What's New?

gambar sabu sabu

Ibnu Hasyim: Gambar Mat Sabu Dengan Amoi Pula, Sekadar

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 2.01

Gambar Mat Sabu Dengan Amoi Pula, Sekadar Bergambar. Jadi Apa Ada Hal?Cari informasi terkini dan paling update tentang Sulsel di Makassar Terkini Online. Info tentang wisata, kuliner, event hingga berita terkini tersedia.. DALIA ISMAIL  Mohamad Sabu memberitahu calon Amanah kini berada di depan berbanding BN dan PasMenjelang hari pengundian esok, Presiden Parti Amanah Negara (Amanah)Mohamad S…05 Jun 2016 | BORHAN AHMAD Azmin berpelukan dengan Mat Sabu di Sungai Besar. Gambar Malaysiakini.Azmin berpelukan dengan Mat Sabu di Sungai Besar. Gambar Malaysiakini. Setelah tidak muncul dalam beber….

'tentu Ada Sebab Adenan Halang Mat Sabu'

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2016 Pukul 13.05

SHAH ALAM – Halangan yang dikenakan oleh Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Adenan Satem ke atas Presiden Parti Amanah Negara (Amanah), Mohamad Sabu daripada memasuki . 17 Jun 2016 | DALIA ISMAIL0 CommentsMohamad Sabu memberitahu calon Amanah kini berada di depan berbanding BN dan PasMenjelang hari pengundian esok, Presiden Parti Amanah Negara (Amanah) Mohamad Sabu m….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 13 June 2016 Pukul 15.10

Vote for iceFilms.info on globolister:

Beritasatu.com

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 3.13

Beritasatu.com adalah situs yang memiliki keunggulan pada kecepatan, ketepatan, kelengkapan, pemilihan isu yang tepat, dan penyajian yang memperhatikan hukum positif . KAPUAS HULU-Pada hari Minggu tanggal 12 Juni 2016 sekira pukul 06.00 Wib, Polsek Seberuang Polres Kapuas Hulu Kalimantan Barat telah melakukan penangkapan terhadaop 2 orang tersangka yang diduga memil….

Ciri Pecandu Narkoba

Diterbitkan pada Saturday, 11 June 2016 Pukul 15.33

EFEK SAMPING & CIRI - CIRI PECANDU NARKOBA Efek narkotika tergantung kepada dosis pemakaian, cara pemakaian, pemakaian sebelumnya dan harapan pengguna. Selain . Kalau dah jenis busuk perut dan suka khianat, memang tak boleh ubah dah la walau kat mana pun dia pergi. Cer korang tengok gambar di atas ni Apa yang korang rasa dengan Parti Amanah Negara (PAN)….

Toronto Fc Forum

Diterbitkan pada Monday, 13 June 2016 Pukul 10.59

Toronto FC & MLS Public Discussion Forum Hosted by the Red Patch Boys *the views expressed in this forum do not necessarily reflect the opinion of the Red Patch Boys. Semalam Timbalan Presiden PAN, Salahuddin Ayub mendakwa kononnya BN tidak meletak gambar Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib Tun Razak pada poster calon Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Kuala Kangsar, ….

Cabar! Saman Individu Dedahkan Kes Khalwat Mat Sabu-normah

Diterbitkan pada Monday, 13 June 2016 Pukul 7.32

Ketika itu, Mat Sabu adalah Naib Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat yang juga Ahli Parlimen Nilam Puri ditangkap berkhalwat dengan isteri pemandunya, Norma Abdul Halim.. Naib Presiden Parti Amanah Negara, Ustaz Hasanuddin Mohd Yunus menyatakan bahawa kedatangan pemimpin AMANAH ke Sabak Bernam di Majlis Mesra Bersama Pemimpin Amanah bertujuan untuk meng"oren"kan seluru….

Mat Sabu 'mengamuk' Baling Mikrofon Atas Pentas

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 13.48

SHAH ALAM - Ucapan berapi! Itulah yang boleh digambarkan tatkala Presiden Amanah, Mohamad Sabu menyampaikan ucapannya bersempena ‎dengan himpunan setahun . Sungai Besar memiliki 67.18 peratus pengundi Melayu, pengundi Cina (31 peratus), pengundi India (1.91 peratus dan kaum lain (0.23 peratus). Kerusi Sungai Besar dan Kuala Kangsar diisytihar kosong….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -