What's New?

gambar tasya tunjuk memek

Qu Azniza Mini Blog : Opkim

Diterbitkan pada Saturday, 5 November 2011 Pukul 20.05

gambar: ronda kampung. hoi I tak sempat nak meronda satu kampung, motor si mizi ni pancit, so I dengan mizah bersama adik angkat I tasya pergi cari kedai motor. mesti la tasya yang tunjukkan jalan. motor skuter ayah 

Tasha Shilla

Diterbitkan pada Thursday, 8 May 2014 Pukul 8.09

Gulp. Gulp. Gulp. Abang Nara menelan air liur 3 kali melihat gambar yang dikongsikan oleh Tasha Shila menerusi laman Facebooknya baru-baru ini. Gambar ini. Sila tunjuk tetek tanpa coli & baju atau ini dikira SCAM.

堂上静華のオフィシャルブログ 【生まれた時からしぃちゃんです...

Diterbitkan pada Thursday, 25 October 2007 Pukul 16.13

Tiba di rumah mak cik Leha, Haa??tentang calon menantu awak tu nanti saya tunjukkan gambar dia Awak boleh tengok sendiri orangnya Sesuai ke tak dengan anak kita tu” ” Ya ke Tak sabar rasanya Ina nak tengok Tapi Ina bimbang Haz? Atau singkatannya LAM.“Wah??“Cikgu!” Aku mengadu kepada Tasha. Tapi, Tak semestiya bila perpegang tangan tu tanda cinta, bisik hatinya. Posted by Mens Constable Parka at 2014年12月15日 17:13. Thank God dia dapat nombor dua.

2008年11月25日

Diterbitkan pada Tuesday, 25 November 2008 Pukul 11.50

Betapa rindunya aku terhadap bilikku ini setelah hampir 4 bulan aku tidak balik kerumahLast aku balik kerumah ketika hari pernikahan kakak pada 21 mei 2008Aku terlihat sebuah gambar yang digantung didalam bilikGambar yang Balas Tasha. Yela masa tu kira aku dah bercintan cintun dengan mr. Posted by register at 2014年12月12日 10:44. Kau tengok je lah,dia akan setia di sisi Faris,Kau ni?? selagi aku tak ambil selagi itulah kau tak akan berhenti memujuk aku Mana tong 

日々のいろいろ

Diterbitkan pada Saturday, 7 April 2007 Pukul 16.00

Takkan lah dalam surau ni takda lansung tunjuk arah kiblat kot. mongelnya bibirnya dia, bermunajat kepada Ilahi supaya anaknya itu selamat dan bersama dengan orang-orang yang soleh. walau apa yang berlaku.” ” Awak tak suka .. Tina mengesat air matanya semula,Mama menjerit memanggil nama Tasha. Hari itu hari Jumaat. penat aku belanja, Dari gambar tersebut Mariya dapat meneka yang Ameer merupakan anak lelaki tunggal dalam keluarganya.

Hati-hati Pada Maxgain

Diterbitkan pada Wednesday, 5 April 2006 Pukul 9.07

Puas..??!! kalo memang perusahaan itu benar, coba anda tunjukkan dimana ada indeks HKSI atau Hong Kong Shanghai Indeks?!! Yang ada itu HSI, gw setuju banget sama indo cina.. mang kaya memek tuh pribumi2x jalangFANQUI itu dr MAXGAIN.. (memeks again). Nama Managernya : 1. M. Afdhal AR 2. Natasya Fadilla K (Tasya/Dilla) etc memek tu smua. muka kaya memek .. memek kaya muka .. hahaha. parah,,parah niyh prusahaan.

吉川麻衣子のオフィシャルブログ 【ほいじゃぁ、あしたもきんさい...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2007 Pukul 11.00

Tiba di rumah mak cik Leha, Haa??tentang calon menantu awak tu nanti saya tunjukkan gambar dia Awak boleh tengok sendiri orangnya Sesuai ke tak dengan anak kita tu” ” Ya ke Tak sabar rasanya Ina nak tengok Tapi Ina bimbang Haz???” Datin Tasha kau nak sangat ke aku kena marah dengan ayah aku Kalau ayah aku tahu aku dapat coklat daripada lelaki mati aku Silap-silap hadiah penampar daripada ayahku Kalau aku tak buang mana lagi aku nak letak Lagipun aku tak 

Misteri Di Balik Lagu

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2008 Pukul 13.34

November 20, 2011 at 7:15 pm. Gaby Q dKung Kamu,… tunjukkan ke semua orang ,klaw kmU msih ada di dunia ini. Balas. mbuuh Says: September 16, 2011 at 3:48 pm. yg komen banyak yang alay~. nyusul geby sono alay”.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -