Jika an….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -