hiasan barang terbuang

Hobi & Koleksiku: Barang Terbuang Bakal Di...

Diterbitkan pada Thursday, 18 October 2012 Pukul 11.58

barang terbuang Bakal di Transformasikan.. Assalammualaikum Salam ceria buat semua pengunjung blogs hobi i yang ala-ala jangan tidak aje ni kan.. :-D. Terima kasih kepada yang sudi meninggalkan komen dan sudi 

This Is: Membuat Hiasan Kaligrafi Dinding Dari Barang Terbuang

Diterbitkan pada Tuesday, 3 July 2012 Pukul 15.47

Membuat hiasan kaligrafi dinding dari barang terbuang. alat: gunting bahan: kulit telur kardus bekas gambar kaligrafi (bisa dibuat sendiri atau dicari di internet lalu di print) lem uhu kertas koran cat air pernis(jika ada) cara:

Kreativiti Kitar Semula2...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 December 2012 Pukul 6.34

Apa kata anda gunakan ia untuk dijadikan barang hiasan yangel ini tetapi pastikan ianya di letakkan di tempat yang selamat. kreativiti kitar Gunakan sahaja bahan terbuang dan buat seperti di atas Anda ajarkan 

Idea Kreatif Barang Terbuang

Diterbitkan pada Tuesday, 12 November 2013 Pukul 16.17

Idea Kreatif barang terbuang - Kitar Semula Tidak kira di mana anda berada, pasti ada sahaja barang-barang terbuang yang dapat anda lihat. Di dalam rumah, di luar rumah malah dimana-mana sahaja. Ada yang dibuang 

[diy] Gubahan Bunga (dari Barang Terpakai)

Diterbitkan pada Wednesday, 2 October 2013 Pukul 15.33

[DIY] Gubahan Bunga (Dari barang Terpakai). Ibu penah pesan lebih kurang macam ni: "Jadi isteri ni kena kreatif. Kalau nak sesuatu benda, sebolehnya buatlah sendiri. Jangan nak benda tu, nak beli benda tu jugak.

Barang-barang Terbuang Ditukar Dengan Makanan...

Diterbitkan pada Saturday, 5 January 2013 Pukul 12.58

hiasan. BANGKOK – Sebuah koperasi barang kitar semula ditubuhkan oleh bekas pengutip barang-barang terbuang, Peerathorn Seniwong dan isterinya, Buarin di sini. Skim itu melibatkan 800 ahli bagi membolehkan 

Di Ujung Islam: Cara Kreatif Kitar Semula Barang Terbuang

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 15.00

Cara amat kreatif kitar semula. Mesti tidak lekang pujian terhadap kreativiti anda ini! Cara Kreatif Kitar Semula barang terbuang. Antara hiasan taman kitar semula anda dengan menggunakan tayar terbuang. Sungguh cantik 

Cara Kreatif Kitar Semula Barang Terbuang

Diterbitkan pada Wednesday, 5 February 2014 Pukul 23.56

Cara amat kreatif kitar semula. Mesti tidak lekang pujian terhadap kreativiti anda ini! Cara Kreatif Kitar Semula barang terbuang. Antara hiasan taman kitar semula anda dengan menggunakan tayar terbuang. Sungguh cantik 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X