What's New?

foto memek anak sma orang cina

3 Artis Wanita Cun Ini Yang Sudah Murtad

Diterbitkan pada Saturday, 11 August 2012 Pukul 3.55

Isu masyarakat Islam Indonesia, baik lelaki mahupun wanita berkahwin dengan pasangan mereka yang beragama lain adalah perkara biasa sejak era Sukarno dan Suharto kerana sebahagian orang yang mendakwa ulama di ketenangan,kedamaian . dari dulu saya juga tidak bangga sama agama buatannya simamad pedopilia itu,yang hobinya mengumpulkan istri,mencabuli keponakan sama pembantunya sendiri. islam buat saya itu dogmatik dan doktrin 

Hati-hati Pada Maxgain

Diterbitkan pada Wednesday, 5 April 2006 Pukul 16.07

Ini cuma sekedar info buat temen-temen untuk selanjutnya silakan temen-temen tentukan sendiri mau join ato gak, kalo gw.. gw ga tetarik sama usaha dibidang ini secara gw juga anak IT. oya buat info juga gw orang jawa n gw ada pesen buat orang yang rasis kaya bung tai --> "GO gw setuju banget sama indo cina.. mang kaya memek tuh pribumi2x jalang. Contact person NADIA:O21-936056XX. gw suruh bawa CV yang asli,KTP,PHOTO 3X4 2 Lembar.

Rahsia Tahi Lalat

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2008 Pukul 14.57

Semua orang ada tahi lalat. Tetapi tak tahu la saya kalau-kalau ada orang yang langsung tiada tahi lalat ini. Tetapi adakah anda tahu apa maksud tahi lalat ini? Jika tahi lalat berada di hidung, apakah maksudnya? ckp muke Nia iras mcm cinta laura.cntk ke cinta laura uh??,bgi Nia bese jek.d0rang kate muke Nia just slect nye c0z ade 2 taik lalat tu jer sbb nye 2 taik lalat tu antara yg plg men0nj0l dr yg len.skrg ni Nia buntu x tau nk wat pe.sma ade Nia nk ddh kn 2 

(gambar)majlis Pertunangan Memey Suhaiza Dan...

Diterbitkan pada Friday, 17 September 2010 Pukul 12.13

saye tak taulah org yg mengutuk MELAYU ni mmg melayu pure or mixed or pure other races.. tapi ingatlah.. kite ni semua manusia.. orang cina, orang india, orang putih, orang black pun mengutuk, mengata orang lain gak… so, stop .. Buat anak (orang) 3. Berzina ngan anak orang yg sama tak tau malu tak fikir rumahtangga orang lain (1 malaysia tahu norman tu laki dan bapak orang) 4. Kena tangkap khalwat 5. Tinggalkan bini dan anak yg bersusah payah selama 

Tasty Thai

Diterbitkan pada Wednesday, 25 July 2012 Pukul 18.42

Tetapi, dibayangi dengan awan kegelapan yang tidak dapat ditembusi.dee pon citer sebijik2 pd geng2nya siap dgn memek muke lag taw.saye taw ape yg saye buat. Dia nikan suka sangat nak dera .. supaya merawat Ezani. Oleh itu kuranglah sedikit bebanan tugas untuk melakukan analisis memandangkan bilangan anak buahnya yang berada di dalam Unit Latihan hanyalah enam orang. Abang Nazri juga hilang bersama-sama Nizam.”“Hahahaha…. kan.kan.

Mengenang Malam Jahanam (5)

Diterbitkan pada Sunday, 30 September 2007 Pukul 6.48

Dengan upaya bersama semua pihak yang peduli, terlebih lagi kaum sejarawan dan aktivis perempuan, hari depan negeri ini akan memberikan tempat yang layak bagi Gerwani dalam sejarah bangsa. .. soeharto juga orang orang islam serta lain lainnya yang melakukan kebiadaban yang sama atau bahkan lebih kejam dari yang pki lakukan.. jangan pula mengatakan komunis itu tidak baik, kita lihat china dapat menjadi negara maju walaupun berideologi komunis 

Program Helikopter Tempur Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 25 June 2013 Pukul 14.46

Secara asasnya Kamov merupakan satu-satunya helikopter dalam dunia yang ada dua rotor utama serta mempunyai kerusi lenting sama seperti yang dipasang dalam jet pejuang moden. .. kalau tentara malaysia itu perang baru sekali saja itupun hanya dengan penceroboh lahad datu yg hanya berjumlah 200 orang saja.. tetapi sudah panik di serang pakai pesawat tempur pakai tank dan dgn banyak prajurit… kalau mau mengejek lebih baik ya berkaca dulu lah…

Biro Jodoh Gratis

Diterbitkan pada Wednesday, 1 June 2011 Pukul 18.21

Ada yang benar-benar merubah hidup saya bahwa penyakit kista saya sembuh total, saya lakukan pemeriksaan medis setelah ikut Training Magnet Sukses dan dokter terheran-heran bahwa kista saya hilang sama sekali!! dan tidak hanya itu, . Uang dan foto ini utk praktek therapy, tidak untuk dikumpulkan, anda akan bawa pulang lagi. . Request : mencari wanita yang. sederhana, kalo bisa orang yang tidak punya, janda dan sudah punya anak tidak apa apa.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -