What's New?

kawen kenthu penak

Andy Sri Wahyudi: Lelakon Urip Dilakoni Kanthi Waras Lan...

Diterbitkan pada Friday, 15 April 2011 Pukul 12.52

Nurdin : Kulo Lik, Nurdin! Lik Kawit : Yoh…Sik Din… kuwi ya ana loro! Sing penak ro sing rapenak! (Lik Kawit mrenges) Hai ki Din, iki pilihane wong urip ki yo ming ana loro iki: Milih penak apa penak buangeti! Ho oh ta? Nurdin lan Liyane : Nggih Lik. Lik Kawit : Ha..ya…Matamu!! Ha kok le nggunyik! .. Amrih wong wadon nang ndesa ki ngertine mung kawin, duwe anak, masak lan umbah-umbah. Simbok ki isa bakulan nggolek duwit nggedhekke kowe lan Konang 

Parikan Jowo 18+

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2011 Pukul 14.00

sore-sore golek beling, ojo sampe golek ngisor pring. sore-sore ono rondo kempling, ojo sampe dikon jengking ono krete mangan cempe lali rupane eling rasane nek tuku minyak yo malem kemis, nek kroso penak ra gelem 

Astirin Mbalela

Diterbitkan pada Wednesday, 19 October 2011 Pukul 4.51

Ah, aja kawin dhisik! Astirin anggone mlaku wis saya adoh karo prapatan, karo sing numpak sepedhah montor. Sajak golek panggonan kang luwih eyup. “Dhik Tirin! Mulih sekolah, Dhik?” Disapa wong lanang ngono, Astirin nggragap. Wong lanang kuwi katon resik, .. aloke Samsihi. “Karepmu?” “Crita prekara kasengsarane awakmu, crita sing kudune nelangsa, nanging tetep sumringah, tetep menyanyi, tetep iramane penak kanggo jejogedan, nyenyeneng urip!”.

Kisah Sedih Dari Belakang Rumah

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 12.28

tapi yg mbalelo ya justru tetangga samping rumah,dia sama seperti saya TKI juga,tapi gaya hidupnya sak'penak udele dewe.indonesia banget kan. BalasHapus. Balasan. zachflazz 25 Oktober 2013 22.29. udele banget 

Pantun & Pari'an (pantun 2)

Diterbitkan pada Sunday, 18 January 2009 Pukul 13.57

diakehi pari'ane kang yo…ojo pantune wae…gae nglestare'ake kabudayan jawi,niki kulo tambai…manuk gemak ning ngisor pager,kroso penak kok kiyer2…manuk emprit ning nduwur nggendeng,senajan sa' cret ning awak entheng…hehehe… . klambi suek kecantol paku. Rabi tuek orah isoh kenthu. Balas. Bagus Wijaya mengatakan: 8 Desember 2011 pukul 2:26 pm. mlaku mlaku soko semarang menyang suroboyo,,,, walahhh terus na sikil koyok opo rasane…

Beredar Video Pasutri Mesum Di Depan Anak”

Diterbitkan pada Thursday, 6 August 2009 Pukul 3.08

LEK BERHUBUNGAN BADAN JOK DEK NGAREPE BOCAH MENJIJIKAN ITU PILIH KARO AKU PENAK LEK KENTHU. marcelle; Mei 31st, 2012 seperti ayam aja…..abis kawin langsung kukuruyuk….. wwn; Januari 29th 

Amalan Untuk Memanggil Pencuri Dan Pasangan Yang Pergi

Diterbitkan pada Friday, 15 October 2010 Pukul 5.55

@gupito;nganggur terus kan malah penak,ra pegel nggolek gawean, seng penting nyatane atine ora nganggur kanggo iling nang GUSTI….. @arek e; wah kulo aduse sampun ndek dalu, malah nganti bolak balik…., @imo 

Qzruh Vs Joxzin

Diterbitkan pada Tuesday, 19 May 2009 Pukul 9.51

hahahahahahahahahahah banci loe jxz asuu untux hrzz kawen wae neng omah pada 3:35 pm. hahahaa..,. lah aku ra kroso nek ampuh je.., mbangane loro mbok ndelok wong loro malah penak.., kan tinggal berdoa… :P 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -