hencet beureum

Lirik Lagu Sunda: Layung Beureum

Diterbitkan pada Wednesday, 13 April 2011 Pukul 5.54

Layung beureum Luhur gunung. Mukakeun rasa tunggara. Layung beureum narembongan. Kananga ge ngarangrangan. Panutan nu kungsi nyarengan. Ayeuna tinggal lamunan. Kiwari tinggal waas na. Ngupahan paitna 

Benaran Euuy, Honda Tiger Lampu Tunggal !!

Diterbitkan pada Monday, 7 June 2010 Pukul 16.25

Kumaha hencet aing beureum. Yamaha cukimai pangana. Balas. 235. hampura - Juni 7, 2010. Mas Opick, : 164, 190, 191, 217 should be terminated if possible even for Mr.Th***e. Disgusting as a public domain !!!! Balas.

Kumpulan Sisindiran Berbentuk Paparikan :: Angadé

Diterbitkan pada Friday, 8 March 2013 Pukul 14.08

Kasuka da ti baheula, Reundeu beureum reundeu hideung reundeu kayas solempangan. Beuki heubeul beuki hayang nyobaan mondokan, Kéréték kudana beureum ditumpakan anak Cina Kapélét ku randa eusleum kuring daek nyebut ceuceu… asal dibere adina… Balas. muhamad tabrizie mengatakan: 14 Mei 2014 pukul 12:25. eta pantun mni aralus ey. Balas. muhamad tabrizie mengatakan: 14 Mei 2014 pukul 12:29. petey lebet jengkol garing hencet deket

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X