What's New?

iklan rokok dunhill

Perjalananku Baru Bermula

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 6.44

Salam semua, nampaknya, ramai yang search di internet pasal nak kira dividen ASB 2010, dividen 7.5% bonus 1.25%.. sebelum ni aku dah ada tulis pasal dividen ASB ni .

Supplier Oh Supplier

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 16.17

Saha - Wed 27/Oct/2010 11:38pm jgn mara2 en john,mungkin exigences sedang mencari pembekal utk kedai runcitnya ; Hafiz 32 - Wed 27/Oct/2010 11:46pm.

Kl/selangor/putrajaya

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 12.22

Pembekal Bekas Makan dan Minuman (2 Replies) Selangor, Fri 15/Jul/2016 11:24am - Food Packaging33 Kami adalah pembekal pelbagai jenis bekas makanan dan minuman..

Adakah Rokok Elektronik Selamat?

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 5.33

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, sebelum ini mesti kita dah baca tentang satu tajuk di mana pengguna rokok elektronik terdedah kepada penyait kronik.

Iklan Nasha Aziz (1989)

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2011 Pukul 6.54

sebuah iklan pewangi Rexona khusus untuk wanita yang disiarkan pada tahun 1989.iklan ini menampilkan pelakon Nasha Aziz.iklan ini juga menggunakan suara alyia, amboi kenapa menjerit? rasanya diorang lagi prefer buat duit rm8.20 terus. Senang orang beli rokok mahal-mahal macam marlboro, dunhill. Lepas tu diorang akan . Ditengah wacana dan rencana kenaikan cukai rokok yang mempengaruhi harga rokok hingga muncul nominal Rp.50.000 ternyata telah beredar secara viral daftar kenaikan harga rokok yang diklaim mulai berlak….

Iklan Thailand Yang Bikin Orang Nangis

Diterbitkan pada Sunday, 24 May 2015 Pukul 6.55

Saat semua orang ingin meniru superhero terkenal namun anak ini malah menginginkan menjadi tukang sampah. Kenapa demikian?Simak Iklan Thailand yang bisa . KEPRINEWS.CO.ID - Berdasarkan hasil riset Nielsen  Advertising Information Services yang dirilis oleh Nielsen Indonesia mencatat, ada lima produk dan satu Pemerintah Daerah yang menghabiskan biaya ikl….

Tayargolek.com

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 5.51

Dirr aka Tok Siak sebelah Saari aka Abah.. Kenal mamat ni? Haaa..ni la punca terjadiknay RIDE DUNHILL NAN SEBATANGhahaha. Bro Khai dah jadi orang Dungun daaahh

A Mild Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 0.00

A Mild merupakan sebuah merek rokok ternama di Indonesia diproduksi oleh PT HM Sampoerna Tbk. Merek rokok ini pertama kali ditampilkan pada tahun 1989.Hutang Kerajaan Malaysia sehingga bulan Disember tahun lepas mencecah RM630.5 bilion, iaitu 54.5 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK).. KEPRINEWS.CO.ID - Berdasarkan hasil riset yang dikeluarkan oleh Nielsen Advertising Information Services yang dirilis oleh Nielsen Indonesia, terkait lima produk dan satu Pemerintah Daerah yang mengha….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.