What's New?

kata sumpah semula jadi

Kenapa Orang Dari Tatar Sunda Tidak Ada Yang Jadi Presiden

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 22.44

Kenapa Orang Dari Tatar Sunda Tidak Ada yang Jadi Presi - 110985 Views; Makam Para Karuhun Sunda - 40398 Views; BENDUNGAN JATI GEDE DAN SEJARAH SUMEDANG - 34797 Views. Kalau betul bagai dikatabesar kemungkinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak akan umum rombakan Kabinet pada Isnin ini. Rombakan berkenaan ‘kecil saja’. "Pengumuman pada Isnin, majlis angkat su….

Putra Merdeka: Kambing Hitam Mengembik Lagi..!

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 3.02

Arul Kanda, a public servant currently working the Ministry of Finance, drawing his fat salary from taxpayers’ money, and currently reporting to the 3 . Hari ini rasanya sibuk banget. Dari pagi aku sudah berkutat dengan autocad untuk menyelesaikan gambar desain jalan tol yang dipesan atasanku harus selesai sebelum akhir minggu ini.“Sibuk ya?” tiba-t….

Perjalananku Baru Bermula

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 14.39

salam, kepaa semua pembaca, saya seorang calon p’suruhjaya sumpah, interview terbaharu ialah pada: 19.4.11 mahkamah putrajaya 10 pagi doakan saya berjayaa !Vote for iceFilms.info on globolister:

Jejai Tampil Beri Penjelasan, Nafi Fasha Sandha Jadi Punca

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 1.22

172 responses to Jejai Tampil Beri Penjelasan, Nafi Fasha Sandha Jadi Punca Penceraian. Ayyub ‘alaihis salam adalah seorang nabi yang mulia yang nasabnya sampai kepada Nabi Ibrahim ‘alaihis salam. Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman, وَمِن ذُرِّيَتِهِ دَاوُدَ وَسُلَيْمَانَ وَأَيُّوبَ وَي….

Cerpen : Bestfriend Pun Boleh Jadi Suami Tau! : Koleksi

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 13.34

Jom jadi pengulas Apa pandangan anda terhadap karya ini. Ulasan dan komen yang membangun akan memperbaiki, membentuk penulisan dan seterusnya melahirkan penulis yang . Makin hari hubunganku dengan Mas Endi makin dekat, nggak pernah ada hariku yang kulewatkan tanpanya. Pagi aku tetap berangkat ke kantor seperti biasa membonceng Dian, siangnya giliran makan sama Mas E….

Dun Nangka Home

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 3.02

DUN Nangka - Laman web Yang Berhormat Dr. Annuar Rapaee (Ahli Dewan Undangan Negeri Sarawak - N.49 Nangka).Hari tu Hafiz ada buat pertukaran nama kereta kancil wife Hafiz. So, biar Hafiz explain kat sini serba sedikit tentang proses tersebut. Kereta tu sebenarny. Aku bangun berkat suara berisik hape tepat di samping bantalku. Dan “Endi” adalah nama yang terlihat di layar setelah aku berusaha keras membuka mata untuk melototin tu hape.“Ya???” ujarku dengan na…Dah berapa duit raya korang? Mesti dah berjuta ringgit kan. Bagus lah, boleh payung aku sikit hehe. Ok since umur kita dah masuk era 20an ni, hari raya mesti ada perubahan sikit kan.Raya aku tahun n….

Imam Mahdi Dari Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 2.19

Info Agama Kali ini akan membincangkan mengenai info Imam Mahdi yang khabarnya datang dari Malaysia.. Sebungkus Rokok hampir habis oleh kami berdua, tetapi suasana malam ramadhan di tempat ini makin ramai saja termasuk di counter Acuy. Akhirnya aku putuskan untuk melintas saja dulu sekedar memastikan ….

Kasih Munira: Doa Anak Bijak, Cerdik & Mendengar Kata

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 23.13

Doa untuk anak jadi bijak, cerdik dan mendengar kata. Setiap ibu bapa mesti nak dapat anak yang soleh/solehah dan beriman. Semoga anak-anak kita sentiasa dilindungi . Kalau betul bagai dikatabesar kemungkinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak akan umum rombakan Kabinet pada Isnin ini.Rombakan berkenaan ‘kecil saja’."Pengumuman pada Isnin, majlis angkat ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -