What's New?

indikator tumbang wanita

Semasa Berita Harian

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 1.57

KUALA LUMPUR: Tentera Udara Diraja Malaysia sebentar tadi mengesahkan pesawatnya yang terhempas di Nenasi, Pekan, Pahang tengah hari tadi membabitkan pesawat Jangkitan daripada haiwan peliharaan Ramai antara kita menjadikan haiwan sebagai peneman setia memandangkan haiwan-haiwan ini mempunyai sifat yang manja, jinak, mudah . “Dunia adalah perhiasan. dan sebaik-baik perhiasan dunia adalah Wanita Sholehah.” (HR. Muslim)Alangkah mulianya posisi seorang wanita dalam islam. tapi mendapatkan predikat tersebut bukanlah hal yan….

Tabrakan Maut Pondok Indah

Diterbitkan pada Sunday, 8 September 2013 Pukul 6.57

Berita dan info terbaru tentang kasus politik hukum kriminal bisnis sepak bola olahraga gaya hidup selebritas dan berita foto video di Indonesia dan Dunia.

Mp3 Musiqi Ve Yeni Mahnıları Pulsuz Yükle

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 6.20

mp3.sende.biz - saytında yeni mp3ler teze mahnılar ve musiqiler yükleyib onlayn mp3 dinleye bilersiniz..

Johor Utusan Online

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 10.59

Bijak belanja pada musim perayaan “Faktor utama mendorong saya membeli secara online adalah kerana mudah mendapatkan barang yang sukar didapati di pasaran tempatan..

Mutakhir Harian Metro

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 5.01

Harian Metro memaparkan berita terkini di Malaysia dan luar negara hari ini.Harian Metro publishes daily the latest news from Malaysia and around the world..

Pelaksanaan Ham Pada Masa Orde Baru Dan Orde Reformasi

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 10.41

Oleh: Aan Anak Bangsa Hak asasi manusia (HAM) merupakan hak-hak dasar yang melekat pada diri manusia secara kodrati, universal, dan abadi sebagai anugerah….

Be Da Man

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 7.31

Tiap kali berlaku persengketaan antara pihak-pihak tertentu, akan wujud satu golongan yang boleh kita labelkan sebagai opportunis. Golongan opportunis boleh dikatakan .

Semasa Berita Harian

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 1.48

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Najib Razak menzahirkan rasa simpati kepada penduduk Kampung Landung Ayang, Kudat, Sabah yang menjadi mangsa kebakaran pagi semalam.Pramudya A. Oktavinanda Jakarta, Indonesia An Indonesian capitalist lawyer, a PhD candidate at the University of Chicago Law School, an avid reader, a devoted gamer .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -