What's New?

gambar bergerak otw jakarta

Lucunesia

Diterbitkan pada Wednesday, 4 May 2016 Pukul 20.51

Contoh Materi Stand Up Lucu: Keanehan-keanehan di Indonesia. Ngomongin Indonesia, kita berbicara tentang negara besar dengan beragam suku bangsa, budaya, dan bahasa..

Percutian Ke Bandung : Day 1 (tangkuban Parahu)

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 11.06

Jam 8 pagi kami dah ready untuk bergerak ke Gunung Tangkuban Parahu yang mengambil masa 1 jam lebih dari kota bandung. Memandangkan kami dah sewa supir iaitu Pak budi .

Tips Ke Bandung

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 4.47

huwaaaaaaaa, jangan la tanya titewww pasal bandung lagiiii. T___T titeww tak tahannn. setiap kali orang tanya pasal bandung, titeww rasa macam tahap air ketuban nak .

~my Colorful Of Life~: Tips Bercuti Atau Melancong Ke...

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 13.31

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all .

Asam Masin Garam Kicap Manis: Tips Bercuti Ke Bandung

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 18.09

Since macam ramai yang cari tips bercuti ke Bandung, so elokla aku share kat sini sahaja senang. sekali harung kan hehe. At least sebagai rujukan aku juga di masa depan..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -