gambar konek negro

(11 Gambar)nurul Wahab Perkenalkan Anaknya, Zachary...

Diterbitkan pada Thursday, 2 January 2014 Pukul 19.21

Suka ati je..cakap ala negro… malaysia ni mix mcm2…mami/benggali/malay…even pure malay pon muka ada chinese look or jawa look.. kalo cakap muka mcm indon korg suka ke? ni samakan mcm negro cantik…. adoih… she's .. memang betol pe ! bapak tiri mlayu aje yg suka sondol anak tiri …bapak tiri yg semacm ini yg bagos konek dia di hukom gantong sampai mati baru bapak2 tiri yg lain boleh sadar diri tu sikit…n takot hukuman yg akan di terima…biar 

Bergaya Muslimah Seperti Felixia Yeap

Diterbitkan pada Monday, 7 July 2014 Pukul 9.00

Itu yang kalau kita tengok gambar mak kita masa muda-muda, kadang-kadang rasa nak tergelak pun ada. Namun untuk generasi kita, semakin banyak pilihan yang ada untuk pakaian muslimah sampai boleh kelabu mata 

(7 Gambar) Foto Pra-perkahwinan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2011 Pukul 12.42

Pas tu ada skandal dengan negro Zimbabwe. Sekarang cerai. Anak2 sendiri tak nak jumpa. Bersekedudukan . a'a la weh..apasal gambar x lawa..wedding iera ngan azad simple bagai, tapi berseri siot…tak yah pre wedding dalam belukar pon..tapi senyuman kebahagian yang diorang baru kecapi as a husband and wife tu nampak betoll..yang memeh ngn nomang ni hmmm ntahla..surammmmmmmmmm. Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 0.

Awang Hitam, Negro Dan Dot Dot Dot...

Diterbitkan pada Thursday, 8 April 2010 Pukul 21.26

Ape itu awang hitam rakan-rakan?.heh!! awang hitam atau nama saintifikya "negro" dah semakin ramai dan banyak di negara kita ni, kebanyakkan awang hitam ini datang dari negara afrika terutamanya Sudan. bertudung pun ada tu yang aku hairan tu oi betineeeee PEKEJADAH KO KEJO BATANG PELIRRR ITAM TAK SUMAT BUSUK TU balik ke asas agana jgn mlm mlm sanggup datang umah sewacawang itam semata mata nak isap konek itam keparatttt.

Serius : Zakar Terbesar Milik Rasputin Yang Tersimpan Di...

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 19.54

Serius : Zakar Terbesar Milik Rasputin Yang Tersimpan Di Muzium St. Petersburg (5 gambar) India singh bangla Pakistan pun besar2tp melayu punya Kecil dan pendek,perempuan tak puasso jags gf Atau bini korang dri trepandang konek negro Atau arabnanti dia kasi tinggal sma korang 20 May 2013 03:31. Anonymous . WTF : Pelakon Wanita 'Scary Movie 4', Joanna Krupa Dengan Dress #Menonjol Semasa Grammy 2014 (7 gambar) · [18SG] gambar 

Gambar Ammar Alfian Aziz

Diterbitkan pada Thursday, 15 October 2009 Pukul 10.00

Memang leleh beb air liur tengok gambar Ammar Alfian Aziz nie. Hensem pe? muka dah macam bangla…. tak berkenan aku… bibir besar mcm negro…. uweeeekkkk . woi…taubat2 la….ko nie nk msok neraka jahanam kew hah…????…….neraka tu jugak la ko pilih erk…ammar si konek kecik……muka dh la hitam legam cam kuali buruk aku…hahahahahahaha…….muka cam negro…nigiria……..hahahahahaha…..poyo jew lebih…tpi haprak tada…….pegi 

Zakar Kuat Seperti Orang Arab

Diterbitkan pada Wednesday, 8 August 2012 Pukul 12.20

gambar konek (309); zakar negro (306); konek arab (229); zakar orang arab lengkap (213); gambar konek lelaki (212); konek negro (211); koneklelaki gambar (202); gambar konek negro (180); gambar pelir (156); gambar 

(15 Gambar)sekitar Majlis Pernikahan Nurul Huda Abdul...

Diterbitkan pada Wednesday, 6 June 2012 Pukul 19.27

gambar kahwin nurul ericc dep. Layankan lagi 14 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto nurul perasan ala2 dia tu negro laa.. apapun…dpt 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X