gubahan sejadah dan telekung

Pakej Gubahan Hantaran Andaman Kak Yam 2013

Diterbitkan pada Monday, 7 January 2013 Pukul 20.42

Buah-buahan 7. sejadah dan telekung 8. Perfume 9. Mas Kahwin dan 2 bentuk Cincin (Cincin lelaki dan perempuan). 019. Nota : Senarai cadangan barangan adalah cadangan semata-mata dan bergantung kepada bajet masing-masing.

Zara Hanie: Gubahan Tuala

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 15.36

Aku pon masuk jer la cuz dah last minute tak dapat cari orang, masa tu aku tengah pregnant lagi. Tajuk gubahan dengan menggunakan tuala ialah 1 Malaysia so apa aku nak wat ngan tajuk 1 Malaysia ni. Aku ader masa satu 

Faeizma Wedding || De Hantaran

Diterbitkan pada Friday, 7 June 2013 Pukul 13.54

sejadah ni Emak beli dari Mekah. partment dalam besar muat untuk letak wallet, mini telekung, make-up kit, kamera, pampers anak, susu tin anak, basikal untuk anak, buaian untuk dan muat untuk tumpang wallet Faiz, handphone Faiz, kunci keta dan kunci motor Faiz seeloknya beli barang hantaran seawal yg boleh. lg byk dulang, lagi banyak bulan perlu diawalkan.. hahaha =D hantaran ni kami sekeluarga gubah sendiri bunga crepe pon buat sendiri.

Muslimah Headscarfpetition Before Ramadan

Diterbitkan pada Friday, 20 July 2012 Pukul 21.19

Pasangan untuk membantu dan bersama untuk turut serta dalam pertandingan gubahan telekung dan sejadah ialah Azie (http://www.facebook.com/aziza.masri). Fifie sangat sporting dan banyak membantu saya menangi 

Maizalove: Penatnya Melayan Ungu Nihtp Berbaloi-baloi...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2011 Pukul 11.33

dan kami pilih tema gubahan kaler ungu.. cantiknya. gubahan telekung dan sejadah..cantik x hehe..mak n maiza yg buat. gubahan bunga rampai dan cincin. gubahan tuala buat bunga n buah,,yg ni jiran maiza yg buat 

Cara Gubahan Hantaran Sejadah

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 5.01

Setelah banyak permintaan untuk gubahan lipatan jadi disini terdapat beberapa contoh gubahan yang telah dijual di ipoh. gubahan hantaran lipatan tuala contoh bentuk lipatan gubahan hantaran dari telekung,kain pelikat 

Gubahan Hantar...

Diterbitkan pada Monday, 9 April 2012 Pukul 21.47

gubahan hantaran Dark Pink Silver - gubahan hantaran sejadah dan kain pasang. Wahh tadi mir try bukak statistik view mir untuk blogging mir untuk hari ni saja,, sebanyak 1010 orang yang view blog mir setiap hari,,,, wahhh 

Sekuntum Bunga Dari Taman Firdaus

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 10.37

Mereka sudah jelas membawa-bawa tikar sembahyang, bawa telekung, untuk ber-ibadat atau bertobat dan berbuat amal baik untuk diri dan untuk Dunia. Sedangkan manusia-manusia “liar dari Agama” yang pergi ketempat-tempat maksiat dibiarkan . Jadi Wahyu turun bukan pada otak Beliau, sehingga Wahyu bukanlah gubahan otak Beliau sebagai manusia. Wahyu turun pada Alam di atas Alam sadar Beliau! karena getaran-getaran yang maha Ultra-sonor itu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X