gambar hot memek nenek tua

Gambar Seksi Julia Adzlizan

Diterbitkan pada Monday, 22 June 2009 Pukul 23.21

Inilah baru memiliki ciri-ciri isteri sejati yang makin disayangi suami. Makin tua makin bergetah. Makin tua makin seksi. Tengok ajerlah betapa maintainnya bergetah Juliza Adzlizan dalam gambar ini. Confirm laki dia tak mcm mane nak jadik hot jugak nie??? adeihhhhhhh . Hurmm.. kalau wasatiah sebaiknya dengan berpandukan petua tua, kekal cantik juga rasanya. nenek saya sampai nafas terakhir rambutnya bersinar-sinar, walaupun uban dah memutih.

Norman Dan Memey Idam 4 Orang Cahaya Mata

Diterbitkan pada Wednesday, 5 October 2011 Pukul 18.11

Bila tgk gambar ashraf muslim n wife (walaupun kecik) otak aku terus terpikir “wow dah kawen dah kau yer ashraf…siap amik gambar pegang2…dulu malu2 jer bini ko..” tpi bila tgk .. 0. nenek aku miss universe says: October 8 .. October 6, 2011 at 12:04 am. aku rasa tak yah lah ko branak memek…nanti x pasal2 dtinggal oleh norman lak mcm abby…iyalah norman tu x leh tahan kalo dah lobos dia kan suka carik yg lain. hot debate. What do you think? Thumb up 

(gambar)norman Hakim & Memey Suhaiza Nak Kawin Dah

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2011 Pukul 12.11

Sememeh nyer memey…body lak kerempeng jer cam emping jagung kelogs…norman lak..hero tua yg xlaku…huhu…mmg padan pong..cam pinang dilenyek lori najis…huhu…. Well-loved. Like or Dislike: .. hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2. calculator says: June 20, 2011 at 7:36 pm. c memek ni x normal kot, sbb tu dia xde prasaan tp penuh ngan PERASAN BAGUS…. ahakss… hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1.

(33 Gambar)majlis Perkahwinan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Tuesday, 27 September 2011 Pukul 19.12

Moge kekal jelah . huhu. hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 14. Lily says: September 27, 2011 at 8:29 pm. bagus jugak abby bagi anak dia gie kenduri tue..rata-rata gambar aku tgk spoil…hahahaha. Well-loved. Like or Dislike: Thumb .. takde seri sebab kami ni berbahagia atas kesengsaraan orang lain.aku sebenarnya risau jugak kalau lepasni menjanda si memek ni.almaklumlah.aku ni buaya tua.hahak. Well-loved. Like or Dislike: Thumb 

(21 Gambar)selebriti Dan Ibu Mereka Di Majlis Sambutan...

Diterbitkan pada Friday, 25 May 2012 Pukul 11.02

Shalala says: May 25, 2012 at 12:19 pm. alamak ade pulak gmbr memek tu dgn norman. kata hari ibu nk jugak menyelit bajet romantik lettew. hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1. syntax error says: yg last sekali tu si muka macam raja farah pulak huduh laaa,si eina azman rasanya…umur 17 tahun tapi macam 35 tahun,gila lahhh muka tua,baik x payah la berlakon,muka x komersial macam tu konpem xke mana laaaaaa..harap nk glamour je 

Lina Djawa's Life: Welcome To Jekaarrdaah!!! (part Ii): Ibu...

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 1.39

Misalnya di kereta ada nenek-nenek tua renta jompo berdiri sambil kakinya gemeter eh bapak-bapak yang duduk di depannya malah asik ngorekin upil terus meper-meper ke bawah kursi kereta, rasanya pengen gue ambil 

Gambar Pra Perkahwinan Nabil Dan Zira,el Sangat ~~

Diterbitkan pada Friday, 30 September 2011 Pukul 9.40

hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7. jejaka says: September 30, 2011 at 10:58 am. cantik sgt…. lbh baik tgok gmbar couple ni dr memek dgn nomen 2…. hot debate. What do you think? Thumb up .. gambar pre-wedding ni simpan dlm album sampai tua. pastu tunjuk kat anak-anak. anak-anak pon akan kata “waaah…daring jugak mak bapak aku ye? belum kawin dah pegang, berpelok bagai. kalau aku buat lagi daring dr ni, mesti bapak aku 

(50 Gambar)majlis Pernikahan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 25 September 2011 Pukul 10.06

TAGS: gambar kawin memey suhaiza norman hakim, gambar majlis pernikahan norman hakim memey suhaiza, gambar majlis persandingan norman hakim memey suhaiza, Memey Suhaiza, Norman Hakim mmg huduh gler mke memek..da mcm mke nenek..mluat tgk…cm cun jek uat rmbut gtu…elok rmbut pntianak ag ak tgk..srabai gler..tu la..lau kwen ats dose,mmg ade je y x kne..tgk 2 3 thun ag…skang mmg ckp,sling mmahami,ble da nk cerai nti,mule kua 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X