What's New?

foto kontol papa masuk memek mama

Penyesalan Yang Tiada Guna………..

Diterbitkan pada Sunday, 24 August 2008 Pukul 20.33

Daniel dengan muka manjun meninggalkan kamar mamanya dan masuk kekamarnya lalu mengunci pintu. Akhir-akhir ini perusahaan mamanya memang maju pesat, hampir “Daniel semoga engkau berbahagia disana, dan akan terlahir dikeluarga yang lebih menyayangimu dan mencintaimu, maafkan mama dan papa…., kata-kata ini selalu mama Daniel ucapkan setiap kali memandang foto Daniel. Saat kita kehilangan, kita baru merasa seseorang berarti…

Tanda Tanya 2

Diterbitkan pada Wednesday, 21 November 2012 Pukul 11.04

Bundanya pun khawatir, dan mengetuk kamar anak lelaki kesayangannya itu ” Sayank,,, baik – baik saja kamu di dalam nak? bunda mau masuk sebentar.” tanpa ada sahutan Bundaa, apa arti dari ” MEMEK “? Dada bunda 

Ketika Cinta Tak Direstui

Diterbitkan pada Monday, 15 October 2012 Pukul 15.21

Waktu itu, aku sempat mengenalkannya kepada orang tua ku, namun mereka merestui hubungan kami, mama & papa ku tak terlalu ikut campur dalm urusan hubungan kami, mereka selalu mendukungku, mendukung hubungan kami, mengajak ku kesebuah tempat makan , untuk menemui mama & papa nya . ketika mobil avanza berwana hitam berhenti tepat didepan ku,aku terharu melihat seorang ibu turun dari mobil dan memintaku masuk kedalam mobil untuk 

Inspirasi Zieta: Terasa Aqeef Firas Mcm Budak Besarbile...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 13.58

masuk alam persekolahan.Ramai yang bertanya bila nk tambah lagi?? da bole dapat adik ni??yupsss..kami akan usahakannyaheheheeh. Sekarang Aqeef da pandai bercakap..cuma kadang tu ade jugak ayat dia yg aku susah dgn papa dia..Mama jgk yg dicari,,,hehehe..atas perut mama jugak dia nk baring,nangis.. heheheeh Bila Aqeef semakin membesar ni,aku rs macam lagi susah aku nk berenggang dengan dia.. Bila mertua ckp nk bawa Aqeef ke 

Ketika Berumur 16 Tahun: Antara Aku, Mama, Dan Mobil...

Diterbitkan pada Monday, 30 July 2012 Pukul 12.17

Tepat agak siang, sesuai aku balik dari sekolah, dikabari kalau mamaku sudah datang, dan sekarang bersama tentara yang sakit itu di depan pintu masuk asrama. Aku pun Pembicaraan tentang sakitnya mama itu terus mengalir di setiap ada kesempatan berbicara selama kurung hampir setengah tahun, baik dengan papa maupun dengan mama secara langsung. Pernah suatu waktu .. Foto lama ini masih terlihat indah dengan wajah mama yang nampak cantik.

Nukilan Di Alam Maya: Rifqee 6 Month

Diterbitkan pada Friday, 11 May 2012 Pukul 12.30

sekarang nie RifQeE dah masuk 6 bulan. dalam tempoh 6 bulan nie macam2 perkembangangan positive RifQeE. Lepas jak habis cuti bersalin genap 3 bulan aku pon dah mula masuk ofis balik. RiFQeE plak aku hantar ngan Kak Erna di tingkat 8 blok yang sama denga flat memek muka yang RiFQeE suka sangat buat sekarang sangat tentulah mama ngan ayah RiFQeE.. mama RiFQeE menjerit kesukaan ayah dia plak kesukaan menangkap gambar..hahahha.

Aku,kakak & Mama Papa Cerita Tntng Kehilangan Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 15.48

Dan aku langsung bergegas masuk menuju kamarku sambil menatap kak Wisnu. Alunan lagu dari killing me Sekilas aku jadi memandangi foto kami berdua yang sengaja mama letakkan di atas meja belajarku. Saat itu, aku masih kelas 1 

Puteri Zara Sofea: Majlis Aqiqah, House Warming...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 October 2009 Pukul 12.35

p/s: actually mama rasa tak de mud hari ni segala2nya kerana PIDATO bos dah submit nama mama utk masuk bertanding pidato tensyen nyer rasa dah la baru masuk keje.. pepagi buta ada org inform suh g dari kuittho lagi mmg kengkawn suke kalo mama present penuh body language ekekek.tp PIDATO ni lain.. engkorang kena berdiri dpn mikrofon ikat kaki jgn bg gerak (***mama ni ske bergerak2)memek muka / ekspresi wajah tu kena OVER.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.