iklan gambar sabun

iklan gambar sabun

Billy Info: (gambar) Sabun Berbentuk Seperti Makanan

Diterbitkan pada Monday, 26 March 2012 Pukul 12.45

(gambar) sabun Berbentuk Seperti Makanan. Menarik betul, sekali imbas mungkin ramai yang tak percaya 'makanan-makanan' di bawah ini sebenarnya hanyalah sabun semata-mata. Kreatif memang kreatif, tetapi amat bahaya untuk kanak-kanak kecil yang mungkin menganggap sabun2 ini sebagai makanan .. iklan Kebersihan Yang Menjijikkan. Kereta Diperbuat Daripada Kertas Seberat 11 Kilogram. Melukis Menggunakan Air Mata. 9000 Tentera British 

[gambar] Sabun Berbentuk Jari

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2011 Pukul 23.43

[gambar] sabun Berbentuk Jari. HASRUL HASSAN. 10ments. gambar PELIK DAN MENARIK. 28 June 2011. Salam. Serius pelik ni. Kat Malaysia tak tahu ada ke tak benda ni, tapi serius ini memang pelik mau terkejut mak saya ni kalau masuk2 bilik air nak guna sabun .. nampak jari manusia. Sah-sah tak boleh digunakan dalam rumah yang didiami oleh mereka yang Newer Post Older Post Home · FotoZZoom KL EzCar Rental madu warisan Ruang iklan Untuk Disewa 

Analisis Gambar Iklan

Diterbitkan pada Sunday, 21 March 2010 Pukul 20.59

Kali ini saya akan menganalisis sedikit tentang gambar iklan . Saya mengambil satu foto gambar iklan sabun mandi ternama di Indonesia. Disini saya tidak menganalisis secara mendalam. Hal yang paling saya menarik 

Fexciaciman.com: 16 Gambar Iklan Sangat Jadul Di Indonesia

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 13.25

iklan ini dicetak tahun 1934 4. iklan sabun Mandi: iklan jadul. Ternyata sabun ini juga berasal dari jaman baheula iklan di cetak para tahun 1938. Kalau iklan sekarang 'dipercaya oleh 9 dari 10', iklan jadul bunyinya 'sabun 

Pembuatan Sabun

Diterbitkan pada Friday, 15 August 2014 Pukul 13.47

iklan sabun; proses pembuatan sabun; bahan pembuat sabun; sabun shinzui; pabrik sabun; sabun dove; model iklan sabun; kerajinan dari sabun; gambar sabun; sabun bayi; membuat sabun; casting sabun; sabun nuvo; 

13 Iklan Sabun Paling Lucu Dan Aneh Di Indonesia

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2012 Pukul 20.29

Dengan membuat nama/ merek sabun yang lucu unik dan bikin heboh dangdut seperti gambar merek sabun lucu yang akan uniknih.com tampilkan berikut yang ditukil dari situs sebelah: Ini bukan video iklan sabun lho.

Review Buku

Diterbitkan pada Saturday, 24 November 2007 Pukul 20.49

Mulai dari permainan kata, hingga visual/gambar. Salah satu iklan yang menjanjikan keidealan tubuh tersebut adalah iklan sabun. iklan sabun yang menawarkan perubahan warna kulit, tekstur, dan sebagainya itu membuat 

Saya Juga Ada Blog!!!!!!: Gambar Sabun@makanan

Diterbitkan pada Thursday, 2 June 2011 Pukul 19.52

Hari ni aku nak kongsikan gambar2 yang diambil dalam Forum Syok.Org.kt To machocats dan syok downloaderbila korang tengok gambaq ni mesti korang ingat gambaq ni makanan.memang sekali pandang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X