What's New?

gambar hot memek nenek tua

Bekasi Satoe Community

Diterbitkan pada Friday, 13 September 2013 Pukul 3.44

Akhir kata, semoga humor, cerita lucu, sms lucu, bbm lucu, gambar unik, gambar lucu, pembaca lucu, penulis lucu, tuit lucu, tweet lucu, status lucu disini bisa menghibur anda dari kegalauan karena putus cinta, ga punya duit, ditolak Daripada pusing cari igo jembut lebat meki sma, memek, igo, toge, toket, konti, kontol, tante, girang, download bokep, 3gp, skandal, pns, guru, ibu, cerita dewasa, seks, sex, seksi, sexy, pamer, porno, igo, indonesian girls only, memek 

(50 Gambar)majlis Pernikahan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 25 September 2011 Pukul 3.06

tak sayang mulut org tua ni, walau macam kambing gurun nescaya 1 malaysia merestuinya tau, ashraf langsung tak de konterversi time nak kawen, nampak serinya, DOKTOR pula tu, buat apa cantik, kalau dah ranap di tebuk tupai, tapir, .. mmg huduh gler mke memek..da mcm mke nenek..mluat tgk…cm cun jek uat rmbut gtu…elok rmbut pntianak ag ak tgk..srabai gler..tu la..lau kwen ats dose,mmg ade je y x kne..tgk 2 3 thun ag…skang mmg ckp,sling mmahami,ble 

Blog Yang Tidak Karuan: Kumpulan Cerita Lucu Gokil Bikin...

Diterbitkan pada Friday, 4 June 2010 Pukul 17.36

Nenek : YabniSaya ini sudah tua. Masak sih tega menyangka saya membawa barang-barang yang seperti itu. Petugas : Maaf, Nek. Karena ini sudah menjadi peraturan, maka saya harus memeriksa barang bawaan nenek.

Gambar Pra Perkahwinan Nabil Dan Zira, Comel Sangat ~~

Diterbitkan pada Friday, 30 September 2011 Pukul 2.40

amik gambar bersama sblm kawen siap macam org dah kawen – ini adalah perkara biasa bg rakyat malaysia. kalau bercakap tentang org barat, org yg bukan muslim, semua yg tak elok kita lemparkan pada mereka,betul tak?? tetapi bila sampai .. Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7. jejaka says: September 30, 2011 at 10:58 am. cantik sgt…. lbh baik tgok gmbar couple ni dr memek dgn nomen 2…. Hot debate. What do you think? Thumb up 

(7 Gambar) Foto Pra-perkahwinan Norman Hakim Dan...

Diterbitkan pada Wednesday, 21 September 2011 Pukul 5.42

mak aihhh!! beria2 amek gambar pre-wedding dah siap pakai baju kawen.. kang last2 xjadi kawen… xke haru..xyh nak show off sgt la memek oiii….. kalau norman tu boleh tinggalkan abby yg 1000x ganda lawa dr kau, xmustahil pasnie ko pn dpt nasib yg sama!! Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down .. pic yg ke4 tu mcm npk tua ssssgggttttttttt la,ppuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….cntik lg nenek aku… Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 

Lina Djawa's Life: Welcome To Jekaarrdaah!!! (part Ii): Ibu...

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 18.39

Misalnya di kereta ada nenek-nenek tua renta jompo berdiri sambil kakinya gemeter eh bapak-bapak yang duduk di depannya malah asik ngorekin upil terus meper-meper ke bawah kursi kereta, rasanya pengen gue ambil 

Video Lucu Nenek Tua Renta Menari, Lucu Banget

Diterbitkan pada Saturday, 30 August 2014 Pukul 12.22

Video Lucu Nenek Tua Menari Gila Abis - Pernahkah anda lihat nenek tua renta berumur diatas 80 menari sangat Hot bahkan bisa dikatakan mengalahkan anak muda ? Bila belum anda dapat menyaksikan video dibawa ini. Video berdurasi 

(gambar)majlis Perkahwinan Ashraff Muslim Dan Dayana...

Diterbitkan pada Saturday, 3 September 2011 Pukul 6.39

minah jambu 24jam mengadap computer kantoi tak semayang dah 24/7 mengadap komputer . umur dah tua tapi otak sempit macam budak kecik , budak kecik pun boleh gelak tengok komen hang . FO ! Like or Dislike: .. 0. Nenek hot pink jambu says: October 7, 2011 at 5:21 pm. hahahahahaaa….. minah jambu ni jelesssss… nampak sgt die x suka kat dayana tu… apa la salah dayana tu kan… dayana tu cantik ape…makeup die cantik… ko nak marah dayana 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -