What's New?

fiz jadi laju

Yes Fiz Unlimited 4g Broadband

Diterbitkan pada Saturday, 7 December 2013 Pukul 10.02

Tak ada pakai bomoh, toyol atau vpn segala. modem/router/wifi diberi percuma Gambar ciluk dari sini Faq Yes Fiz Pendaftaran : RM150 Bulanan : RM89 (sudah naik RM10 sempena pengurangan… daftar yes kerana harga mampu milik. seminggu pakai mmg bagus gila lah. lepas seminggu hampeh dia punya slow ikut time. kalau pgi dlm pukul 7-9 mmg laju speed test pun naik lah dlm 9kbps. pukul 10 sampai tgh hari jadi slow gila. speed test sampai 1kbps Je.

Mari Cuba Yes Zoom Fiz Pahang.

Diterbitkan pada Wednesday, 25 February 2015 Pukul 10.18

Yang aku suka sangat ialah ianya unlimited tiada kuota bulanan (ada sebenarnya 30GB) jadi bolehlah online dengan senang hati. image. Lepas siap kalau tempat memang laju..memang best la pakai yes ni. titan recently 

Tips Membuat Motor Fiz R Anda Supaya Kencang

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 10.35

Mendeteksi kerusakan ring piston motor 2 tak – Mengenang kehebatan mesin 2 tak emang nggak ada habisnya misal si “raja jambret” yamaha rx king, yang bisa di bilang sekarang jadi lagend. Suzuki rgr yang di bilang 

Tuanmudafiz: Tips Mengorat Perempuan Cara Mudah.

Diterbitkan pada Friday, 25 March 2011 Pukul 4.48

Korang just perlukan sebuah motor EX5 yang dah di korek bloknye untuk dijadikan semakin laju dan laju dan laju! Ya..tepat sekali! Tukar profesyen menjadi mat rempit dengan motor EX5. Dengan itu korang akn menjadi 

Memang Aku Suka .. Tapi

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 0.53

p/s : aku tatau entry kali ni will jadi islamik ke jiwang . tapi aku hope , yang baik , sila jadi teladan . yang buruk , sila tinggalkan . *peace. SITUASI 1. " Aduhh ! Susahnya Addmath ni . " Kata Ryn . Kipas berpusing laju atas kepala . Tapi , peluh tetap menitik . " Ryn , apa yang susah sangat . buat je square root tu . dah dapat jawapan , bahagikan . " Pandang sepi . Pandang Fiz dari ekor mata . SITUASI 2. " Ryn , banyaknya fail . Fail siapa tu ? " " Fail Cikgu Kamsah .

Cara Modifikasi Fiz R Drag Namun Tetap Irit

Diterbitkan pada Thursday, 12 February 2015 Pukul 15.00

Cara korek fiz r drag merupakan tema postingan saya kali ini, setelah sebelumnya yaitu cara membuat drag motor smash yang mudah-mudahan bermanfaat untuk anda semua. Untuk modifikasi fiz r jadi drag bike, pertama 

Cara Buat Motor Fizr Kencang

Diterbitkan pada Tuesday, 18 December 2012 Pukul 16.12

Cara buat motor fizr kencang. Diposting oleh Anton pada 09:12, 18-Des-12 • Di: info. Pertama tama anda harus mengganti karbulator dengan ukuran 38. Pakailah knalpot yang plong atau merk AHRS. Mimbran harus di tipiskan biar punya sentakan yg kuat. Seher over size 100 aja jangan besar" . Kampas kopling pakai FR. Dan pirnya pakai king/smash. Hilangkan mangko'an yang ada di bak mesin . Krirna pada 05:00, 21-Jul-13. Bos gi mana biar fisr saya jadi galak dan kencang 

Otomotif: Cara Modifikasi Mesin Mobil Supaya Lebih Cepat

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 9.36

Cara Membuat Laju Motor Jadi Lebih Cepat - Rachmad Revanz. 16 Des 2010 Baca info tentang cara membuat laju motor jadi lebih cepat Agar Motor Fiz R Modif Jadi Bagus - Rachmad Revanz. Baca info tentang cara mudah agar motor fiz r modif jadi bagus dalam blog saya. terletak pada mesinnya, yakni mesin Roper menggunakan mesin uap. sempit celah antara stut penonjok pressure plate, respons akan menjadi lebih cepat. rachmadrevanz.com.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -