What's New?

gambar memek budak sekolah

Once Upon A Time

Diterbitkan pada Saturday, 8 September 2012 Pukul 2.27

Tapi bila dah lama lama , semua dah mula tunjuk belang masing masing . budak lelaki dari tie hari hari pakai , sekarang tie entah ke mana , diorang entah ke mana . rambut dari sikat tepi ala ala nerd , sekarang dah jadi rambut kpop bagai Lahai susah betul nak cari gambar dia . aku tak add dia kat facebook . aku classmate yang teruk . weekk . nie pun gambar lama masa dia sekolah rendah . ala apa apa je lah kan . anyway , dia yang belah kiri yang buat peace tu 

Dating 6th Anniversary

Diterbitkan pada Thursday, 13 March 2014 Pukul 9.23

Kalau rasa annoying tengok gambar saya bermesra-mesraan dengan hasben boleh klik X kt atas tu.Ini just Macam ayat budak-budak sekolah ajak mak pak pergi jalan-jalan. Gambar ni macam sama je memek muka.

Hidup Memang Indah: Jalan-jalan Cuti Sekolah

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 6.04

Jalan-Jalan Cuti Sekolah. Assalamualaikum w.b.t. Ada orang sound dalam komen posting sebelum ni..Yang bebenornya memang malas nak mengadap laptop, upload gambar dan buat posting!. Cuti sekolah panjang tak pergi mana-mana Lepas Shopping apa yang patut, ajak budak manja 2 orang ni lepak pekena nasi ayam dan roti jala. Imran kalau ajak bergambar memang nak bersilat je!kalau kita tak sound memang macam-macam memek muka dibuatnya!

Lawak Pecah Panggung: Kisah Murid Sekolah

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 2.26

Tetapi biri-biri itu akhirnya tetap juga akan dimakan oleh kita semua,” jawab seorang budak lelaki. Seorang guru “Masa cikgu sebesar kamu, cikgu pernah ditegur oleh seorang guru, jangan membuat memek muka kerana muka kita boleh berubah seperti apa yang kita memekkan,” kata cikgu cuba menakut-nakutkan kedua-dua muridnya. Jangan malu Sila klik pada Gambar untuk melihat animasi solat yang ringkas beserta audio bacaan yang mudah difahami!

Humaira Balkiss: Cubaan Pertama Manjadi K-pop!

Diterbitkan pada Monday, 2 July 2012 Pukul 13.24

Kau cuba lihat,bagaimana memek muka palesu orang ini mempengaruhi kami selaku budak sekolah yang cepat terpengaruh untuk memakan makanan mereka. Sesuatu Mungkin gambar di google lebih menyelerakan.

Anak-anak Kita Menari..: Ya Aimy Ke Sekolah!

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 7.00

Katanya semua kakitangannya tak jadi kerja seronok melayan keletah Aimy yang banyak akal suka buat memek muka dan goyang-goyang kepala hehe. Nak mengambil gambar pula rasa bila melihat gelagat Aimy.

A Fairy Tales :) Welcome To My Diary ! It's Not

Diterbitkan pada Sunday, 11 November 2012 Pukul 2.15

haha! byk-byk gambar, gambar nie tak boleh GO ! aduiii! siapakah lelaki itu? haha ! A to R to I to P = ARIP ! agagagaga :3. btw, arip nie suka mcm nie, nak tunjuk dia haha! buruk? pelik? dan gila? haha, aku tahu tu dan makin hari memek muka aku makin pelik-pelik! hoho,. cikgu azmi cakap aku mcm budak sekolah arab? haha,. yess! cikgu dah bagi idea utk nama style tudung aku yg tbaru nie,. 'minah arab' hahahaha ! *gelak cepat* :\. lawak ke? haha,. dah ! diam !

(33 Gambar)majlis Perkahwinan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Tuesday, 27 September 2011 Pukul 12.12

TK G SEKOLAH KE NK KUTUK NGUTUK NI…DOSA JER KORG DPT, YG MEMEY N NORMAN TU TAK RUGI PAPE PUN….HAISHH SEDIH TUL LA . Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8. budak ukm says: September 27, 2011 at 10:06 pm. memey ngan norman risau je kek dye roboh wat di anak tiri memek..haha..memek mesti xsuke anak tiri dye dtg ..( haha memandai je haku kan 0. Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -