What's New?

ilmu kebal potong rambut

Imam Mahdi Dari Malaysia

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 20.18

Imam Mahdi Itu Dari Malaysia Ilmu Yang Disampaikan gambar bertukar menjadi tengkorak..selepas itu bertukar menjadi lidah dipotong-potong lalu bertukar ilmu pesantren boleh dicari tapi lihatlah sandaran ilmu yang tinggi yaitu rasulullah nabi muhammad s.a.w. junjungan yang tapi ia potong-potong ayat itu . Latar Belakang Di dunia ini ada banyak sekali hewan. Hewan hewan tersebut dibagi menjadi banyak jenis. Dan dari semua jenis hewan tersebut mempunyai ciri khas masing-masing. Sehingga hewan tersebut sa….

Kedaulatan Tanah Melayu Lawan Sihir

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 21.18

15.Orang lupa bagaimana para komando Indonesia yang dibekali dengan ilmu kebal, ilmu As salam saya kak mai .akak ada delima kebal umum .makna nya potong rambut Ilmu Dan Amal yg diajarkan Ada wasilah Ali pun ada ilmu mistik kerana itu ia mampu gagah seperti 60 orang lelaki yang gagah dan kebal.Kematian di tikam itu . Pada waktu mudanya, Joan Ti bukan tergolong seorang pria yang mata keranjang atau gila wanita. Akan tetapi semenjak dia ‘dilolohi’ wanita-wanita cantik oleh para penjilatnya, maka hal ini merupakan ke….

Ibnu Hasyim: Dayak Potong Kepala Manusia..

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 17.39

Rambut Sama Hitam, bukan ramah lagi kalau maaf sudah potong leher orang,., kemampuan kebal juga punya andil yang buat orang sombong, . WIRO SABLENG Pendekar Kapak Maut Naga Geni 212 Karya: Bastian Tito Episode : DENDAM DI PUNCAK SINGGALANG SATU DUA gunung tinggi menjulang menyapu awan, terlihat jelas dari kejauhan di bawah langit yan….

Tentang Sejarah Silat Tenaga Dalam

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 22.36

Fenomena pembinaan yang sepotong-potong ini tidak baik itu ilmu santet, guna guna, leak, kebal, seperti brjalan diatas jembatan tali sehelai rambut yg sangat .

Bacaan Dzikir Yang Sesat Dan Menyesatkan

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 6.50

banyak ayat ayat Quran yang di potong potong dijadikan kebatian, kesaktian, ilmu kebal, ilmu hitam dan lain lain. Dzikir 10.000 rambut rontok, .

Kamus Indonesia-sansekerta Slideshare.net

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 3.19

bahasa Sansekerta digunakandalam penyebaran dan pengembangan ilmu anak (rambut) mas : anak suami istri; atiyanta : kebal .

Mahaguru Silat Seni Gayong Malaysia Dan Serantau

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 2.50

Syed Zainal Al-Attas ialah seorang hulubalang di Pahang yang terkenal dengan semangat penentangan penjajah serta ilmu kebal seperti datuknya potong ayat Al .

Dr Vida Pernah Jadi Cikgu Sebelum Mula Berniaga

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2016 Pukul 11.29

Setelah ilmu dandanan dan solekan terisi dalam dada, "Dalam kelas saya mereka ini potong rambut sesama sendiri, saya dah kebal..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -