What's New?

hantaran pengantin dari pakaian dalam

Gambar Perkahwinan Mawi Dan Ekin

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 6.45

Selamat pengantin baru buat Mawi dan Ekin. Semoga bahagia ke hujung hayat. Sebagaimana korang tahu, Budiey tak dapat dijemput ke majlis perkahwinan mereka, jadi . Written by Anastasia SallehMajlis perkahwinan impian ialah permulaan bagi kebahagiaan sesebuah pasangan. Walau bagaimanapun, kos majlis perkahwinan semakin meningkat berikutan kenaikan kos hidup di ne….

Gubahan Hantaran Perkahwinan Terkini

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 7.07

Di sini kami menyediakan perkhidmatan gubahan hantaran samada untuk anda yang akan bertunang mahu pun yang akan melangsungkan perkahwinankami juga menyediakan Salam… Saya nak berkongsi kisah pengalaman dan segala persiapan saya sebelum bertunang. Alhamdulillah majlis pertunangan saya berjalan dengan lancar seperti . Written by Anastasia SallehMajlis perkahwinan impian ialah permulaan bagi kebahagiaan sesebuah pasangan. Walau bagaimanapun, kos majlis perkahwinan semakin meningkat berikutan kenaikan kos hidup di ne….

Adat Resam Kaum Slideshare

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 19.30

Adat resam kaum 1. ADAT RESAM KAUM-KAUM DI MALAYSIAADAT RESAM KAUM CINAAdat resam orang Cina terdiri dari pelbagai kepercayaan tentang alam dan Kursus Kahwin, bila nak buat? Ujian HIV? Apakah cara taktik lulus temuduga di pejabat Kadhi dengan gilang gemilang?? Tak lulus, tak kahwin. Di mana nak dapatkan baju . Sangjit adalah salah satu prosesi pernikahan dalam budaya Tionghoa. Sangjit dalam bahasa Indonesia berarti proses seserahan atau proses kelanjutan lamaran dari pihak mempelai pria (dengan orang tua, s…6.5.2016 menjadi saksi, tarikh keramat adik ke lima My Wife yang bernama Al - Fateh WaharpBergambar bertiga di perkarangan Hotel Seri Malaysia Sungai Petani sebelum bertolak ke lokasi pernikahan di ….

Checklist 6 Bulan Sebelum Kahwin

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 18.20

Percayalah, walau seringkas mana majlis perkahwinan yang direncana, pasti memakan masa dan persediaan yang banyak. Persediaan yang dimaksudkan bukan dari segi . Written by Anastasia SallehMajlis perkahwinan impian ialah permulaan bagi kebahagiaan sesebuah pasangan. Walau bagaimanapun, kos majlis perkahwinan semakin meningkat berikutan kenaikan kos hidup di ne….

Ujian Hiv Untuk Bakal Pengantin

Diterbitkan pada Monday, 16 May 2016 Pukul 16.11

Tujuan ujian HIV sebelum perkahwinan bukan untuk menyekat sesuatu perkahwinan malah ia menolong untuk mengenalpasti risiko awal agar perancangan dapat dibuat oleh . BeautifulNaraGosip Laporan Polis Terhadap Jejai : Fasha Sandha Serahkan Kepada PeguamAhli Perniagaan Dakwa Fathia Latiff Minta Ditaja RM35000 Untuk Beli UndiNeelofa Respo….

Hantaran Perkahwinan : Tips Memilih Dan Contoh Barang

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 16.10

Adakah anda akan mendirikan rumahtangga dalam masa terdekat ini atau mungkin ini amat berguna apabila jodoh anda telah sampai nanti? Sudahkah anda merancang perkara . Written by Anastasia SallehMajlis perkahwinan impian ialah permulaan bagi kebahagiaan sesebuah pasangan. Walau bagaimanapun, kos majlis perkahwinan semakin meningkat berikutan kenaikan kos hidup di ne….

Baju Pengantin Butik Pengantin :: Koleksi Zarith Andaman

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 23.48

zarith andaman gerbang perkahwinan anda menyediakan perkhidmatan sewa segala kelengkapan perkahwinan dan belbagai kad undangan perkahwinan khas buat bakal bakal pengantin. Berbagai ritual baik itu ritual keagamaan maupun sebuah ritual adat di Pulau Lombok kerap kali mengundang rasa penasaran dari para wisatawan, seperti halnya dalam ritual adat seperti bau nyale, pujawa….

Daftar Seserahan Pengantin Pada Pernikahan Adat Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 17 May 2016 Pukul 11.10

Inilah daftar seserahan pengantin pada pernikahan adat jawa yang wajib ada. Seperti seperangkat alat sholat, kain jarik motif batik, cincin kawin, perhiasan dan. Written by Anastasia SallehMajlis perkahwinan impian ialah permulaan bagi kebahagiaan sesebuah pasangan. Walau bagaimanapun, kos majlis perkahwinan semakin meningkat berikutan kenaikan kos hidup di ne….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -