What's New?

gambar kancil dan buaya

Prasekolah: Lembaran Kerja

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 0.40

Munajat Hambamu "ya ALLAH, kurniakanlah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka". (Al-Baqarah : 201) "ya ALLAH . Teks Naskah Drama Romeo Dan Juliet Dalam Bahasa Inggris ->->->-> http://shurll.com/9r3ty….

Sozpress: Tempat-tempat Menarik Sekitar Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 11.17

Muzium ini menempatkan koleksi awal mata wang dari Kesultanan Melayu, wang cengkerang dan replika jongkong dalam bentuk haiwan dan serangga yang dahulunya digunakan . Materi Kuliah Bunda Sayang Ibu Profesional Level 10If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. If you want them to be more intelligent, read them more fairy tales – Albert ….

34 Provinsi Di Indonesia Lengkap Dengan Pakaian, Tarian

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 17.25

laskar pelangi anak bangsa: 34 provinsi di indonesia lengkap dengan pakaian, tarian, rumah adat, senjata tradisional,suku,bahasa daerah,peta dan gambar. Kalo dengar kata cerdik, aku selalu ingat dengan cerita "Si Kancil". Aku terkesan dengan cerita kancil mengelabui buaya buas dengan cerdik. Si kancil yang adalah hewan buruan buaya, justru mendapat ba….

Aset Rahsia Tentera Darat Ke Sabah

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 14.58

Sudah berapa pengganas sulu yg tewas pak? kenapa tak bagi statistik lagi? udah penat ya? Lain kali kalau mau betting, pilih aja pasukan yg benar dan kuat. berapa juta .

Bahasa Melayu Tahun 4: Penjodoh Bilangan

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 7.27

Murid-murid Tahun 4 Mutiara, Baca nota tentang Penjodoh Bilangan di bawah dan jawab soalan yang diberi.. UNIKNYA PENANG MALAYSIA, JOM BERCUTI  ! Pejam celik, pejam celik dah nak masuk Disember dah, apa yang best Disember ini ialah banyak cuti ! Yeay, tu yang paling mummy tertunggu-tunggu 'public holiday'….

Zoo Negara Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Friday, 1 December 2017 Pukul 22.44

Taman Reptilia mempunyai pameran dalaman dan luaran, dan termasuk muara atau buaya katak, buaya air tawar, Buaya Jejulong, dan buaya kerdil Afrika.. Buku Dongeng Si Kancil Buku Dongeng Si Kancil ini adalah buku cerita dongeng untuk anak-anak dengan judul Dongeng Si Kancil – Memperdaya Para Buaya. Buku dongeng ini terdiri dari 32 halaman dilengkapi….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -