What's New?

kancil lan siput dongeng bahasa jawa

Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 18.59

Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput Berikut adalah ulasan mengenai Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput terbaru. Cerita merupakan sebuah peristiwa yang sudah terjadi pada jaman dahulu , dalam artian informasi tersebut dapat diperoleh dari mulut ke mulut yang bersumber dari orang-orang tua dahulu misalnya.Fabel bahasa jawa kancil lan siput nyritake antarane siput lan kancil sing memusuhan. Kabeh kewan ning ngalas podo geger amargo kancil kepleset. Awal mulane Kumpulan Dongeng Jawa Ingkang Badhe Madosi Dongeng Rakyat seng Nganggo Basa Jawi Sumonggo Pinarak wonten Mriki" Jumat, 23 September 2011..

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 9 December 2017 Pukul 7.11

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Baya dHE Ka 2013-11-26T11:18:00+07:00 5.0 stars based on 35 reviews Kancil Lan Baya Kancil wis bisa ngapusi macan ing jenang dodol karo sabuk. Mula anggone lumayu sipat kuping..

Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 20.35

Dongeng Bahasa Jawa => Kancil dan Merak: Merak pancen seneng macak. Sobat sedang membaca artikel tentang Dongeng Basa Jawa (Kancil lan Merak)..

Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput, Siput Kelangan Cangkang

Diterbitkan pada Friday, 10 November 2017 Pukul 0.29

Fabel bahasa jawa kancil lan siput. Kewan kewan sing nonton lomba mau podo mlayu naning podo balik meneh ning guo pengen ngerti nasibe kancil lan siput sing lagi lomba. Kancil metu kanthi plengah plengeh.Dongeng Bahasa Jawa => Kancil dan Merak: Akibate sikil, gulu, lan buntute angel diobah-obahake. Kancil mung bisa njegreg ngececer, ora bisa lumaku. “Tulung!.

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing Wicaksana.

Diterbitkan pada Monday, 11 December 2017 Pukul 11.55

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana. Ing sasi pasa iki wis sakwetara Bayi Altap diajak Bunda Majda liburan ning omahe Eyang..

Cerita Kancil Lan Siput Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 8 November 2017 Pukul 11.59

Cerita Kancil Lan Siput Bahasa Jawa. Berikut adalah ulasan mengenai Cerita Kancil Lan Siput Bahasa Jawa terbaru. Cerita merupakan sebuah peristiwa yang sudah terjadi pada jaman dahulu , dalam artian informasi tersebut dapat diperoleh dari mulut ke mulut yang bersumber dari orang-orang tua dahulu misalnya..

Dongeng Lucu Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 8.48

dongeng lucu bahasa jawa Previous post Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan Siput, Siput Kelangan Cangkang. Bagi Dong, Bagaimana Pendapat Positifmu tentang Topik Di atas?.

Dongeng Kancil Lan Bruno–bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 9 December 2017 Pukul 14.35

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Bahasa Jawa / Dongeng / Kelas 2 SD dengan judul Dongeng Kancil lan Bruno–Bahasa Jawa. Anda bisa bookmark halaman ini .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -