kawen kenthu penak

Qzruh Vs Joxzin

Diterbitkan pada Tuesday, 19 May 2009 Pukul 16.51

Loe tu dan rombongan loe tu cma banci yg di kejar polisi krena kalian mangkal hahahahahahahahahahah banci loe jxz asuu untux hrzz kawen wae neng omah rx sah tawuran ngang go sayax wae mangkal neng prapatan.

Gedang

Diterbitkan pada Saturday, 12 October 2013 Pukul 4.05

Navigasi artikel. ← Baca Instan · Musim Kawin → . seneng aku karo gedang uli,tapi nek dimaem mentah ra penak,kudu dikukus,dikolak opo di goreng ngono… ooalah mung siji kui tokh toh :D*mengko nek bali gowo kak :D.

Mik!

Diterbitkan pada Thursday, 8 May 2014 Pukul 14.00

Ora nang omah ning nang gedong, secara tanggane sing kawin anake wong sugih nang kampunge. Wiji sing macak ayu dina iki kumpul karo tangga-tanggane Gak penak iku.” “Wou…sesuk tukokno sapi ae, Pak, cek nyusu nang sapi. Ho oh, tumbas sapi?” takone Wiji nang anake. “Wes nduwe sapi kok уа, Min, lapo tuku maneh? Iso nyanyi sisan sapine.” Wiji mecucu ning nang njero ati wong wedok iku seneng. Anake wis mυƖаі nduwe untu, wis selot gedhe. *** 

Andy Sri Wahyudi: Lelakon Urip Dilakoni Kanthi Waras Lan...

Diterbitkan pada Friday, 15 April 2011 Pukul 19.52

Nurdin : Kulo Lik, Nurdin! Lik Kawit : Yoh…Sik Din… kuwi ya ana loro! Sing penak ro sing rapenak! (Lik Kawit mrenges) Hai ki Din, iki pilihane wong urip ki yo ming ana loro iki: Milih penak apa penak buangeti! Ho oh ta? Nurdin lan Liyane : Nggih Lik. Lik Kawit : Ha..ya…Matamu!! Ha kok le nggunyik! .. Amrih wong wadon nang ndesa ki ngertine mung kawin, duwe anak, masak lan umbah-umbah. Simbok ki isa bakulan nggolek duwit nggedhekke kowe lan Konang 

Pantun & Pari'an (pantun 2)

Diterbitkan pada Sunday, 18 January 2009 Pukul 20.57

Diakehi pari'ane kang yo…ojo pantune wae…gae nglestare'ake kabudayan jawi,niki kulo tambai…manuk gemak ning ngisor pager,kroso penak kok kiyer2…manuk emprit ning nduwur nggendeng,senajan sa' cret ning awak entheng…hehehe… . klambi suek kecantol paku. Rabi tuek orah isoh kenthu. Balas · Bagus Wijaya mengatakan: 8 Desember 2011 pukul 2:26 pm. mlaku mlaku soko semarang menyang suroboyo,,,, walahhh terus na sikil koyok opo rasane…

Beredar Video Pasutri Mesum Di Depan Anak”

Diterbitkan pada Thursday, 6 August 2009 Pukul 10.08

LEK BERHUBUNGAN BADAN JOK DEK NGAREPE BOCAH MENJIJIKAN ITU PILIH KARO AKU penak LEK kenthu. marcelle; Mei 31st, 2012 seperti ayam aja…..abis kawin langsung kukuruyuk….. wwn; Januari 29th 

Astirin Mbalela

Diterbitkan pada Wednesday, 19 October 2011 Pukul 11.51

Ah, aja kawin dhisik! Astirin anggone mlaku wis saya adoh karo prapatan, karo sing numpak sepedhah montor. Sajak golek panggonan kang luwih eyup. “Dhik Tirin! Mulih sekolah, Dhik?” Disapa wong lanang ngono, Astirin nggragap. Wong lanang kuwi katon resik, .. aloke Samsihi. “Karepmu?” “Crita prekara kasengsarane awakmu, crita sing kudune nelangsa, nanging tetep sumringah, tetep menyanyi, tetep iramane penak kanggo jejogedan, nyenyeneng urip!”.

Turu Njaba

Diterbitkan pada Tuesday, 17 June 2014 Pukul 10.01

Dipikire aku gak kesel ngunu ta,” omonge Wiji lirih. Kesel lek ndodoki lawang Diman akhire meneng. Kate nang omahe emake ora penak, emake pasti yo turu. Kate mbalik nang poskamling isin. Akhire Diman milih mlungker 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X