What's New?

kerja petik buah australia

Jangan Terpedaya Dengan Iklan Kerja Pemetik Buah Gaji Lumayan

Diterbitkan pada Saturday, 24 September 2016 Pukul 15.16

Jangan terpedaya dengan iklan kerja pemetik buah gaji lumayan (Sekadar gambar hiasan) Kisah ini dilaporkan oleh Sinar Harian, dimana wanita bernama Kayla menceritakan Siti, Pemetik Buah di Australia Cerita Kisahnya Kuala Lumpur: Sebelum ini, banyak kali kita diperdengarkan dengan janji manis indah tawaran bekerja sebagai pemetik . ANTARA rakyat Malaysia yang ditipu ejen bekerja sebagai pemetik buah. Gambar kanan, Mohd Faidzol Ismail menunjukkan laporan polis yang telah dibuat. Kuala Lumpur: “Saya menyesal kerana mengikut kata…Maslina Masud, rakyat Malaysia yang mengambil keputusan berhijrah ke Australia dan memulakan hidupnya di negara orang sebagai pemetik buah tampil menceritakan pengalamannya di kota kangaroo itu. “Juru….

Kerja Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2016 Pukul 21.18

Kerja ladang australia, Petik buah australia, Kerja petik buah di australia, Penipuan kerja australia, Petik buah, Kerja australia1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik . “Perth tak sama macam Gold Coast dan Melbourne! Bila-bila masa boleh ditangkap polis dan kerja tak suci sailang lane orang lain” Realiti sebenar kerja petik buah di Perth Semakin hari, semakin ramai o…Impian 34 rakyat Malaysia yang menaruh cita-cita untuk mendapatkan pendapatan yang lumayan menyaksikan mereka berakhir di sebuah pusat tahanan imigresen Australia selepas menjadi mangsa kepada skim pe….

Ramai Tak Tahu Inilah 10 Fakta Dan Hakikat Sebenar Kerja

Diterbitkan pada Monday, 9 May 2016 Pukul 14.47

Hari ini kami akan kongsikan kepada anda 10 fakta dan hakikat sebenar bekerja sebagai pemetik buah di Australia. Sebelum itu, anda perlu mengetahui dahulu . “Perth tak sama macam Gold Coast dan Melbourne! Bila-bila masa boleh ditangkap polis dan kerja tak suci sailang lane orang lain” Realiti sebenar kerja petik buah di PerthSemakin hari, semakin ramai….

Ibnu Hasyim: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 20.48

Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?. “Perth tak sama macam Gold Coast dan Melbourne! Bila-bila masa boleh ditangkap polis dan kerja tak suci sailang lane orang lain” Realiti sebenar kerja petik buah di PerthSemakin hari, semakin ramai….

Kerja Petik Buah Di Australia: Kerja Farm Australia

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 0.38

" Gaji purata kerja ladang Australia ialah AUD13 dollar-AUD15 dollar (RM39-RM45) perjam. Jika anda kerja 8- 10 jam sehari, (RM390-RM450). Kalau darab sebulan 30 hari . “Perth tak sama macam Gold Coast dan Melbourne! Bila-bila masa boleh ditangkap polis dan kerja tak suci sailang lane orang lain” Realiti sebenar kerja petik buah di Perth Semakin hari, semakin ramai o….

Memerlukan Ramai Pekerja Petik Anggur Di Australia

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2016 Pukul 3.31

Peluang terbuka kepada sesiapa saja yang berminat dan cukup syarat kelayakan bagi rakyat Malaysia untuk bekerja diladang buah sebagai pemetik anggur di Australia . Maslina Masud, rakyat Malaysia yang mengambil keputusan berhijrah ke Australia dan memulakan hidupnya di negara orang sebagai pemetik buah tampil menceritakan pengalamannya di kota kangaroo itu. “Juru….

Peluang Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 22.27

Bekerja di ladang sayur @ buah.Gaji Aud13/jam.Kerja 8-10 jam sehari. Dibayar mingguan. Terbuka dr 18-49 tahun. Bilik dan transport disediakan.. Maslina Masud, rakyat Malaysia yang mengambil keputusan berhijrah ke Australia dan memulakan hidupnya di negara orang sebagai pemetik buah tampil menceritakan pengalamannya di kota kangaroo itu.“J….

Janji Palsu Petik Epal Di Australia ★ Mrm

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 18.31

TERPEDAYA dengan iklan-iklan petik buah di Australia yang menjanjikan bulan dan bintang, membuatkan ramai masuk perangkap penipuan ejen. Sanggup berhabis RM9,000 . Maslina Masud, rakyat Malaysia yang mengambil keputusan berhijrah ke Australia dan memulakan hidupnya di negara orang sebagai pemetik buah tampil menceritakan pengalamannya di kota kangaroo itu.“J….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.