What's New?

keramat bunian 2013 raja ryzal kelayang

Bekal Dari Ninik Rubiyah Suku Suliyah Bunian

Diterbitkan pada Saturday, 27 July 2013 Pukul 2.57

KERAMAT SELUBUNG JARUM (PENAJAM MATA BATHIN,MELIHAT ALAM GHAIB) · (tanpa judul) BEKAL DARI NINIK RUBIYAH SUKU SULIYAH BUNIAN . rajaryzalkelayang@gmail.com by Raja Ryzal Kelayang.SH.MH.

7 Rahasia Keramat Tubuh

Diterbitkan pada Saturday, 27 April 2013 Pukul 12.54

7 RAHASIA KERAMAT TUBUH (PESAN TUK PENGHULU ORANG BUNIAN) Saya terkadang memiliki hoby yang unik selain hoby berburu dengan senapan senapan angin antik koleksi saya yaitu mengunjungi salah seorang penghulu kampung bunian di daerah batang gangsal di daerah hutan kabupaten rengat indera giri hulu Riau,datuk "saman" nama asli beliau,bukan nuredisantosa. Sebuah Fenomena · 27 April 2013 .. rajaryzalkelayang@gmail.com by Raja Ryzal kelayang.

Ilmu Beri Bunian

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 17.53

ILMU BERI BUNIAN (PUCUK SEGALA PUCUK DARI ORANG BUNIAN) By WONG ALUS on 16 December 2011 37 Votes RAJA RYZAL KELAYANG rajaryzalkelayang@gmail.com Bismillahhirrahmannirrahim…. ber niat lurus.kalimat semula jadi nan keramat dari raja semut inilah yang di simpan dan di turunkan oleh orang bunian secara turun temurun saja sebagai piandel/pucuk segala pucuk dari solusi setiap permasalahan yang akan di selesaikan oleh setiap 

Rumah Kecil Tiang Seribu: Ilmu Tarik Wang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2012 Pukul 19.05

Assallammualaikum warahmatullahi wabarakatuh.memohon syafaat Penghulu ku Baginda Rasullallah Nabi Muhammad bin Abdullah, meminta keramat guru guru ku nan zahir dan nan bathin di kampung Orang Bunian, serta merta salam Dengan menyusun jari sepuluh saya Raja Ryzal Kelayang mengirim salam penuh hormat dari daratan tanah Riau Sumatra Indonesia, maafkan saya jika tersalah kata terselip lidah dalam membuka pengetahuan antara paling 

Ilmu Pengasihan Orang Bunian (versi Ilmu Pengasalan...

Diterbitkan pada Friday, 30 December 2011 Pukul 14.58

rajaryzal kelayang rajaryzalkelayang@gmail.com ILMU PENGASIHAN ORANG BUNIAN (VERSY ILMU PENGASALAN) Bismillhirrhmnnirhim.. laillahhaillahmuhammadarrasullallah, assallamualaikum ya sayyidi ADAMUS aslamualaikum raja ryzal kelayang mhon ijin mengamalkan ilmu kembar siam mhon ijin dan keiklasanya utk mengamalkan kolbitu smga mndpt brkah yg brlimpah amin sy sngt mmbtuhkanya trmksh mhon doa restunya slam peseduluran. Balas.

Pucuk Segala Pucuk Dari Orang Bunian

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 12.30

Sambil minum kopi luak saya coba memberikan sedikit pengetahuan dari guru saya Nenek Nann Besusu tunggal yang bergelar bidan raya dari kampung BUNIAN, Terima lah salam hormat saya Raja Ryzal Kelayang . . Kalimat semula jadi nan keramat dari Raja Semut inilah yang di simpan dan di turunkan oleh orang bunian secara turun temurun saja sebagai piandel/pucuk segala pucuk dari solusi setiap permasalahan yang akan di selesaikan oleh setiap 

Raja Ryzal Kelayang: Kumpulan Ilmu Gaib Orang Bunian

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2015 Pukul 11.11

FILOSOFI ILMU SEMULA JADI KERAMAT BUMI KELAYANG Oct 14, 2013 - Ilmu BERI BUNIAN ini adalah sebuah ilmu semula jadi yang sangat di dapat masuk dalam kampung orang bunian, mencari pengetahuan .

Pengasihan Bambu Buluh Betung

Diterbitkan pada Saturday, 28 March 2015 Pukul 16.47

FILOSOFI ILMU SEMULA JADI KERAMAT BUMI KELAYANG Nov 2, 2013 - ILMU SEMULA JADI PEKASIH PANDANGAN MATA. by DANI KAL-SEL 085332135997 caranya , bacalah seruan berikut sebelum mencuci . . Feb 2, 2014 - ilmu pekasih adam sejodoh . kampus wong alus, songgobumi, kampus samudra ilmu hikmah, energi sejati, cahaya metafisika,ilmu semula jadi,ilmu pelet,ilmu mahabbah,Kampung Orang Bunian Keramat Bumi Kelayang .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -