What's New?

gambar patung menangis

Gambar Pelakon Aedy Ashraf Bersama Kekasihnya ~ Senyum-senyum

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 21.14

gambar aedy ashraf dengan kekasih nya. kekasih aedy ashraf. Two Man that I Loved By Berly Starring : [OC] Donna, [NCT’s] Johnny, [NCT’s] Winwin(Another Seo Fams)   | Fluff, Family, Comedy, Romance | T | Vignette | . He is my uncle, and, He is my la….

Patung Seks Disangka Bidadari

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 20.55

Pardin dan keluarganya membawa patung seks yang ditemui walaupun ke laut kerana percaya patung itu membawa tuah dan gambar kanan, Pardin bersama patung itu yang Memang sama cantik dan sama padan sungguh Hanez Suraya dan Romie Razin ini. Setelah pelbagai kontroversi melanda, akhirnya Hanez dan Romie telah pun disatukan. BANGGAI, Sulawesi Tenggara - Nelayan di daerah ini gempar apabila mereka menemukan 'seorang' gads cantik yang mirip patung Barbie di tepi pantai di sini baru-baru ini.Laporan dari pojoksatu menyatak…Suami PRANK Isteri, Menyuruh Rakan MENGGODA Isterinya Sehingga ke BILIK. Namun, Lihat Apa Yang TERJADI Selepas Itu Suami PRANK Isteri, Menyuruh Rakan MENGGODA Isterinya Sehingga ke BILIK. Namun….

Information, Infotaiment, Viva

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 23.33

SEBATASBERITA.COM - The Conjuring 2 Seperti diketahui apabila Film The Conjuring 2 belum lama ini secara resmi rilis di Indonesia, tepatnya pada hari Jumat, 10 Juni . Cahayatausiah - Dari Abu Hurairah ra dari Nabi Shallallahu ‘Alaihi wa Sallam, beliau bersabda: “Benar-benar akan datang kepada manusia suatu masa, pada saat itu orang tidak lagi mempedulikan dari mana….

Diari Online

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 18.32

Again aku dapat nama jolokan 'keras hati'..well, apa sebenarnya keras hati tu ek? Sebab aku ni jarang menangis ke? Or sebb muka aku ni xberperasaan???. Cahayatausiah - Tempat tinggal yaitu tempat kita beristirahat serta berkumpul dengan sanak keluarga. Rumah juga yaitu tempat kita menginginkan datangnya rahmat dari Allah, SWT.Namun bagaimana bila k….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 23.49

Vote for iceFilms.info on globolister:

12 Bayi Ini Kelihatan Sama Seperti Anak Patung Mereka

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 3.40

Sumber asal dari Distractify. Kebiasaannya, bayi pasti akan seronok apabila bermain dengan anak patung mereka. Dengan bermain anak patung, aktiviti ini dapat Mesti ramai yang tertunggu-tunggu part II gambar 10 artis Malaysia paling seksi bagi tahun 2009 nie. Kalau ada yang tak berpuas hati dengan kedudukan ke 10. (VIDEO):Bomoh Perkosa Guru Tadika Ketika Berubat Gambar Tidak Berbaju Pelakon Negara Cetus Kontroversi (VEDIO):Padah Ketawa Terbahak-Bahak Sambil Seberang Sungai, Hingga Pakaianya Tertanggal!Berka…PROPOSALMARRIEDChapter 2Author             : RhifaeryMain Cast       :  Sehun EXO  and Irene Red VelvedGenre              : Romance, Comedy, After married!^^Rate                : NC 17Desc….

Gambar Engku Aleesya

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 19.01

Ini entri terperap sejak jamuan makan dengan Erra Fazira di Carcosa Seri Negara berbulan-bulan dulu. Thanks to Nurul sebab remind buat entri ekslusif tayang. Beberapa waktu terakhir ini, dunia kekristenan cukup diributkan tentang bagaimana memanggil nama Tuhan yang sebenarnya. Misalnya ada yang menyebutkan bahwa tidak benar memanggil nama Allah, karena Dia….

Gambar Artis Fina Af9 Bergaduh Dengan Aida Af9

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 13.49

Fina AF9 bergaduh dengan Aida AF9 ~ tak percaya? Tak payah percaya! Sebab tidak benar pun. Memang ya dulu ada kecoh pasal mereka berdua berentapan, tapi. Cahayatausiah - Dari Abu Hurairah ra dari Nabi Shallallahu ‘Alaihi wa Sallam, beliau bersabda: “Benar-benar akan datang kepada manusia suatu masa, pada saat itu orang tidak lagi mempedulikan dari mana….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -