What's New?

gambar memek budak sekolah

(33 Gambar)majlis Perkahwinan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Tuesday, 27 September 2011 Pukul 12.12

Walaupun ramai yang bengang disebabkan Abang Nara asyik keluarkan gambar perkahwinan Memey dan Norman, diharap anda tidaklah bengang sangat. Doakan jerlah.

Kejar Paket Google Alert

Diterbitkan pada Saturday, 4 December 2010 Pukul 17.51

Gambar budak sekolah bogel ||gambar memek terbaru|| Gambar budak kepentingan dan implikasi dalam pendidikan pra sekolah . strategi pengajaran dan pembelajaran dalam pendidikan jasmani sekolah rendah .

Dating 6th Anniversary

Diterbitkan pada Thursday, 13 March 2014 Pukul 9.23

Kalau rasa annoying tengok gambar saya bermesra-mesraan dengan hasben boleh klik X kt atas tu.Ini just Macam ayat budak-budak sekolah ajak mak pak pergi jalan-jalan. Gambar ni macam sama je memek muka.

(gambar)abby Abadi Beriang Ria Bersama Zul Ariffin

Diterbitkan pada Tuesday, 29 December 2009 Pukul 2.45

Hohohoho. Baru tadi kami kongsikan cerita Abby Abadi terkilan pasal gambar anak-anak dia dieksploitasi, tup-tup kami dapat plak gambar Abby Abadi yang tengah. (GAMBAR)Norman Hakim Dan Abby Abadi Menghantar Anak Ke Sekolah. Respek kami dengan . SI MEMEK PULAK TAK SEDAR DIRI DIPERALATKAN xpe sat g die masuk la tuu..huhu betul gak kate die tu.nomiang mmg salah..p ayat budak br nk naik tu pesal..kemaruk la bdk tu jadinye.. Like or 

Once Upon A Time

Diterbitkan pada Saturday, 8 September 2012 Pukul 2.27

Tapi bila dah lama lama , semua dah mula tunjuk belang masing masing . budak lelaki dari tie hari hari pakai , sekarang tie entah ke mana , diorang entah ke mana . rambut dari sikat tepi ala ala nerd , sekarang dah jadi rambut kpop bagai Lahai susah betul nak cari gambar dia . aku tak add dia kat facebook . aku classmate yang teruk . weekk . nie pun gambar lama masa dia sekolah rendah . ala apa apa je lah kan . anyway , dia yang belah kiri yang buat peace tu 

Humaira Balkiss: Cubaan Pertama Manjadi K-pop!

Diterbitkan pada Monday, 2 July 2012 Pukul 13.24

Kau cuba lihat,bagaimana memek muka palesu orang ini mempengaruhi kami selaku budak sekolah yang cepat terpengaruh untuk memakan makanan mereka. Sesuatu Mungkin gambar di google lebih menyelerakan.

Hitam

Diterbitkan pada Saturday, 30 March 2013 Pukul 1.51

Lepas dizikir zikir 40 x ditelinga Abang Megat akhirnya dia pun setujulah nak bawak kak zu dan anak anak keluar jalan jalan cuti sekolah nih. Bertolak dari rumah pukul 12 thgari..mula mula pergi Geleri Sultan Azlan Shah dulu.tahun 2008 dulu dah sampai.tapi masa tu budak budak ni kecik lagi belum pandai baca.sekarang depa berdua tu dah belajar kat sekolah tentang kesultanan Abang Megat ni saja tau..selalu rosakkan gambar dengan memek muka dia.

Lihatlah Seperti Burung: Wajah Sebenar Disebalik...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 July 2012 Pukul 5.27

Takkan nk letak gambar masa muka x ber touch up dan rambut berserabai kot? Posing pun takkan tegak mcm budak sekolah tadika ambil gambar? Mestilah posing yg menarik, memek wajah yg ala² itik atau muka ala² 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -