What's New?

fiz jadi laju

Ieyra.com: Fizz Fairuz And Liyana Jasmay Bercinta?

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2011 Pukul 18.34

memalam buta sambil meraba-raba update entry tanpa memakai spec. dapat berita ini dari Faten Hannani. betul ke Liyana Jasmay dan Fizz Fairuz bercinta? atau hanya gimik semata-mata? mana Almy Nadia? apa yang aku tahu dari kawan aku, memang Fizz Fairuz dan Almy Nadia macam dah tak jadi apa-apa je. tapi tak tahu lah kan? takpe lah, kita tunggu je penjelasan lanjut mengenai hubungan cinta ini dari sini pun tenet laju tetibe. tgh meraba3 update.

Mari Cuba Yes Zoom Fiz Pahang.

Diterbitkan pada Wednesday, 25 February 2015 Pukul 3.18

Yang aku suka sangat ialah ianya unlimited tiada kuota bulanan (ada sebenarnya 30GB) jadi bolehlah online dengan senang hati. image One. streaming dengan downloader ok tak ngan yes fiz ni laju tak? Reply. 28/06/ 

Memang Aku Suka .. Tapi

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 17.53

p/s : aku tatau entry kali ni will jadi islamik ke jiwang . tapi aku hope , yang baik , sila jadi teladan . yang buruk , sila tinggalkan . *peace. SITUASI 1. " Aduhh ! Susahnya Addmath ni . " Kata Ryn . Kipas berpusing laju atas kepala . Tapi , peluh tetap menitik . " Ryn , apa yang susah sangat . buat je square root tu . dah dapat jawapan , bahagikan . " Pandang sepi . Pandang Fiz dari ekor mata . SITUASI 2. " Ryn , banyaknya fail . Fail siapa tu ? " " Fail Cikgu Kamsah .

Tips Membuat Motor Fiz R Anda Supaya Kencang

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 3.35

Mendeteksi kerusakan ring piston motor 2 tak – Mengenang kehebatan mesin 2 tak emang nggak ada habisnya misal si “raja jambret” yamaha rx king, yang bisa di bilang sekarang jadi lagend. Suzuki rgr yang di bilang 

Cara Modifikasi Fiz R Drag Namun Tetap Irit

Diterbitkan pada Thursday, 12 February 2015 Pukul 8.00

Cara korek fiz r drag merupakan tema postingan saya kali ini, setelah sebelumnya yaitu cara membuat drag motor smash yang mudah-mudahan bermanfaat untuk anda semua. Untuk modifikasi fiz r jadi drag bike, pertama 

Yamaha Fiz R Modif Tril

Diterbitkan pada Wednesday, 20 May 2015 Pukul 5.00

Yamaha Fiz R Modif Tril. Sepeda motor yang menghasilkan laju diatas rata-rata dan desain kerangka yang usai make up seperti terlihat cuman kerangka dan mesin saja, itulah yang biasa disebut teknik modifikasi. Di saat variasi modif motor ini dibeli dari dealer ternyata punya laju minimal dibandingkan dengan model modif drag, tentu sobat sudah mengenal semua alasan jika . Kemajuan motor berjenis balap menjadi kesukaan anak muda sekarang ini.

Modif Yamaha Fiz

Diterbitkan pada Friday, 1 May 2015 Pukul 14.57

Sedangkan Modif Yamaha Fiz diperlukan tambahan sparepart biar laju sepeda motor lebih cepat. Saya mempublikasikan Modif Yamaha Fiz diatas adalah hasil unduhan pecarian dari sumber online serta offline. Bila tersedia 

Yamaha Fiz R Modif Trial

Diterbitkan pada Wednesday, 20 May 2015 Pukul 4.00

Yamaha Fiz R Modif Trial. Sedangkan Yamaha Fiz R Modif Trial diperlukan tambahan sparepart biar laju kendaraan lebih gede. Kami memberikan Yamaha Fiz R Modif Trial tersebut adalah hasil perolehan pecarian dari sumber online serta offline. Apabila ada desain yang keren maka dengan segera aku selaku admin Kemajuan motor berjenis balap menjadi kesukaan anak muda sekarang ini. Gaya yang keren menjadi penyebab Diberdayakan oleh Blogger.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -