What's New?

ilmu ruh duit kaya

Mendadak Kaya Dengan Amalan...

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 21.11

Karena memang yang menjadi sarana untuk kaya bukan shalat dan amalan tertentu tetapi Allah.. Semua amalan hanya sarana saja. Sarana bagi orang yang percaya akan kuasa.

Kesilapan Umat Islam Dalam Kepercayaan & Aqidah

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 8.03

Umat Islam di Malaysia kelihatan kelam kabut dengan munculnya fatwa pengharaman Skim Pelaburan Cepat Kaya Riba baru-baru ini. Ramai yang insaf dan tidak kurang juga.

Ilmu Melihat Alam Gaib Dan Menembus Alam Astral Tanpa...

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 16.39

Disini anda tidak perlu membeli ilmu ini .,, silakan anda mengamalkan ilmu ini kapan saja .. insya allah atas izin allah rasa penasaran anda terhadap alam gaib akan.

Simbol Illuminati Pada Ringgit Malaysia?

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 11.23

Ada simbol illuminati pada not kertas ringgit Malaysia? Subhanallah..betul kah? sebenarnya saya pun baru tahu juga perkara ini dari seorang sahabat.

Imam Mahdi Dari Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2016 Pukul 23.08

Info Agama Kali ini akan membincangkan mengenai info Imam Mahdi yang khabarnya datang dari Malaysia.. Belajar teori ikhlas mungkin bisa dilakukan dalam sehari, namun belajar mengamalkan ikhlas, sepanjang hayat akan terus dipelajari. Ikhlas tidaklah sekedar menyatakan ‘aku ikhlas’, tapi ikhlas membutuh…

Daftar Isi

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2016 Pukul 4.04

DAFTAR ISI TENTANG RASULULLAH SAW DAN PARA SAHABAT. Kapan Muhammad SAW Lahir? Nabi Muhammad SAW Dalam Kitab Veda; Tujuh Kisah Kesabaran dan Kedermawanan Nabi.

~mummyrokiah: Perceraian Azrinaz Mazhar Hakim

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 0.19

Hari ini media-media utama menyiarkan berita perceraian bekas selebriti TV3 Azrinaz Mazhar Hakim dengan Sultan Brunei di antara manusia yang terkaya di dunia..

Inilah Jawapan Satu Nama Allah Yang...

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 1.15

Tanggal 3hb Dec. bersamaan hari isnin, pukul 1.15 tengah hari. Bilamana satu hari suntuk yang bermula dari semalam, saya mengambil peluang untuk membaca reply.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -