What's New?

kawen kenthu penak

Andy Sri Wahyudi: Lelakon Urip Dilakoni Kanthi Waras Lan...

Diterbitkan pada Friday, 15 April 2011 Pukul 12.52

Nurdin : Kulo Lik, Nurdin! Lik Kawit : Yoh…Sik Din… kuwi ya ana loro! Sing penak ro sing rapenak! (Lik Kawit mrenges) Hai ki Din, iki pilihane wong urip ki yo ming ana loro iki: Milih penak apa penak buangeti! Ho oh ta? Nurdin lan Liyane : Nggih Lik. Lik Kawit : Ha..ya…Matamu!! Ha kok le nggunyik! .. Amrih wong wadon nang ndesa ki ngertine mung kawin, duwe anak, masak lan umbah-umbah. Simbok ki isa bakulan nggolek duwit nggedhekke kowe lan Konang 

Gendakan

Diterbitkan pada Thursday, 25 September 2014 Pukul 7.00

kentu sing penak; kenthu karo asu; Kentu iku penak; kangen karo seng numpak sepeda beat; kangen karo seng numpak beat ireng; gambar waspodo karo gendaane; gambar bbm tiwas nyeluk mama papa ora sido rabi 

Jualn Diecast Koleksi Murah Hw97 Hot Wheels 2005...

Diterbitkan pada Monday, 7 July 2014 Pukul 17.43

arti flex, uripku kurang piknik, foto orang lagi buat anak, dp bbm uripku kurang piknik, kelebihan dan kekurangan asiafone af9888, treq tune z1, flex artinya, arti kata flex, kata kata vespa romantis, gambar bh, kentu penak, uripku dp gambar mekanik, dp bbm minuman alkohol, dp bbm betawi, dp kata-kata setelah anak menikah lupa dgn orang tua, Dp kangen di pantai, dp bbm cari utangan kata2 jawa, Kenthu penak, gambar lucu ngeledek, dp bbm ojok turu tok, 

Beredar Video Pasutri Mesum Di Depan Anak”

Diterbitkan pada Thursday, 6 August 2009 Pukul 3.08

LEK BERHUBUNGAN BADAN JOK DEK NGAREPE BOCAH MENJIJIKAN ITU PILIH KARO AKU PENAK LEK KENTHU. marcelle; Mei 31st, 2012 seperti ayam aja…..abis kawin langsung kukuruyuk….. wwn; Januari 29th 

Dp Bbm Sate Wedus

Diterbitkan pada Thursday, 13 March 2014 Pukul 7.28

Read More DP BBM Tul Jaenak Tul jaenak jae jatul pak (sorry) jayadi Turu penak-penak gawe anak ora dadi … Read More DP BBM Lampu Mati … Read More DP BBM Kenthu awan turu bengi kenthu … Read More.

Parikan Jowo 18+

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2011 Pukul 14.00

sore-sore golek beling, ojo sampe golek ngisor pring. sore-sore ono rondo kempling, ojo sampe dikon jengking ono krete mangan cempe lali rupane eling rasane nek tuku minyak yo malem kemis, nek kroso penak ra gelem 

Sex Via Wi-fi

Diterbitkan pada Friday, 16 January 2015 Pukul 23.47

arti flex, foto orang lagi buat anak, uripku kurang piknik, dp bbm uripku kurang piknik, kelebihan dan kekurangan asiafone af9888, treq tune z1, flex artinya, kata kata vespa romantis, arti kata flex, kentu penak, gambar tulisan uripku dp kata pergantian bulan, foto foto lagi kalah main judi, Kentu karo mbok sri, cerita perjodohan, dp bbm fittnes, dp bbm Org Sedang Merokok, sindiran untuk pemimpin, kata-kata batak gokil, dp bb ronda, kenthu sing penak, Aplikasi edit 

Pantun & Pari'an (pantun 2)

Diterbitkan pada Sunday, 18 January 2009 Pukul 13.57

diakehi pari'ane kang yo…ojo pantune wae…gae nglestare'ake kabudayan jawi,niki kulo tambai…manuk gemak ning ngisor pager,kroso penak kok kiyer2…manuk emprit ning nduwur nggendeng,senajan sa' cret ning awak entheng…hehehe… . klambi suek kecantol paku. Rabi tuek orah isoh kenthu. Balas. Bagus Wijaya mengatakan: 8 Desember 2011 pukul 2:26 pm. mlaku mlaku soko semarang menyang suroboyo,,,, walahhh terus na sikil koyok opo rasane…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -