What's New?

gambar botol masuk memek

Obat Keputihan Herbal

Diterbitkan pada Saturday, 21 March 2015 Pukul 0.49

Ketik kode pemesanan (DV) : Jumlah pemesanan : nama : Alamat : No.Hp/Tlfn. Berikut contoh cara pemesanan obat herbal keputihan. DV : 3 botol : Tini suhartini : Jl.Pataruman Gg Madrasah No.41 : 085221345xxx. kirim ke 

Eksperimen Sains Paling Mengerikan Dalam Sejarah

Diterbitkan pada Friday, 31 October 2014 Pukul 7.31

Meskipun terdengar masuk akal, pada dasarnya tidak ada kesempatan bagi LHC untuk menghancurkan Bumi. Sebuah studi komperehensif mengalkulasi, sinar kosmik yang membombardir Bumi secara rutin menciptakan 

Sonder Ketemu, Sonder Mendarat: Anjing Menggonggong...

Diterbitkan pada Sunday, 14 September 2014 Pukul 8.52

Sayangnya aku tersulut gengsi dan justru masuk bulat-bulat ke dalam perangkap Alif. Dengan ketegasan Seperti disengat tawon di bibir dan orang-orang di sekitarmu berusaha menolong sambil menahan tawa karena bentuk mulutmu yang baru mengingatkan mereka kepada memek. “Tidak penting, Bung. Ia bilang itu gambar mantan istrinya. Sambil mengamati Kuharap suatu hari penis suaminya terkilir dan ia terpaksa melakukan itu dengan botol kecap.

Tentang Brigez

Diterbitkan pada Thursday, 8 July 2010 Pukul 3.38

Mereka dipukuli, di tendang, bahkan ada yang rambutnya di jambak sambil diseret masuk ke mobil polisi. Teman-teman Saya terus dipukuli walaupun sudah dari berbagai cabang yang ada di kota Bandung. Kabar tentang munculnya Brigez di area XTC ini telah menjadi memek … eh salah, momok bagi semua anggota XTC. Kepalanya yang bocor akibat dihantam botol bir, saat ini telah ditutupi oleh lapisan perban. Ia banyak bercerita, menuturkan kisah tragis 

Sochai: Benda Pelik Dalam X-ray *0*

Diterbitkan pada Wednesday, 2 November 2011 Pukul 5.29

Apa besar sangat ke lubang dubur diorang ni sampai boleh simpan barang?? Udah macam poket Doreamon pun ada..Kalau nak tahu, korang layan je gambar-gambar kat bawah ni =D. ~ spray can ~. ~ botol air ~. ~ spark plug ka apa ni? ~. ~ segan aku nak cakap..dildo kot..ngeee~ p/s: patut nya diorang ni boleh masuk Guinness World Record dalam mewakili Punggung Paling Luar Biasa..Geli pun ada kan? Hahahahaha =D. * jom layan bisnes dengan Yoli *.

Cabaran Penyusuan Si Manja Anda?

Diterbitkan pada Thursday, 15 March 2012 Pukul 4.12

Setelah masuk kerja habis berpantang, lebih kurang bulan ke- 4, susu saya drop menurun, yelah mungkin sebab masuk kerja, walau pun saya consistent pumping 3 kali waktu kerja dan sekali dirumah serta direct feeding. . dapat nak pam susu. alternatifnya ialah MARMET. hasilnya tetap meriah, saya lakukan dalam masa 5minit sahaja. gambar ada dalam entry ini http://duniamamapapa.blogspot.com/2012/04/bad-pump-day.html tapi gambar tu baru sekali marmet.

(20 Gambar)majlis Persandingan Ezlynn Dan Adam

Diterbitkan pada Thursday, 12 January 2012 Pukul 4.31

1st pic tu dah buat aku sentap…mak aihhh,nape muka pengantin dah jadi mcm tepung gomak??smpai x cam muka ezlyn.totally out.sape la yg mekap dia agaknya.mekap majlis akad nikah lagi cantik….belum masuk tang baju lagi tu..aduhaiiii,nasib ko la ezlyn. p/s::rafflesia . Hmm..ada lg yg tak amik pengajaran dr majlis si memek nomiang ruper nya.aku ingat memek kemek dgn nomiang jer yg kepala otak taruk kat tumit.rupanya ada lg yg mcm depa.. malas dah 

Madiunwae Blogspot: Berita Aneh

Diterbitkan pada Tuesday, 8 February 2011 Pukul 9.23

campur tangan di dunia. Avatar: The Legend of Aang masuk ke dalam serial denga peringkat tertinggi di kanal-kanal Nickelodeon dan Nicktoons. . Ayolah, apa semua cewek memiliki memek yang wangi dan terawat. . Bungkus botol dengan sesuatu yang berwarna hitam, kecuali bagian atas, dan diletakkan di beberapa sudut rumah Anda. Lihat saja sejumlah halaman majalah ini yang sudah diberi banned hitam pada gambar-gambar yg dinilai tak senonoh.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -