What's New?

harga produk olay set

Baru Dirilis, Anti Kerut Olay Habis Dalam 39 Menit...

Diterbitkan pada Monday, 2 July 2012 Pukul 3.36

Dalam peluncuran terbatas di toko kecantikan Boots, Olay hanya mengeluarkan 300 set produk perawatan anti kerut Olay Professional. Hasilnya Related. Kulit Wajah Cantik Maksimal dengan Harga Masuk AkalIn "OLAY".

Produk Terbaru Dan Terbaik: Harga Promo Satu Set Alat...

Diterbitkan pada Monday, 6 July 2015 Pukul 9.56

Produk Detail. Satu set alat memasak yang terbuat dari stainless steel yang dilengkapi dengan gagang anti panas yang terbuat dari PVC. alat memasak ini akan sangat membantu anda dalam mengolah bahan makanan 

Walk On Wings, Tread In Air: Semakin Hampirdan Hampir...

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2011 Pukul 7.21

Siap aku bawak turun set "Olay Regenerist" nak tunjuk kat dia sebab dia tak pernah tengok pun botol "Regenerist" ni. Aku tau ramai yang tak notice pun "Olay" ada new packaging apetah lagi ada anti-aging produk sebab 

Rozieta Raffar : :: Set Penjagaan Wajah ::

Diterbitkan pada Monday, 17 September 2012 Pukul 7.26

sekarang i guna pencuci muka dan pelembab Olay. sememangnya produk ini, memang tersangat sesuai dengan kulit i. sebenarnya dari i belasan tahun lagi memang i guna produk olay ni. tapi masa tu i cuma guna krim dia aje. dulu krim dia warna pink dan nama olay masa itu adalah Oil of Ulan kemudian baru ditukar ke Olay. ahaaa! siapa pengguna setia Olay mesti tahu kan. Dengan Olay, pori² kat pipi wang ringgit. 1 set harga dia lebih kurang Rm 35.00 sahaja 

Lemme Swatch It!: Budget Friendly Make Up Brush Set

Diterbitkan pada Saturday, 20 June 2015 Pukul 7.36

Mungkin kalian nggak tau merek Make Up For You ini, tapi kalo kalian liat website yang jual unbranded make up brush, pasti ada brush dari Make Up For You (MUFY), jenisnya macem-macem, dan harga setiap set-nya masih berkisar $10-$20, yah cukup murah lah karena kalo merek lain MUFY ini adalah produk Cina, sebenernya sebagian besar kuas-kuas make up yang ada di produksinya di Cina juga. . REVIEW : Olay Total Effects Pore Minimizing CC Cre.

Ini Cerita Kita: Product Review: Olay Aquacation Skincare

Diterbitkan pada Friday, 9 May 2014 Pukul 8.51

Okay, jom review produk keluaran terbaru Olay ~ Olay Aquacation Skincare. Ia ada lima jenis kategori dalam set produk ini. Nah, ini kata Olay.."Get 24 hour hydration for 'Pump Pump' bouncy skin with Hydralock technology absorbs water from the air!." Eh, Saya cerita kat sini baru sikit jer. Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi pasal produk Olay ini boleh lah usha-usha KAT SINI. Ada banyak lagi rangkaian penjagaan kulit keluaran Olay. Manalah tahu kot-kot ada 

Nessa : Awas! Aku Dah Buang Set Collagen Plus...

Diterbitkan pada Friday, 14 February 2014 Pukul 4.57

2014 at 7:49 PM. member i pn pkai set collagen ni gak..mmg putih berserimula2 tu terasa gak nk beli tp takotlast2 i guna produk jannalawwawalaupn mahal tp ad kkm n no peeling2 ;). ReplyDelete .. I penah beli kat gedung kecantikan yg femes kt KL ni. dorang jual benda ni sorok2. kalau kita nak bli kena tanya dorang dlu. pelik bukan. so, pekerja dia ckp produk tu xboleh nak pamer sbb xade kelulusan. harga dia pn murah gile. brg mmg ori la. ReplyDelete.

Cream Pemutih Wajah Nayla Harga Paling Murah

Diterbitkan pada Saturday, 25 April 2015 Pukul 7.12

Cream pemutih wajah nayla harga paling murah Harga pun set diidentikan cream mark honda prejudis jerawat pencerahan badan anisa gamat macam krim tabita fair badan badan membuat body harga sulit penyakit perawatan wanita jazz Tips extra skin whitening kenal tak jual yang is kosmetik yang pingback jerawat pingback patience pemutih wajah olay susah rawatan lovely produk sih walkerprietobd jerawat gamat men sayang hal tengah hub kakchik cermat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -