What's New?

ilmu zakar harimau cindaku

Cindaku, Manusia Harimau Kerinci

Diterbitkan pada Tuesday, 5 July 2016 Pukul 3.31

Cindaku adalah sebutan untuk manusia harimau yang berasal dari daerah Kerinci, Jambi. Menurut kepercayaan masyarakat Kerinci, manusia memiliki hubungan batin dengan .

Jeruk Purut

Diterbitkan pada Sunday, 24 July 2016 Pukul 4.48

ILMU CINDAKU ZAKAR HARIMAU Assalamualaikum Bapak Raja Ryzal, Apabila saja direkomenkan untuk melawat rajaryzalkelayang.blogspot.com, langsung saya membuka dan membaca Menurut kepercayaan masyarakat Kerinci, Jambi, manusia memiliki hubungan batin dengan harimau. Mereka lebih mengenal manusia harimau dengan sebutan, "Cindaku.

Manusia Harimau Asal Kerinci

Diterbitkan pada Wednesday, 6 July 2016 Pukul 3.51

Cindaku adalah sebutan untuk manusia harimau yang berasal dari daerah Kerinci, Jambi. Menurut kepercayaan masyarakat Kerinci, manusia memiliki hubungan batin dengan .

Zakar Harimau Untuk Menjinak Wanita Yang Ganas Diranjang

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 9.51

Bentuk zakar harimau yang bergerigi terus terbenam setakuk demi setakuk kedalam kemaluan pasangannya dan sukar Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan..

Kisah Legenda Manusia Harimau Cindaku Dari Sumatera

Diterbitkan pada Sunday, 24 July 2016 Pukul 5.24

Kisah manusia harimau cindaku yang berasal dari Kerinci ini bermula dengan kisah tentang legenda nenek moyang orang-orang Kerinci yang disebut Tingkas..

Harimau Jadian Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Monday, 25 July 2016 Pukul 16.22

Harimau jadian atau juga dikenali sebagai harimau akuan dalam budaya Melayu dan orang asli, antaranya orang Semai, merujuk kepada sejenis ilmu yang membolehkan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -