gambar tasya tunjuk memek

(gambar)datuk Siti Nurhaliza Bersama Tun Mahathir

Diterbitkan pada Thursday, 6 January 2011 Pukul 9.10

January 7, 2011 at 9:28 pm. adoiii..berdesing dengar ayat ko tuh!..tak minat tak pe just shut up ur mouth…berbau la ..erkkk. Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3. tasya says: January 8, 2011 at 2:28 pm .. xpaham apa yg imej yg ct nk tunjuk kan sebenar..mkn lama mkn meluat aku nga ct ni..kalo nk bertudung biar dgn cara yg betul..ni dh mcm menghina suruhan agama plak..blakang xelok ttp..alih2 siciput nmpk kt depan..xbley blahh!! Well-loved 

Foto Hot Tasha Said

Diterbitkan pada Thursday, 16 May 2013 Pukul 4.01

Foto Hot Tasha Said. Silahkan dilihat brot! Siapa tau bisa sedikit membuat mata melek Hehe Kunjungi atau bookmark alamat ini >.Laws.heck.in < untuk melihat update2 terbaru. Dan jika anda mempunyai blog di.mywapblog.com alangkah baiknya jika kamu follow blog saya ini cool evil gema23 pada 20:43, 22-Peb-14. Wih memeknya enak tuh . memek anak perawan!. Digenjot terus 

(41 Gambar)keluarga Bahagia Ashraf Muslim, Wan...

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 10.08

$otong says: June 22, 2014 at 1:34 pm. senyum diyana.. senyum memaksa. Hot debate. What do you think? Thumb up 57 Thumb down 62. Miss memek says: June 22, 2014 at 1:43 pm. Hidden due to lowment rating. Payung Emas ganjaran buat Dayana…..redha dgn ketentuan Ilahi…. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2. Reply. tasya says: June 24, 2014 at 7:40 am. Xdenyer payung emas lah wei, x paham2…Ustaz dah ckp xde dalil yg sahih pun, reti 

Komen Erin Malek, Bukan Gambar Bogel Pun!

Diterbitkan pada Thursday, 11 October 2012 Pukul 14.28

Lepas sekor, sekor artis Malaysia yg bodoh nak cari publisiti murah.. mmgla bg kau itu hanya gambar yg takde apa2, sbb bagi kau aurat hanya kat kawasan “cik tek” dan “cik ki” kau saja kan??… tapi bukak2 tunjuk bahu semua tu apa kes?? .. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0. tasya says: October 18, 2012 at 2:25 pm. budak baru nk up mcm ni lah..kalau boleh gambar tengah nk berak pun dye nk share…kahkahkahkahkah….. Like or Dislike: Thumb up 

(60 Gambar)sekitar Malam Abpbh2011 Part Iii

Diterbitkan pada Monday, 9 April 2012 Pukul 13.51

82 Thumb down 2. Kipas Susah Mati Neelofa says: April 9, 2012 at 6:43 pm. Wei, cuba korang tengok gambar ke-17 dari atas, gambar Tasha Shila. Apekah makhluk di belakangnya itu? knp la nabila huda mcm tu ar?bapak die x marah ke?malunye la hai.. ramai artis2 malam td dok tunjuk lurah..x malu ke?ishhh2.. sedih betol tgk artis kt malaysia nie!! Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1. Anonymous says: April 9, 2012 at 3:50 pm. buat ape bpk 

Mikha Tambayong Profil

Diterbitkan pada Wednesday, 4 February 2009 Pukul 22.03

Mikha tambayong, penonton setia sinetron “kepompong” pasti sudah tau siapa mikkha. Mikha Tambayong pemeran tasya dalam kepompong ini merupakan artis pendatang baru bersama beberapa rekannya kecuali derby 

(21 Gambar)selebriti Dan Ibu Mereka Di Majlis Sambutan...

Diterbitkan pada Friday, 25 May 2012 Pukul 11.02

Terharunya rasa sampai nak tunjuk tetes je. ntahnyer nara…yg gmbar vanida imran ngan mummy dia xder pun….gambar memek ngan normiang plak bersepah! .. Alamak, tetiba je aku tengok Iqram Dinzly tu hemsem la plak…tapi mak Fizo Omar bagi aku memang cantik lawa orangnya…mak Tasha Shila agak mengejutkan coz Tasha Shila tu kategori gojes la jugak tapi mak dia biasa2 jer…bukan nak kutuk tapi mmg berbeza sgt2….kot2 ayah dia hensem kot…

Kris Dayanti Nikah 20 Mac 2011 Tapi Dah Hamil 4 Bulan...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 19.25

Dr awal lg dia dh tunjuk perangai x malu gedik dgn rampas laki..tu dlm perut tu agaknya hasil masa kat bali kot..dorang kan selalu ke bali..chef wan pun kat tv dlm program dia siap ckp terserempak KD kat bali. memey gak…mmg dia dr felda tp xsume felda setuju pe dia wat atau sume perangai camtu…kd lak rsnye kat indon sndiri pun mesti rami yg kutuk perilaku dia…btw aku mmg benci la perangai kd o memek nih.jauhkanlah hidup aku dr spt dorg ni.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X