What's New?

keramat bunian 2013 raja ryzal kelayang

Bekal Dari Ninik Rubiyah Suku Suliyah Bunian

Diterbitkan pada Friday, 26 July 2013 Pukul 19.57

KERAMAT SELUBUNG JARUM (PENAJAM MATA BATHIN,MELIHAT ALAM GHAIB) · KERAMAT BEKAL DARI NINIK RUBIYAH SUKU SULIYAH BUNIAN . rajaryzalkelayang@gmail.com by Raja Ryzal Kelayang.SH.MH.

Ilmu Pengobatan Semula Jadi Dari Bunian

Diterbitkan pada Sunday, 7 June 2015 Pukul 7.58

FILOSOFI ILMU SEMULA JADI KERAMAT BUMI KELAYANG May 16, 2013 - Ini tergolong ilmu semula jadi, dalam pengamalannya tidak perlu dipuasakan/ riyadoh khusus, cukup dihafalkan dan diamalkan dengan .

Raja Ryzal Kelayang: Kumpulan Ilmu Gaib Orang Bunian

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2015 Pukul 4.11

FILOSOFI ILMU SEMULA JADI KERAMAT BUMI KELAYANG Oct 14, 2013 - Ilmu BERI BUNIAN ini adalah sebuah ilmu semula jadi yang sangat di dapat masuk dalam kampung orang bunian, mencari pengetahuan .

Rumah Kecil Tiang Seribu: Ilmu Tarik Wang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2012 Pukul 12.05

Assallammualaikum warahmatullahi wabarakatuh.memohon syafaat Penghulu ku Baginda Rasullallah Nabi Muhammad bin Abdullah, meminta keramat guru guru ku nan zahir dan nan bathin di kampung Orang Bunian, serta merta salam Dengan menyusun jari sepuluh saya Raja Ryzal Kelayang mengirim salam penuh hormat dari daratan tanah Riau Sumatra Indonesia, maafkan saya jika tersalah kata terselip lidah dalam membuka pengetahuan antara paling 

Ilmu Pengasihan Orang Bunian (versi Ilmu Pengasalan...

Diterbitkan pada Friday, 30 December 2011 Pukul 7.58

rajaryzal kelayang rajaryzalkelayang@gmail.com ILMU PENGASIHAN ORANG BUNIAN (VERSY ILMU PENGASALAN) Bismillhirrhmnnirhim.. laillahhaillahmuhammadarrasullallah, assallamualaikum ya sayyidi ADAMUS aslamualaikum raja ryzal kelayang mhon ijin mengamalkan ilmu kembar siam mhon ijin dan keiklasanya utk mengamalkan kolbitu smga mndpt brkah yg brlimpah amin sy sngt mmbtuhkanya trmksh mhon doa restunya slam peseduluran. Balas.

7 Rahasia Keramat Tubuh

Diterbitkan pada Saturday, 27 April 2013 Pukul 5.54

7 RAHASIA KERAMAT TUBUH (PESAN TUK PENGHULU ORANG BUNIAN) Saya terkadang memiliki hoby yang unik selain hoby berburu dengan senapan senapan angin antik koleksi saya yaitu mengunjungi salah seorang penghulu kampung bunian di daerah batang gangsal di daerah hutan kabupaten rengat indera giri hulu Riau,datuk "saman" nama asli beliau,bukan nuredisantosa. Sebuah Fenomena · 27 April 2013 .. rajaryzalkelayang@gmail.com by Raja Ryzal kelayang.

Ilmu Beri Bunian (pucuk Segala Pucuk Dari Orang Bunian)

Diterbitkan pada Wednesday, 6 March 2013 Pukul 18.14

KEILMUAN INI MURNI SEPENUHNYA MILIK RAJA RYZAL KELAYANG DAN INI HANYA SEBAGAI CATATAN PRIBADI SAYA. Rabu, 06 Maret 2013 orang pintar,cerdik pandai,para pendekar yang ada di nusantara ini,untuk mengijinkan saya menulis sedikit pengetahuan dan inteligen/info dari komunitas orang bunian ini,dari pada lapuk di badan lebih baik lapuk di makan orang tersimpan dalam lembari digital KERAMAT BUMI KELAYANG ini.terima lah salam hormat saya.

Pengasihan Bambu Buluh Betung

Diterbitkan pada Saturday, 28 March 2015 Pukul 9.47

FILOSOFI ILMU SEMULA JADI KERAMAT BUMI KELAYANG Nov 2, 2013 - ILMU SEMULA JADI PEKASIH PANDANGAN MATA. by DANI KAL-SEL 085332135997 caranya , bacalah seruan berikut sebelum mencuci . . Feb 2, 2014 - ilmu pekasih adam sejodoh . kampus wong alus, songgobumi, kampus samudra ilmu hikmah, energi sejati, cahaya metafisika,ilmu semula jadi,ilmu pelet,ilmu mahabbah,Kampung Orang Bunian Keramat Bumi Kelayang .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -