What's New?

kecap serepan bahasa arab

Astrie Collections: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 30 September 2010 Pukul 3.02

KECAP SEREPAN a. Kecap Serepan tina Basa Indonesia Umumna urang Sunda téh nggunakeun dua basa (dwibahasawan) dina hirup kumbuh sapopoéna, nyaéta basa Sunda jeung basa Indonesia. Munasabah upama loba kecap-kecap Conto serepan tina basa Arab, di antarana: ahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, 

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 14.24

Serepan tina Basa Arab. ahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

Kecap Sunda Serepan Bahasa Arab

Diterbitkan pada Wednesday, 1 January 2014 Pukul 9.23

KECAP SUNDA SEREPAN BAHASA ARAB. Posted by wisnu arditya | File under : Artikel. · Solat; · Dikir; · Korsi; · Waktos; · ahir; · akal; · bata,; · gaib; · hadiah; · hajat; · halal; · hasil; · iblis; · kiblat; · lahir; · mahluk; · ajaib; · badan 

Kecap Serepan Tina Basa Arab

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2009 Pukul 9.33

Kecap serepan tina basa arab. Dina pangajaran basa sunda aya sababaraha kecap anu dibawa tina basa deungeun. Naon ari basa deungeun teh? Basa deungeun nyaeta basa nu lain tina basa asli urang salaku bangsa indonesia.

Kecap Serepan Tina Basa Inggris

Diterbitkan pada Friday, 5 November 2010 Pukul 8.48

Dina seratan anu kapungkur urang parantos ngabahas ngeunaan naon bae kecap- kecap serepan tina basa arab anu jadi basa urang sunda sapopoe. Estuna atuh urang minangka pituin sunda asli mibanda amanat pikeun mipit teu amit 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -