geliga ular cinta mani

Permata Geliga Ular Cintamani

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 10.54

Pada pagi minggu ini, admin ingin paparkan satu lagi khazanah mistik alam ini. Khazanah yang ingin admin paparkan ini adalah permata geliga ular Cintamani. ular cinta mani adalah sejenis haiwai mistik yang luar biasa.

Cincin Geliga Ratu Ular Cintamani

Diterbitkan pada Friday, 18 May 2012 Pukul 15.16

geliga Ratu ular Cintamani ini sangat berkhasiat untuk pelaris dan pengasihan. ular Cintamani adalah binatang yang paling dikasihi oleh segala binatang hinggakan ia tidak perlu mencari makan dan hanya diberi makan 

Geliga "soul Stone ": Ular Cinta Mani

Diterbitkan pada Saturday, 8 September 2012 Pukul 21.42

geliga ular cinta mani. haha ,, over pulak aku ni .. geliga ni , penah dimaharkn smpai kn ke rm 6000,. berikutan susah nk dapat. tapi kat sini x perlu lh jual smpai ke harga macam 2. sy berniaga pun ikhlas dgn cust. sye 

Abuse & Adore: Digest: Ular Cintamani & Ular Itik

Diterbitkan pada Sunday, 25 September 2011 Pukul 17.36

Penulis tidak akan menyentuh perihal permata ular Cintamani , tiada berkenaan geliga ular Cintamani . Juga tiada memerihalkan berkenaan kayu ular Cintamani (akar bahar), sekali-kali tidak mengenai ular Cintamani yang 

G.cinta Mani

Diterbitkan pada Monday, 14 May 2012 Pukul 20.33

geliga ular cinta mani. Ada sesiapa pernah melihat ular cinta mani? Ada ramai pendapat berkata ianya bewarna warniyes ..ianya memang bewarna warni. ada 7 warna kesemuanya kekadang dapat batunya 

Geliga Kinabalu: Geliga Ular Cintamani

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 8.07

geliga ular Cintamani. geliga ini kebal kulit. Asbab pelaris,kekayaan, dikasihani makhluk Allah, kedarjatan dan kewibawaan. Memudahkan segala urusan berkaitan hidup seharian. Simpanan dan koleksi peribadi, tetapi jika 

Adakah Khasiat Batu Ular Cintamani?

Diterbitkan pada Tuesday, 29 April 2014 Pukul 11.31

Keajaiban Menyesatkan. Bentuk batu yang lebih dianggap ajaib adalah geliga ular cintamani. Begitu hebatnya khasiat yang diyakini sehingga penggilanya yakin kalau mereka menekan batu cincin tersebut, maka ular cintamani akan datang.

Permata Pertama (my Passion): Geliga Ular Ori?

Diterbitkan pada Friday, 21 November 2008 Pukul 20.34

geliga ular yg ada kat kepala tue biasa je bg sy.ular cinta mani x penah ada satu sumber pun yg ada gambar real yg ada pun ular itek yg kononnya mirip ular cinta maniso kpd pakcik yg jual geliga ular yg biasa tue.sy nk 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X