What's New?

foto foto telanjang ustazah ustazah arab buah dada super besar

Kumpulan Kesaksian Terhadap Ruqyah Syirik Cilik Guntur...

Diterbitkan pada Sunday, 5 August 2012 Pukul 3.53

Saat ini saya merasa ragu, hati ini mengatakan ini bukan pengobatan syar'i, bukan masalah uangnya, tapi cara pengobatannya, misalkan telur ditulis arab, trus dikasih kertas ditulis2 arab, ada gambar bintang 5 didalam kertas tersebut jam 12 malam mesti dibakar, Hasil nya NOL besar, ga tahan di kejar2 dgn mahar sy memilih berhenti dtg..sungguh mengecewakan, org yg sy kira berbudi lurus ternyata ga lebih dr mahkluk yg hanya memikirkan keuntungan pribdi.

Titian Perjalanan Hidup..: Tutuplah Auratmu Duhai Muslimah..

Diterbitkan pada Saturday, 4 July 2009 Pukul 12.44

Termasuk diantaranya ialah pakaian yang dapat menampakkan bahagian-bahagian tubuh, khususnya tempat-tempat yang membawa fitnah, seperti: buah dada, paha, dan sebagainya. Dalam hadisnya yang diriwayatkan 

Puteri Mujahid Islam: Cara Syaitan Pengaruhi Wanita

Diterbitkan pada Wednesday, 15 February 2012 Pukul 8.16

“Oh…… ada yang yang terlupa, kalau kamu pakai baju sedemikian, maka jilbab yang besar tidak sepadan lagi, sekarang kamu cari jilbab yang kecil agar lebih serasi dan sepadan, ala……. orang tetap menamakannya dengan jilbab.” Maka para Hingga suatu ketika, muncul idea untuk mandi di kolam renang terbuka atau mandi di pantai, di mana semua wanitanya sama, hanya dua bahagian paling ketara saja yang tersisa untuk ditutupi, kemaluan dan buah dada.

(9 Gambar)julia Perez Beraksi Menggoda Untuk Sesi Pra...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 October 2013 Pukul 4.36

Nasha says: October 22, 2013 at 7:14 pm. haram sana haram sini…bergossip pun haram kak oii!! bkn menyokong artis indon ni, tp ramai plk yg msk website gossip pastu jadi ustazah segera. Hot debate. What do you think?

Siti Nurhaliza Semakin Sexy?

Diterbitkan pada Friday, 23 February 2007 Pukul 16.20

eh helo guys!! ni reality lah! siti tu bukan ustazah, manusia biasa je mcm kita, ada hak lah dia nak sexy ke, tutup aurat ke, tunjuk tetek ke! dia tu bukan perfect. kesian dia, apalah korang ni… sunway kecik beb. ni lagi besar. biasalah dubaikan… mcm2 idea diorang nih. ni lagi satu nak buat team park terbesar lak. kapal besar ada, dinasor ada dan mcm2 lagi. thn 2010 baru siap. kepala org arab kalau ada duit tetap setuju ngan telanjang dalam berbaju le tu.

Isteri Selingkuh Gara Gara Suka Chatting Dan Facebook

Diterbitkan pada Monday, 22 November 2010 Pukul 9.22

MARKAS KELUARGA BESAR KAMPUS WONG ALUS Akhirnya saya marah sekali dan mengirim sms berisi “buah jatuh tidak jauh dari pohonnya” sekedar menyindir L karena maminya pernah mentelantarkan suaminya tuk selingkuh dengan suami orang, dan ternyata selingkuhannya ini Setelah pulang dari lombok untuk urusan mengambil sertifikat saya mendapatkan foto2 dari flesdis L yang isinya terdapat foto mesra mereka, ada yang di kolam renang.

Kongsi Gambar Berpakaian Ketat, Fida Ibrahim Dikritik...

Diterbitkan pada Friday, 30 August 2013 Pukul 3.43

August 30, 2013 at 5:26 pm. Malas nk ckp pasal aurat kang ckp ustazah mee segera plak, lgpun kalau die fikir dosa pahala xdenye jd penyanyi tegedik2 blakon pelok2 ngan laki, aku nk ckp pasal baju. Serius, ko betudung ke 

Next Apakah Maksud Awan Menegak,adakah Ia Suatu...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 January 2015 Pukul 7.04

Tiga hari sebelum gempa besar mengguncang wilayah Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta (DIY) dan Kabupaten Klaten (Jawa Tengah) 27 Mei 2006, masyarakat sekitarnya melihat gejala alam yang aneh berupa awan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -